Gårdagen!

Skulle byta mina Palladium men åkte in idag igen för att byta till 37or igen. Aja, nu slipper jag åka in till göteborg och byta eftersom jag har rätt storlek nu! :)
Louise, Hanna & Josefine följde med mig så hitta vi på lite roliga saker sen :)



Ska shoppa loss lite!


SHOOPPPPIIING!


Fikar lite, vår aldelles egna uteservering utanför GöteborgsOpran!


chillar lite osv.


mumsiga bakelser... lr ah ne. Vår shopping inne på Shock!

Dagen!

Rätt chill skoldag faktist! Börja med en mattelektion & sen Engelska redovisning, gick faktist rätt bra gick bättre än förra gången då jag prata då jag fick VG- så borde få bättre denna gången. Känns bra :)

Efter gick vi till donken och skulle käka men kom på att vi va mätta så ja tog en frapino på expresso house, känndes så sommrigt speciellt med värmen ute, iväg låna några böcker och sen spela in filmer till vårt skolprojekt som handlar om droger!







&bakom kulliserna på vår fina filminspelning detta är vårt 'knark' socker, salt, potatismjöl & anda goa saker vi hitta i HK - rummet ;'>


Outfits under veckan!

Outfits jag tagit kort på men inte hunnit lägga ut på bloggen!

Inte särskillt kallt när det e varmt ute nu när det e vår, men rekomenderas INTE på kvällen då ja nästan frös röven av mig! Kallt!

Magtröjan kommer från H&M
Kjolen kommer från Lindex


Tunikan kommer från Design Only


Tunikan kommer från Gina Tricot


Tunikan kommer från Tessie
Legginsen kommer från Lindex

Börja 'plugga'

Ska väll börja plugga, försöka klippa ihop smådelar till vårat case eftersom jag är den mest tekniska i vår grupp antar jag? Hursom helst börjar jag nu med min nya goa spotify lista och så.... Mer inlägg kommer framåt kvällen som jag glömt lägga in! :)

Puss! ♥


Nitshorts!

Va även inne på shock idag, lite excited! Så nu blir det att klistra in nitarna på mina Lee shorts! får se hur det blir...

Lite inspiration!










HEMMA & sur!

Hemma från en go dag i göteborg med Josefine, Hanna & Louise! :)
skulle även byta mina gråa palladium skor min mamma kom hem med igår som va försmå med mina inlägg, så med en storlek större är dom för trånga i mitten och verkligen FÖR stora i hälen & där framme!

Blir verkligen så SUR när det inte blir som det ska vara eller när inte någon storlek passar! Åhhhh.

Bilder kommer iaf upp senare, ska fortsätta sura lite en stund.




Hemma från en go cykeltur!

Hemma från en go cykeltur! Har vart ute och cyklat typ... 2 timmar med mina kära vänner Josefine & Louise! Invigde cykeln idag, lite kallt nu på kvällskvisten men det va rätt revligt eftersom ja dissa dom i helgen så ja fick höra allt skoj! HA! såg ni det?!?!??! ja dissa er!!! LP

Här e utanför Videobutiken och köper dricka <3<3<33<

Man bonkar bäver i borås!

Igår vakna jag 20 över 5 av ett gulligt sms av hanna! ♥ Min älskling sov samtidigt hos mig så det va ju så varmt så det va ju rätt svårt att somna om också, blev att jag vakna halv 9, tog en dusch och börja fixa oss lite. Våfflor till frukost. Sen vid 11 tiden drar mig jag till borås med Josefine för att kolla DM i cheerlading.

Sitta på en bänk i 5 timmar fick rumpvärk & 1 timmas promenad letande efter en god mackaffär! Det sjuka va ju att flera stängde 11:00 och en annan va stängd pga sjukdom. Såå blev 10-15 minuter att vandra in till stan för att äta en macka!

















