mmm maat!

Kom hem för en stund sen, har käkat potatisgratäng med lövbiff, åh vad jag älskar det! Nog något av det godaste, inte min favoriträtt men ändå helt underbart gott! :) Det gjorde mig på lite bättre humör ;'>

Sluta halv 3 så jag&emma tog moppen till kungsmässan och kolla runt lite!, Bytte min alldelles för korta långklänning till en annan riktigt sommrig utan rygg!

Senare skulle jag möta upp Louise, Greta & Erica men dom hade tagit pendeln innan mig så blev att ja skulle möta upp dom på centralen men hitta inte dom, skulle ändå ta pendeln hem igen efter 45 minuter så snabba mig med att köpa det jag behövde!

Köpte detta linnet inne på Monki för 150;- fanns bara detta & ett brunt kvar, alla vita & svarta va slut :( Får kanske bli ett till inköp till sommaren när dom kommer in, annars va färgen ändå snygg eftersom jag inte har så många linnen i den färgen ;)


Blev denna klänningen istället för den jag köpte igår! Mycket snyggare :)


& Så köpte jag en hudfärgad freebra liknande från Cubus! Alla från Lindex är ju tyvärr slut & passa på att gå till Cubus eftersom jag hört att Lindex, Cubus & NK har sånna :) Blev ett bra köp för bara 179;-



Gretas Konfirmation!

Här kommer bilderna från Gretas Konfirtmation i lördags! :)

Jag&Vendela i kyrkan!









Kungsmässan!

Skulle egentligen in till Göteborg med Molly & Louise, men planerna blev inte som planerade. Hehe Så efter skolan vänta jag & molly på att louise skulle komma, så någon timma efter träffar vi Alice & Louise! Gick runt och kollade i affärer, hittade ingentig förutom en ring på Indiska som jag sätt en liknande på nelly! Så det blev ett bra köp & 2 långklänningar, fast jag ska lämna tillbaka den ena eftersom den va för kort, dåligt nog. :)

Verkligen helt såld på denna! Hitta den förra veckan när jag inte hade pengar på mig och la undan en 34 sen hann jag inte köpa den och hitta en 38 idag, alldelles för stor :( och när ja titta igen några timmar senare hitta jag en 36a så det fick bli en sån! Verkligen helt gourguess!
399;- H&M

Jag & Molly inne på Indiska!


Louise & Alice på donken! Bestämde oss för att inte äta på donken faktist, så längst fram i kassan gick vi till Ica så fick dom köpa varsin macka istället!





& denna älsklingen! Skitsnygg men orkade inte prova i affär. Blir att lämna tillbaka den eftersom den va alldelles för kort! :(
annars 100;- (så imorgon blir jag 100;- rikare igen, haha)


& så min älskade ring! Bara 69;- på Indiska



Mors Dag!

Mors dag började med att jag vaknade upp hemma hos Fredrik. Käka frulle och jämförde hans föräldrars bränna & min, hehe dom kom ju precis hem från turkiet! Åkte väll hem vid 1 tiden då skaldjur bl.a. kräftor väntade mig! Riktigt gott och snacka lite med min familj, sen käka vi glass och jordgubbar!



Gav min mamma en riktigt söt ring jag själv kan tänka mig sno lite från henne!
Hitta den inne på Raglady från Bijoux by us. går även att beställa från nelly & accecora


så öppnar man den som den här silvriga, hitta tyvärr ingen bild på den guldiga.

Dirr till kyrkan!

Drar mig mot kyrkan för att kolla på Gretas Konfirmation då ja möter upp Vendela & Matilda där också! Ett år sen jag sist var i kyrkan och ska spendera ca 1-2 timmar i kyrkan med massvis med folk för Gretas skull, hoppas hon känner sig uppskattad! ;)

Drar fram handväskan, busskort, pengar, kamera &presenten och lite annat nödvändigt! ;'>





Hmm, dagens outfit en långklänning.. kör man på klackar eller vita converse?
fortfarande skoskav från gårkvällen men ser lite snyggare ut!

Blir nog klackar & att dra med sig ett par ballerina skor ;)

9an Balen!

Riktigt kul men blev ganska lame mot slutet så drog vidare sen men det blev inte direkt skitkul det heller.. Aja, kan inte lyckas varje gång, änna stört go kväll me gott folk!

