Rökning dödar, inte bara det.. det gör dej ful också!

And now it it OVER !

Rökning borta helt & håller från min del nu . :D

Hur rökning påverkar utseendet:

 

America's Next Top Model by Maibara.
 
Huden förlorar sin spänst och gör att du får rynkig, slapp och grå hy. Därför ser man äldre ut också.
 
 America's Next Top Model by Maibara.
Man får hudcancer lättare.
 
 America's Next Top Model by Maibara.
Man förlorar håret tidigare. Håret mister också sin glans.
America's Next Top Model by Maibara.
 
Jag låter den här bilden tala för sig själv.

America's Next Top Model by Maibara.
 
Man kan få muncancer, alla vet ju också hur gula tänder och naglar man får. Sen får man en dålig andedräkt som blir permanent efter ett tag.
 
Tänk att när du är i 25 årsåldern så kommer du se ut som 30-35 medan dina icke rökande kompisar kommer se mycket yngre och fräschare ut än dig. Tro inte heller att killar gillar tjejer som röker.
 
Det finns inget bättre eller billigare skönhetstips än att sluta röka. Tänk alla pengar man röker upp! om du röker ett paket om dagen så slösar du runt 16 000 kr på ett år!

http://images12.fotki.com/v239/photos/1/184161/890285/Smoking_Costs-vi.jpg
 
Tips för att sluta röka:
 
När man slutar röka går man lätt upp i vikt, 3-4 kg brukar det vara ungefär. Därför måste du vara medveten om att du blir sötsugen och hungrig just för att du slutat röka, det kanske hjälper dig att stå emot. Det är också en bra anledning att börja motionera. Du har förmodligen fått väldigt dålig kondition också eftersom att du rökt, så ha som ett mål att få bättre kondition, för det finns heller inget bättre än att motionera när röksuget slår till!

Ett bra tips för att belöna dig själv är att lägga dina cigarettpengar i en burk. Efter ett år åker du på en resa istället för de pengarna du skulle slösat på cigaretter.
 
Försök också att sluta röka med en kompis. Då känner du dig inte lika ensam och så stödjer ni varandra. 
 
När du blir sugen: om du är hemma kan du dricka massor av vatten eller ta en frukt. Om du är utomhus så kan du spontant springa så fort du kan tills du inte kan andas längre, låter konstigt men det hjälper. Sen får du inte tänka "ååh tänk att ta en cigg nu", börja tänka på någonting helt annat eller sysselsätt dig med någonting så fort du får cigaretten på tanken.
 
Tillsist, VAR STOLT! du är en icke rökare nu! var inte blyg om det, börja prata om konsekvenserna av rökning istället när folk frågar om du röker
Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0