Det va ju så kul (nu i efterhand) inne på subway! Köpte mig en go macka somtidigt som ja skulle gå på toa, var ju såklart '''' fast det va 3 killar inne på toaletten samtidigt. Gick in med bestämga steg på toan alla 3 och kom inte ut förän om 15-20 minuter.

BOOORÅÅS STAD!


en gubbe i vattnet :O :O :O

Torsdag 24/3

Delade ut några fina CV till några butiker, sen gick vi till stationen och bestämde oss för att ta en rundtur runt lindome för att se om vi hitta några goingar, va typ helt dött där så vi fortsatte till göteborg då vi möttes av massa rosor av några goa killar från Bachelorette!










Bio ikväll!

Kvällens planer ändrade som vanligt. Skulle egentligen på en fest som sedan blir inställd. Blir biomys med älsklingen!

I am number four!
Någon som sätt den som kan rekomendera den? Verkar iaf riktigt bra på reklamerna :)

Sydd egen OnePiece!

CHÄÄÄÄÄNA coolingar!
e ni lika cool som jag? Har sytt en egen cool onepiece som  jag?
Ja ska nog dekorera den med en stor fet smilis :)

Hoppas på MVG så blir jag glad! ;P






Dagens Outfit!

Sorry för dålig bild, men helt sjukt vad dålig min kamera blivit? eller bara ljuset som gör det..


Dagens Inköp!

Behövde en ny jacka & ansiktskräm. & Letar fortfafrande efter höga palladium. Kolla inne på raglady och dom hade bara inne 36or & 38or.
Får kolla inne på Yoko Yap eller Fiourucci i Göteborg. :)

Börjat gilla beige! Svårt val mellan denna & den andra jackan inne på Zara.  Blev denna men snygga gulddetaljer.


&en go ansiktskräm :)


Nintendo 64

Hahaha, gick till tvn då min bror spela Playstation 3, sen när ja kommer och sätter på Nintendo 64, ser man sikken himla bra grafik det är! <3<3<3

Aja kul va det, spela Mario Tennis, Pokemon Snap & Pokemon Stadium! Jag va ärligt talat helgrym!



Ah, bra cambild som verkligen fångar tvn goa grafik åh allt <3


Hemmaspa!

Var en stund med emma förut då ja kom på att jag skulle ut och jogga sen, eftersom det känns lättare att springa utomhus eller i en idrottshall(som jag inte har tillgång till förutom på idrotten i skolan) så va det ju rätt kallt och blåsigt ute, då man in inte känner sig jätte tagg på det,

tänker börja med ett hemmespa och sen träna lite om ja orkar och plocka fram mitt Nintendo 64 som man inte spelat sen man va liten! Awww minnen! 


Dagens Outfit!

Min coola tröja ja klipte sönder <3<3<3<3

&ehm ah..... Molly&Evelina måla lite på mig så ja sudda bort det så ni slipper se mina coola armar <3

Dagens Outfit!


HOME sweet HOME!

heh, as chill dag, kom till skolan, samling - rast - idrott - rast  lunch - teater - sluta!

Skulle egentligen gymma med Simon, men han hade tydligen tappat bort sina dojjor så blev inte att gymma, fick räcka med fysen jag hade på idrotten som Felicia & Jennie skötte så bra. ;)

Nu e ja hemma och e på ett riktigt städhumör, städar lite, byter lakan på sängen & har faktist satt på tvättmaskinen som jag lärt mig andvända! Coolt va?

Nu sitter jag & väntar på att Fredrik ska komma hit! Ska nog ta och göra några sittups & magövningar sålänge om jag orkar (a)


Gymmar!

Tidsinställt inlägg!
Nu ska jag träna min mage, kanske lite armar om ja orkar.. och springa 8 mil.
Gjorde nämligen en status på facebook då jag inte trodde jag skulle behöva springa så långt... Såg att en kompis la upp en sån status och fått 15 gillningar, då jag fått 78 gillningar, = 7 mil & 8 km antar jag. Så nästan 8 mil.