Såhär såg jag ut! ;'>




















Love! ♥

Donken 4 dagar i rad!

Donken 4 dagar i rad och jag mår inte bra... Tror jag håller på att bli sjuk, kan det vara att jag börjat äta för mycket snabbmat? 2 Happy meals & 2 McChicken Nuggets boxar har blivit mitt käk!

Nu är jag inte ett lika stort fan vad Mc Donals längre!

Stack dirr efter skolan med Molly, Jennie & Emma för att äta lite go mat. Efter stack vi till kungsmässan kolla kläder och jag köpte en konfirmationspresent & mors dag present! Rätt nöjd eftersom ja själv skulle bli jätteglad för de! Så annars är det ju tanken som räknas, aight? ;)





Här kommer veckans mat!

Idag


Igår


I tisdags


I måndags!

och toppen över I et! chokladpudding buffe i skolan för endast en guld tia!

Håller ni med mig att det är härligt med mat? <3

Ångest!

Har velat om jag ska ha lång eller kort klänning på balen, så kör nog på kort klänning med mina cheel klackar! :)

Nu återstår problemet till vilken man nu ska ha.. ;)


Skippa Markolio @ Liseberg!

Gårdagen:
Skulle egentligen till Liseberg med ett gäng goingar för att se Markolio uppträda för gamla minnen osv. eftersom han trots allt är en go kille  me humor och rätt balla låtar ;P
Skippa det eftersom vädret var ju inte perfa så drog till ÖB med Josefine & Molly för att köpa en kompisbok och hitta lite annat smått&gott där också!
I väntan på att tiden skulle gå tog vi en busstur runt kungsbacka och sen käka vi på donken! 3e gången denna veckan! Något man aldrig tröttnar på!

I Väntan på bussen utanför ÖB till kungsbacka station!





@ donken med en McChicken Nuggets box!







Skolavslutningsklänning!


´Jag gillar helst klänningar som är ljusa, blommiga, med spets osv som skolavslutningsklänningar eftersom man får sommarlov då, och då ska man ha på sig något sommrigt lite extra fint! :) Med helst lika sommriga klackar till!

De klänningarna här nedanför kommer från Nelly, Bubbleroom, Stayhard 

Klicka på bilderna för att komma till klänningarna (:
Chiffon Cup Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM Lace Dress One Shoulder SEK 379, John Zack - NELLY.COM Trim Ruch Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM Red Cross over top dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMSisters Point Esay Dress Cream på Bubbleroom.seSisters Point Ghana-5 Dress White på Bubbleroom.se
Chiffon Lace Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM


Från H&M



Från BikBok






Dessa Snyggingarna kommer från MQ, den kan ni säkert hitta i butik! (:







Skitsnygga klänningar som kan passa perfekt till dessa klackarna!



Barbara SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Maxine SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM Sagara SEK 1749, Guess - NELLY.COM Gabela SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Hemma!

Hemma efter att ha varit med Matilda och kollat på alla studenter som ska på bal & senare träffa vi Alice & Louise! :) Nu sitter ja hemma och käkar god mat!


'Lyckad' kväll!

Greta, jag & Josefine åkte in till Göteborg vid 6 tiden för att möta upp Hanna. Tog språrvagnen till Hjällbo där vi möttes av Hjällbokalaset, där det va rätt fränt, 2 liter jordgubar för 25;- osv. Hur billigt och gött som helst men vi va ändå livrädda! Senare kom Potatis-Olle, Simon & Adam som hämta upp oss och drog till Olles potatis land i Lärje Hed och kröka lite! Fick, dra efter några timmar av andra anledninger och blev att vi satte oss på Lill Amandas och käka kebabtallrik i väntan på bussen!

Jag & hanna sov hos josefine (: Johan & hugo kom senare fast hanna&jag somna nästan dirr i josefines säng.. igen hahah a (:
fast josefine hade sällskap till 3 sen la hon sig i sin syrras säng medan vi låg kvar... Kännes oss väldigt snälla ;)





























Smoother från L'anza!

Behövde verkligen något som skyddar håret innan man plattar det. Eftersom jag hatar att ha slitet hår & plattar gärna det så det blir lite plattare trots att jag har rätt platt hår så e det bra med något som gör att håret inte blir lika slitet! Läste på en sida att Smoother från L'anza är väldigt bra och skyddar håret, då det sätts igång eller ah skyddar håret när den kommer i kontakt med värme.