Får väll jämna ut detta under några dagar! För jag SKA springa, rätt bra med sånna grejer kan andra personer bestämma hur mke man ska träna nu när jag inte tränar något.




& Här får ni en gullig bild jag hitta, en söt liten random plutt som rider på en sköldpadda <3


Wiee <3

När jag precis kom hem hade min pappa vart och hämtat min borttappade plånbok! Något som chockade mig var att det fortfarande finns bra människor! Inget kort va borta eller något tack & lov & som tur var hade jag såklart inga kontante på mig.

Har precis käkat och skatagga GYMMET med Rasmus nu! Efter denna onyttiga helg är mitt mål denna veckan att gymma varje dag!


Outfit 21/3 -11






Mums!

Känner mig inte lite småfet när jag käkar en hel skål med popcorn nu! Trycker munnen full med popcorn åh sånt.. det e mums!


&Som ni vet har jag legat i sängen till 16:00 idag, för jag tyckte det va fränt <3 Sen hoppa ja i min mysdress, så mitt nattlinne har vart på hela dan, <3 mys

Dansa med Leroy!

Taggar upp tjejkvällen med Leroy!
(tror att dom jag är vän med facebook bara kan se, synd )


Fredag kväll!

Tjejkväll @ my place! Som vi senare skulle dra vidare på en fest som dom senare ändra sig att bara 3 fick komma in, så åka tillbaka till onsala och träffa några goingar.


Vi 4 storshoppar lite.









Vart i stan!

Haft nationella prov i No, tycker det gick rätt bra, men visar sig alltid att det är svaret inte alltid är rätt även fast jag trott det, aja det blir som det blir. No är trots allt inte mitt starka ämne. ;)

Såg även på en killes facebook att han målat en panter över en fråga på sitt prov, så kände att jag skulle göra en variant på hans idé på en fråga jag inte förstogd.

Vet inte om ja kan lägga ut det så cencuerar allt detta. Tycker ja va lite smårolig faktist.

Frågan


Svar



Efter att ha plågats från 09:15 - 11:45 fick vi inte gå hem utan skulle ha muntliga nationella prov i svenska.
Tror antagligen att jag kommer att få behålla mitt VG+ och inte höjas/sänkas.

Sen träffa jag matilda när jag äntligen fick sluta efter NP i svenskan.

Käka lite donken i kungsbacka, hämta mitt pass och tog pendeln in till göteborg sen.


Efter en rundtur i göteborg påväg till Hollywood vid korsgatan hitta vi en kina affär, trodde det va leksaker där men det va mat. Riktigt billig töng mat! Från kina, japan, thailand, vietnam... Helt enkelt asiatisk mat med kinesiska teckan på och sånt, hyfsat färskt & riktigt billigt!


Coola bananer. Käka sånna när ja va nere i thailand, söta&rätt goa.






Förlåt för dåliga bilder, men mobilkameran e inte särskillt bra och kameran låg hemma som den inte ska göra på denna vistelse!


GAH! någon har gjort sönder mina kläder!

Tror nog det va saxen som gick igång!

Minns i tröjan jag köpte på mellandagsrean? för ca30-50 kr
billigt aight?  har ju inte andvänt den sen dess...  så...

Före


Efter

rätt snygg va? :) är ju skitsnygg till sommaren!

Typ till shorts, en go sommaroutfit!






Försöker slippa plugga!

Nationella prov i kemi för mig imorgon iaf! Har läst 2½ bok av Kemi Lpo på bara 2 dagar! Rätt grymt va?
Har hursomhelst nu försökt komma undan med att plugga så jag städat mitt rum från smutskläder, hängt in nytvättade i garderoben, bytt lakan &ngn madras osv osv. Finns det fler saker man kan göra för att slippa plugga som känns ''nödvändiga'' ? I guess so!

Men att blogga e ju inte direkt nödvändigt så får fortsätta att underhålla mig! Måste dock påpeka att vädret e så sköööööööööönt ute just nu, ljust, blå himmel värme & snön e verkligen borta överallt!

Här myser jag iaf i min goa Large tröja!


Lalallaa

Klicka på bilden för att komma till bloggen & kolla in bloggen, skitsnygga smycken :)


mhhmmm.. pluggar NO

efter flera försök att läsa i kemiböckerna och somnat gång på gång har vandrat ner till köket för att göra mig lite popcorn, så nu blir et änna att försöka läsa lite till!
att plugga hemma är nog det tråkigaste spm finns, speciellt ett tråkigt ämne som NO också!


mmm .. -hemmaspa?

eller vad man nu kan kalla det, har legat i ett bad med ansiktsmask skrubbat mig, hårinpackning & smörjt in mig med goa krämer! Känner mig riktigt fräsh just nu! :)

Nu blir det att plugga Kemi & vänta på mat efter några härliga timmar för mig själv!






Hålabäck skolan!

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej! Nu har jag slutat skolan, slutade 13:00 härligt, hade även på mig mina nya becha byxor så kommer en bil och skvätter HUUUR mycket vatten som helst.... Nu e jag iaf på hålabäck skolan och väntar på att Alice ska sluta....

KICKBOXNING VÄNTAR IKVÄLL!


Sen ska vi träffa Josefine&Hanna :D :D :D

Seg dag!

Chaaa gooingar! Idag har vart en as seg dag, för typ hälften av alla va sjuka, eller ah 'sjuka'
Har dessutom haft nationella prov i svenskan, muntligt, går ju sisädär! Aja nu kom min pojkvän och e allmänt jobbig så ja slänger upp en cool bild på mig!
Puss! ♥


Dansa Zumba

Eller om det nu heter så, hur som helst mötte jag upp Josefine, Hanna, Isabella & Alice på kungsmässan, hade lite kul och sen drog vi till Sportlife och shaka ass!

På hemvägen va vi på stationen 19:30 och väntade på att ta 19:47 bussen, ah tyvärr får ju inte busschauffören igång bussen och får vänta tills en annan búss kommer som kommer en halvtimma efter när bussgaraget bara ligger 1km bort ifrån stationen.
Aja, västtrafik... lycka till!

Tog inga bilder från när vi dansa, kanske ni förstår men innan och efter! Det va rätt kul :D

Alices tattooooo & Krama mig <3


Påväg till sportlife


Påväg hem från bussen, tycker det e sisådär att sitta i en buss som inte rör sig...


Hinner färga tungan blå för den sakens skull. Om ni märker att mina ögonvitor e röda e det för jag fick saft från äpplet i ögat (äpplesyra) och det sved, så testa inte att skölja ögonen med äpple! :D

Girlicious @ Elektronen!

Igår va det ju Kvinnodagen då elektronen hade anordnat, massa saker. Blev inte riktigt som jag&josefine hade tänkt oss men fick en 15 - minuters massage behandlig av en utbildad massör! Värt! Var hur som helst rätt trevligt, träffa en vän & blev lite halvt vän med hennes kompisar också!

Köpte en hapy meal, fick kello kitty klistermärken...


och en hello kitty leksak!


På elektronen skulle man skriva varför tjejer va bäst.
''Vi e bra på att laga mat''
''Vi e bra på att städa''
''Vi gillar att laga mat''
''Vi har ett rött hjärta ♥''
Osv skrev vi, rätt kul :)






Checkade ett par as coola svampbob hörlurar! kärlek kärlek kärlek!

Joseful

&en mössa & en cool tjej pärlar


Vi pärlar!

Amerikanska Pannkakor!

Riktigt goa & värt att testa! Här kommer receptet jag andvänder!
Gjorde om receptet till hur jag gör & hur det blir för mig.

För ca 3 stycken behövs:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg

Gör så här:

Blanda ihop de torra ingredienserna till smeten. Vispa sedan i mjölk, smör och sist ägget.