Kom nyss på att man kanske kan ha den i sommar också när man ligger på stranden? Eller det e nog mer saltvattnet som sliter håret. (:

Hursom helst hoppas jag på bra resultat!
175;-


Bränner kcal av städning!

Hört att man bränner kallorier väldigt bra av städning pga av att man rör sig så mycket, går, böjer sig osv! Eftersom jag inte stampa av mig alla kallorier igår så har jag gjort det idag. Är ju somsagt husets stärderska istället ;) Så pengar, bränner kallorier & tidsförtriv för dagen (: Sounds good! Eftersom jag har städat 2 våningar på 3 timmar! (: Härligt!

Nu inväntas bara kvällen, har precis duschat & käkat grillat. Asgött börjar väll fixa mig snart sålänge :P


Veronica Maggio

Helt Galet! Började med att åka in till göteborg med ett gäng goingar och ännu fler som skulle in dit. Knöka oss in lite tills vi va 4 kvar, satte oss längst fram vid sceenen i väntan på Veronica Maggio. Senare kom Hanna så från längst fram till längst bak satt jag, & josefine tillsammans med hanna och hörde henne från gräsmattan eftersom det va så sjukt mycket folk att det inte va någon ide att ens gå fram igen! (:

Senare käka vi på donken (:

Bild flöde! (a)

I väntan på bussen


Efter en stund kommer Johan, Axel & Fredrik och gör oss sällskap! Får två nya vänner i min kompisbok! (:


I bussen hittar vi lite mer vänner & det hoppar även på fler! Kände nästan alla som satt på bussen, så det känndes ju rätt bra faktis (a)


Senare på pendeln blev vi 5 ;'< Var ju redan ont om platser på pendeln så nu blev vi förminskade.


I väntan på Veronica Maggio!


Hon var asbra, fast vi kunde haft mycket roligare. Levde inte upp till mina förväntningar direkt eftersom vi inte stogd längst fram, men flera kompisar fick vi (:


När vi var påväg tillbaka ropa dessa 2 killar på mig&josefine, hade ingen aning om vilka det va tills vi hade pratat lite. Fick bli änu en som skrev i min kompisbok! (Den är full nu, så nu blir det att köpa en ny)


Tar en promenad och letar efter mat. Skulle käka på donken vid scandinavium men den var ju smockfull så vi leta reda på något annat. Blev att vi käka på donken i nordstan i stället, hehe!


På donken! Fick min vinnar happy meal nu av Josefine! Från när vi körde våran facebook tävling! Det smakade asgott, speciellt efter en hungrig kväll som den.
Blev att Greta&Hanna med tog happy meal & fick en ashäftig barbie leksak på köpet :P


Och på hemvägen hittade vi ännu några kompisar så vi startade ett .. litet mini krig! Mysigt!


& en glad alice som fått sin kompisbok ifylld! Står på inköpslistan att en ny ska införskaffas!



Fixar oss!

lite smink, hårspray och sånt på oss så e vi klaraaa! Asballt! Undrar bara vart Alice e nu men ah (:

Outfits inför kvällen!



Hemma hos Josefine!

Nu är jag hos Josefine, väntar på att tiden ska gå! (: Hehe, hittade mina ringar & tänkte låna Josefines ringar... men hon ville själv ha dom så ja tvinga upp henne för att leta efter hennes andra ringar. Känns rätt kul faktist (:

Ringar e så snyggt, & speciellt nu när jag börjat vänja mig vid att ha ringar så det inte e lika obekvämt! (:




Smink typ...

Hehe, har ingenting att göra så käkar kebabrulle & sminkar mig! Första gången jag andvänder fondation&puder på lite mer än än månad nu faktist! (:
Tycker min solbränna från turkiet börjar gå bort nu... :(



Sorry för alla cambilder, men har ju somsagt ingenting att göra! (: Så känns bra med uppdatering just nu trots att det är helt meningslösa inlägg, hehe!

KEBAAAB!

Ah, skiter ju fullstänindigt i att vara nyttig, ;) nyttig macka till frukost, chokladpudding & avokado till lunch,... & kebabrulle till... mellanmål? ;P hehe

GOTT är det iallafall, och det är tanken so räknas!

Ska ändå stå och hoppa av mig alla kcal idag på maggio ;)

Jeanshorts!

Tyckte jag hade lite ont om jeans shorts eftersom det är sommarens favoritplagg! Passar till allt & hellre jeans än hotpants under en tunika då det ser ut som mormors trosor när man böjer sig..
Hur som helst köpte jag mina shorts i helgen på Zara inne på barnavdelningen eftersom strl. 34 inte passade mig, känns wierd eftersom jag köpt jeans i samma strl där som passat mig!

Hur som helst va dom lite långa så nu e dom avklippta & snygga, ska jobba lite mer på att få dom lite mer ''trashy''


Skiter i att vara nyttig!

Eller jag fortsätter att inte äta chips, ostbågar, godis osv, Fast choklad & popcorn räknar jag med att jaf får käka! Kommer inte klara mig annars! + att jag ska börja träna, efter att ha sprungit 3.2 km idag som va riktigt jobbigt känndes det ändå hur gött som helst efteråt som det alltid gör! Så får ta och börja springa & bättra min kondition & gymma någon gång i veckan! (:

Här är jag med min älskade Marabou Daim <3

Taggar Veronica Maggio!

Hemma efter en kort tag i skolan. Åkte dit sprang 3.2 km på ca 20 minuter käka (så nu känner jag mig smal) lite chokladpudding & drog hem! (: Nu e jag hemma städar lite & lyssnar på lite sommrig musik bl.a. Veronica Maggio!

Kommer bli grymt ikväll, världens goaste vänner, några vänner man inte träffat på länge osv.



Mitt hjärta blöder med Veronica Maggio

Beställda!

Mina favoritskor fanns inte inne, så köpte dessa istället! Skitsnygga också (: Som dessutom är perfa till sommaren så sommriga också!
Om de andra kommer in, kommer jag antagligen köpa de också till skolavslutningen då! (:


Outfit!

Orka inte ta outfit bilder så visar bara min balla tröja! (: Hade min gula svampbob tröja till ett par mörka jeans (:








Ringar!

Fick en dúbbelring av Molly när jag hade min tjejmiddag! Min första ring sen jag gick i 5an, vilket dom inte passar längre då....  andvänder den trots att jag tycker ringar e så obekvämt me det är änna riktigt snyggt! Köpt en till ring för det ser så ensamt ut, men nu vet ja inte vart dom e! Aja någonstans, hehe!

LOVE <3


Kollar på lite ringar från Guldfynd by Kenza. Några riktigt snygga ringar ja kan tänka mig ha!

  


Något snygga? Hehe ja, & allt är i äkta silver! Verkligen helt KÄR!
Gillar mest den första, tredje & femte ringen! Dom ska bli mina! (:

Vita Klackar!

Har kollat runt i hela göteborg & kungsbacka. Hittar verkligen inga snygga klackar till 9an balen & skolavslutningen!

Dessa är är jag verkligen helt in love with! Synd att det inte finns i min storlek bara! ÅH FFFML!

Klicka på skorna för att komma till hemsidan!

Suger att vara liten, ärligt vill jag vara FET! tänk er.. rea vilka kläder finns alltid kvar jo XL samma sak med de populära kläderna XL finns alltid kvar.
Skor också stora storlekar finns också alltid kvar! Hur gött skulle det inte vara? Att ens storlek ALLTID finns!
 nästan en dröm som aldrig kommer att bli sann..

Gabela SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Eftersom någon av dom inte finns i min storlek kommer jag väll antagligen köpa dom i svart, antar jag när dom kommer in.

Eller med någon träig killklack som ser sommrig ut man ändå kan ha i sommar (:

- O V E R !

HAHA! nä skulle vara nyttig i en hel vecka... börja vara nyttig i söndas (: förutom att ja käka lite av en kebabrulle till frukost men det e en värslig sak.
I måndas tränade jag med Josefine
I Tisdag tränade jag med Emma & Greta
Idag skulle jag träna med Simon, men han kunde inte så bestämmte mig för att va hemma och chilla. Vilken chocklad kick jag fick! Skulle verkligen dö om ja inte fick choklad. Som igår, skulle verkligen skjuta migsjälv om jag inte fick nått kul att göra, så drog upp cyckeln till Josefine någon timma (:

Imorgon ska jag gymma med emma? Kommer ja orka... bröt ju min nyttighets period... Äh! träning är väll bra ändå liksom.. ;P

Efter gymmet med Josefine i måndas, gottar oss med lite .. ''natuar godis från naturens tillgångar'' Hehe


När ja kommer hem finns det ingen mat, gör en fet go sallad! Sallad, tomat, gurka, majs, avokado, vindruvor & jordgubbar! Tjockar mig med lite Gurka & Morot med dippp framåt kvällen.


Helgen!

Oj, har faktist inte hunnit orkat blogga! Haft annat i tankarna och lust&orken är inte direkt på topp.. hehe
Såå.. efter halva veckan får ni reda på vad ja gjorde i helgen. (: Inte så mycket tog det rätt chill (a)

I lördags vakna jag hos Josefine tillsammans med henne & Hanna. Kvällen innan hade jag&hanna råkat soma i josefines säng medan hon lämna hugo i dörren. Så josefine kom tillbaka med 2 sovandes tjejer i hennes säng så hon fick sova på golvet. hehe!
Åkte hur som helst in till Kungsbacka sen och köpte 2 par shorts inne på Zara! Rätt snygga men kränkande att java va tvungen att handla på barnavdelningen efterom den minsta damstorkelen satt slappt över röven, inte snyggt!

På kvällen va vi ett gäng hemma hos Viktor! 5 Killar & 4 Tjejer (y)
3 av killarna hade lan medan vi andra kom & kolla på Eurovision Song Contest, rätt trevlig kväll (:
Kvällen sluta med att Fredrik sov hos mig! (:

Gött att gå i ösregn!
Hanna som inte har någon luva får en påse av mig hon har på huvudet (y)






Känner mig ganska kränkt att jag va tvungen att handla på barnavdelningen ;'<


@Viktors place








Hehe, tog precis samma bilder som Josefine la ut, eftersom ja inte orkat redigera dom! (:

Söndagen vakna jag&fredrik nog vid 10/11 tiden, fixa oss snabbt så skulle åkte vi in till kungsbacka för att sedan skiljat åt. Drog till skolan eftersom dom fyllt 10 år och skulle ha vittra dagen & jag skulle samla in pengar tilol 9an balen.. drog efter en timma med Jennie, Molly & Martina till kungsmässan.

Bilderna från Vittra Dagen! (:

Nicklas Hocker!


Martina, Molly & Jennie


Philip .. Sött, hitta han när han ville ha några autografer av Nicklas Hocker! Hehe


Tvungen att följa med Philip upp eftersom han inte våga fråga själv! <3


På kungsmässan, en dagens outfit bild (a)
Jacka - Zara
Topp - Tara
Jeans- Gina Tricot



HEMMA!

Äntligen hemma, as trött & frusen! Behöver dessutom plugga, så ner i badet & läsa bok, ta en powernap... Ah kommer nog funka, tänkte blogga lite mer om helgen men datan dampa så... skiter nog i det :)


Fredags!

Fredag hade vi bestämt oss för att dra ihop ett gäng och grilla på en strand, men vädret va ju riktigt kasst så jag, louise & hanna va hemma hos Josefine hela kvällen! Hade jätte mysigt & kul att vi fick flera samtal om att andra ville att vi skulle hänga med dom till stranden & plötsligt står det 4 moppar redo att ta oss till stranden. HEHE,  naee.. inte något vi riskerar på fredag den 13onde!

Slutar med att Louise drar & Hugo kommer.
Vid 1 när Hugo ska dra har jag & hanna laggt oss i josefines säng och halvsover, vi bestämmer oss för att låtsas sova när josefine kommer tillbaka, efter att ha följt Hugo till dörren. Lyckade som vi är somnar vi på riktigt ist, så Josefine får sova på golvet! Hehe, inte första gången det händer!

Louise & Hanna medan jag & Josefine sjunger barnsånger för fullt!

Dagens Outfit!

Tunika - Gina Tricot!

sög rätt hårt att gå till uskolan i shorts & tunika, skulle va rätt chill me mysbyxor eftersom vi börja dagen med att käka lite popcorn & chips sen läsa någon timma i svenska boken & sluta vid halv 12 och gå i blås & ösregn till stationen som tar 10 min...
Aja, trodde ju inte direkt att det skulle regna eftersom det stått att det ska regna typ hela veckan.. & det har det ju gjort också!




Vädret!?

Haha whaat? från morgonen fram till typ 1 öser det verkligen ner regn & nu ligger jag ute & solar? Nästan helt klart på himmlen & 20 grader varmt, rätt bra ändå! (:





UPDATE: Ah, gick in, & kolla på kakan en snabbis osv, och när jag kommer ut e det ett JÄTTEMOLN som håller på att täcka solen... Så helt klart va det nog inte ;)

BAKA!

Uppe från ett härligt bad & ska nu ut och bada i havet! hehe ne skämt åh sido! Bor ju rätt nära så det ser ju inte så mysigt ut... eller va tycker ni? ;)
Oredigerad bild taget från fönstret, lite suddigt på vissa ställen pga av regnet!


Händer inte något speciellt ikväll, hade stora planer.. eller inte! Bara dra ihop ett gäng och grilla, men eftersom vädret e så kasst slår vi till imorgon! Så blir väll antagligen en mer chill dag! I väntan på att Josefine ska sluta om typ 2 timmar så ställer ja mig & bakar... socker kaka .. eller kladdkaka ? Hmmm vilket av det? Big choice!

Aja, Alice going back to thaa kitcheen aight now!

See yaa later aligater, in a while crocodile!
 

Fredag den 13one!

Börjar med att man får veta att man slutar 2 timmar tidigare, alltså halv 12, hur gött är inte det? :)
Fast sen e man tvungen att gå till stationen i ösregn, surt, med det e en värslig sak!

Har precis käkat tacos istället för den äckliga maten i skolan! & Nu väntar mig ett riktigt gött bad! :)


MIAMI BLUE!

ÄLSKAR färgen på mitt nya nagellack! Satt och måla naglarna exaakt innan ja skulle nanna igår, hehe!










Dagens Outfit!

Ändå redigt slapp men snygg outfit idag tycker jag, lite svart ba! (:
Leggins som liknar byxor typ... ifrån Zara! Nog de goaste plagget jag vet, förutom att det e som jeansleggins som åker ner hela tiden... Jaja, det får ja leva med :)

& Min magtröja ja köpte hääromdan! :)


Rätt kul att den hängde inne på H&M bland ''band magtröjorna, och visste inte att det va ett band?''

Haha!
Gick till min lärare i skolan idag för vi hade lite planer inför morgondagen som ja tänkte berätta,
Sandra: Gillar du Guns N' Roses?
Jag: Va? e det ett band? haha
Sandra & Monica: HAHHAHAHHAH JA?

IN LOVE!

Har kollat i nästan alla affärer i göteborg & kungsbacka och hittar seriöst inga snygga klackar  till 9an balen som är om typ 2 veckor! Ska dessutom ta med mig en vän, men mina 2 vänner åker på klassresa & vissa kanske jag inte kan ta med av olika skäl!


Hitta ett enda par skor som jag verkligen blev helt kär i!
Skulle passa mig & min vita långklänning skitfint! Synd att den enda storleken som finns kvar är strl 41. seegt!
Får fortsätta att kolla varje dag som jag gjort nu ett bra tag när dom kommer in!

Gabela SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Årets Första Dopp!

Tog årets första dopp i havet med några härliga sommarbilder! Med mina fina vänner Josefine&Hanna! ♥

Bilderna säger sig självt!




















''VI HAR BADAT''












Kan inte säga något annat att jag har världens bästa vänner!
ÄLSKAR ER!

Dagens Inköp!

Hade hoppats på att få ligga ute på altanen i bikini, läsa min svenska&engelska bok som ska va klarlästa + massa reccensioner till nästa vecka...
Istället blev det en oväntad lång tur till kungsmässan för att fylla på sommargarderoben lite till! Det enda som fattas är väll fler shorts! Får väll börja shoppa på barnavdelningen så liten som jag känner mig eftersom shortsen jag tittar på som är snygga är fleeera cm för stora & de som passar är ju förskräckligt fula, ''ah tjena mormors röv''

Ska ta en titt på Zara någon dag eftersom jag glömde kolla där!

Hur som helst kommer iaf mina små inköp här!





Blev helt ''in love'' när jag såg bhn, sååå sjukt goo färg!
hehe, älskar att köpa nya underkläder... trots mina 40 bhar...


Köpte detta nagellacket också! orka inte ta bild så fick en bli en cool google bild! Men Rätt kär i denna färgen också!
 ''712 Ocean Drive''

Nu blir det att plugga lite, sen måla mina svarta naglar från tjejmiddagen i fredas sommriga!

Allt från H&M och Gina Tricot!

Dagens Outfit!

Tunika - Turkiet
Jeansjacka - Weekday


Facebook tävlingen -över!

& JAG VANN!
Efter typ 5 dagar har Jag & Josefine varit utan facebook, och tävlat om en Happy Meal, igår gav hon upp! Så nu är hon skyldig mig en Happy Meal! Han tyvärr inte blogga igår eftersom jag hade 10 vänskapsförfrågningar, 3 medelanden & 55 Händelser fick jag något att sysselsätta mig med igår kväll när jag pluggat klart lite!

En glad Alice som leker med sin Happy Meal låda! (L) Love!


Helgen!

Har inte hunnit uppdatera försen i Lördas morgon! Eftersom ja åkte in till stan med Josefine för att köpa klänning&skor till skolavslutningen / 9an balen! Men tyvärr så hitta vi inget, leta överallt! Det närmaste jag hittat va på Taras Utförsäljning en klänning från Lipsy bara 100;- men va för lik min från förra året så banga att köpa den! & Inga skor hittades med den perfekta klacken & utseendet! Synd :(

Efter det mötte vi upp Johan&Rasmus som vi hitta på ditvägen så skildes jag & josefine åt skilda vägar & jag hitta en ny vän partner! ;P;P FREDRIK! (: Tog en promenad till Biopalatset för att möta upp Anton så gick vi & köpte godis, dricka & popcorn & satte oss för att kolla på filmen Fast & Furious 5! fatta ingenting i början eftersom jag fick reda på att det va den femte filmen, men sen blev den riktigt bra! (:

Avsluta dagen med att ta farväl till Anton så åkte jag&Fredrik hem till mig & kolla på ännu en film som vi somna i slutet till! Hehe


Hoppas ni som läser min blogg läser inläggen också och inte bara kollar på bilderna ;) för fick en komentar innan att jag aldrig visar att jag träffar Fredrik, men det gör jag visst! ;) Ett långt inlägg med han nu.. Hehe ;P

Lalala, väntar på bussen!


Josefine & Johan


Rasmus & Jag


Käkar Happy Meal på donkwn! Mmmm!


PAPPER


Vart & lämnat Josefine & e påväg mot SfBio med Fredrik ser massa människor som jag & josefine undrat hela dan varför alla går runt med röda tröjor ;P


Rätt ballt ändå ;P;P

ROCKMIDDAG @ my place!

I fredas hade jag tjejmiddag med tema ROCK för att fira my sweet sixteen! Tyvärr blev det ca 2-3 veckor efter eftersom när jag egentligen skulle ha det va ja sjuk, eller precis hade blivit frisk då mina päron inte tyckte det va någon idé sen har jag varit utomlands osv.  Nog med det, den blev av och hade riktigt kul! :)

Vid 11/12 tiden drog vi på ett krök hemma hos Julle, som va ganska dött så stack sen efter någon timma!

Har inte hunnit blogga eftersom ja har varit rätt upptagen! busybusy! ;)

Dukat åh klart! Snyggt va?


Jag & 2 goa vänner! Hjälpte mig lite innan & fixa oss tillsammans! Rätt nice ;P


nästan hela gänget!


sen käka vi MAAAAAAT! <3


Emma&Veronica


Malin & Josefine






Sen blev det julklapps öppning! (a)


& fick ett par balla solglasögon :P

Fick
Solglasögonen, Såpbubböpr, Rosa Badring, Frisbee, Hårspray, Strössel, Nagellack & en tandborste av Alice, Josefine, Hanna & Louise!
Långklänning av Greta
Byxdress & armband av Jennie & Evelina
Ringar & Armband av Molly
Shootglas av Malin
Halsband & Armband av Veronica & Emma

TAACK TJEJER NI ÄR UNDERBARA! <3






Jennie, Evelina & Molly!



& Kvällens Rock Outfit!
lite rockig ser jag ut va? ;)

TACK FÖR IGÅR!

TACK SÅ SJUKT MYCKET FÖR IGÅR! fick städa allt själv och..... HAHAH ne skoja :D
Jag hade jättekul & tack till alla som kunde komma & för alla fina presenter ni är underbara! Hoppas ni hade skoj för det hade iaf jag (a)

Så igår tillribringa ja hela natten ne, men bara 2 timmar att städa & diska, sätta in allt i diskmaskinen & sen sova lite & idag har ja damsugit! :) Härligt va? Gött att jag e lar :P

Nu ska jag snart ta bussen till Josefine, lämna hennes saker & sen in till stan för att kolla på avslutningsklänning till henne, klackar till mig & nått annat om man hittar! :)

Har snart tagit en timma att platta ner mitt våfflande hår från igår! hehe

Före


& NU

Fortfarande lika fluffigt men rätt platt, ska platta lite till! Puss

Fixad & Klar!

Nu e det dags för alla andra att komma! Hehe händer väll om 1 - 2 timmar :P


TAGGA KALAS!

Sitter just nu med alla mina 40 om inte mer ballonger! Ska be Josefine&Hanna blåsa järnet när dom kommer om 10 minuter! Sen blire dax att göra klart det sista! Barnkalas med tema Rock så musiken är ju fixad med go volym! Godis, Chips, Dipp, & Saker är fixade till MAX! Nu är det bara maten & att börja fixa sig snart! Mitt hår ska bli flufffluff! (a)


TAGGAR BARNKALAS!

Har nu blåst upp 35 ballonger och ska snart gå ut och hänga ut ballonger så alla mina 5 åriga vänner hittar hit nu!
Haha ne skämt åh sido! Men har iaf suttit och blåst upp ballonger som man kan hoppa på! Puss!


The facebook competition has started!

Igår började jag & min vän Josefine en tävling kl 18:00! Vi har utmanat varandra och nu får vi se vem av oss som kan klara oss längst utan Facebook. Känner mig lite .. oförberedd (a) eftersom Josefine har testat att göra det förut och höll sig i en hel vecka! tänk isåfall att jag kanske inte får vara inne på 1 - 2 veckor och känna mig utanför för att inte veta vad omvärlden tycker&säger!




Jag ska hursom helst vinna! & Du josefine, du kommer vara skyldig mig en Happy meal! ASGÖTT! <3
Här är min konkurrent!



Så nu vet ni kära vänner&ovänner ;) ni kan INTE få tag på mig på facebook längre, isåfall på msn/sms eller langa en komentar här i bloggen! :)

Dagens Outfit!

Trodde det skulle jättefint väder, va ju helt klart på himmlen när ja vakna så drog på mig shorts & en t-shirt men visade sig att det inte va ett dugg fint väder, så har gått runt och frusit! Asdåligt :( Nu e jag iaf hemma och har dratt på mig ett par mysbyxor så ska jag snart ta bussen till Josefine & träffa henne & Hanna en stund! :)

Tröja - Turkiet
Shorts - London


Emigranternas Hus!

Idag åkte vi till emigranternas hus i Göteborg med skolan! Rätt skojsigt, där dom snacka om utvandringen i sverige på typ 1800-1900 talet! Trodde typ vi skulle kolla på båtar men nä! (:

Här är några coola bilder! (h)

HAHAHHA! När vi orecis kom ut från centralen såg vi en kille med 2 buketter med blommar.
En tjej: Kan vi få pengarna nu då?
Killen med blommorna: JAG HAR REDAN BETALT! och springer över vägen trots att det va röd gubbe så ... bilarna e tvungna att stanna för att inte köra påhan! HAHHAHA ASSKOJ xDD


Ett par coolingar :D
Emma, Jennie, Jag, Anna & Elin

här är vår coola berättare om utvandringen


och här e min fina leksak jag fick när ja käka happy meal <3

Gårdagens Outfit!


Valborg!

Valborg spenderades igår på Vita Sand i åsa med ett par gooingar istället för att gå på någon random fest där man inte känner någon så satt vi uppe på bergen och hade det riktigt trevligt. Kolla på majbrasan, ah kolla på den när det knappt va nått kvar, fyrverkrier och träffa massa andra goa människor!

Crazy night säger ja bara!






RSS 2.0