Stek pannkakorna i lite smör i en stekpanna. När du ser bubblor på översidan på pannkakan är den dags att vända.


MAT! <3

Nu har jag precis gjort ännu en omgång med amerikanska pannkakor! Sparar nog en som ja kan käka till frikost! nom nom nom!

Ska ta en buss in till kba och dansa på sportlife med Josefine, Hanna & Isabella!




Dagens Outfit!

Rätt mysig faktist <3

Kofta - Mammas garderob
Linne - Min garderob.. nej skoja men H&M
Byxor - Acne
Strumpor - Ullared
Halsband - Min kusin som gjort det.


Skit i prickarna! Det e en värslig sak att dom ens finns där!


Resultat!

Pannkakorna är mättande & tjocka, men det blev bara 3 st... :O

I stekpannan!


en tjock pannkaka i stekpanna


PANNKAKA!





Videoinlägg!

Hej knubbisar! Här är jag i köket och lagar amerikanska pannkakor!


Inspo Vår 2011!

Inspiration från Nasty Gal!



Ska vara stilrent, mycket färger men ändå mycke trashy! Skitsnyggt med killklackar, eller klumpiga skor! & mycket smycken, armband, ringar, kroppssmycken, ALLT!



Alexander Wang



Nolita


&lite random bilder








Tada! några svar...



Sv Emma;  Ne det kostar inte att andvända mer-trafik.se. Till er som inte vet vad det är, så är det en hemsida som man kollar runt på olika bloggare, som man väljer vad man vill se, och även samlar poäng och gör så andra kan se din blogg. Och klart det är helt gratis också!


Sv Aldijana; Tack! :) Köpte den på Tara i arkaden, tror inte den finns kvar eftersom har sätt att den varit svår att få tag på i butik, men se om du hittar den på nätet, kommer från märket Custommade.

 


Alice otur i skolan!

Min febriga kompis har iallafall vart till stor hjälp idag! Fått skolan lite lättare när den behövdes som mest.

Otur 1.
Förklaring: Vi får inte käka godis i skolan, och det va rast och jag hade godis i väskan.
Händelse: Jag tog en bit lakris diskret och får skäll, ska få ett mejl hem pga av att jag tugga en godisbit diskret.

Otur 2.
Förklaring: Går på en liten friskola då det är 2 uppdelningar i våran skola i överlaget och nederlaget. Jag går i överlaget och vi äter 11:40 och slutar 14:50  nederlaget äter 11:30 och slutar 15:00, sen efter en period ändras det och det blir tvärtom.

Händelse: Våran föreläsning slutate halv, så vi passa på att äta trots att vi inte får, eftersom dom i nederlaget äter på vår tid, tydligen big deal enligt våra lärare trots att det fanns massor av platser, eftersom dom ätit på våran tid, när vi ska äta halv. Först kommer ''T'' och skäller ut oss för vi åt tidigare och sa att hon skulle skicka ett mejl hem eftersom vi käka tidigare. Senare kommer ''M'' och skäller ut oss ännu en gång! KUL

Otur 3.
Förklaring: Pga av att jag käka tidigare ska vi tydligen få sluta 15:00 som dom i nederlaget,
Händelse: Jag käftar emot, diskuterar med min mentor om att jag ska gå tio i om andra killar i klassen & paraellklassen får gå eftersom dom käka tidigare också. Det får ja tydligen inte och tycker att jag blir orättvis behandlad, då min mentor är en sån som pratar hela tiden om jämstäldhet osv. då hon tycker att om det skulle va så, så skulle det vara en polisskola!


Tyvärr har ja inga bilder från mina oturs grejer men ni får riktigt GOA bilder på mig och min trevliga vän emma!














Chacha!

Här sitter jag & chillar! är faktist på bra humör nu, tack och lov! Det har inte varit min dag idag, trots att det varit 1 månad  med älsklings Fredrik idag!

Sitter hursom helst och chillar med chokladkakor, mjölk & små bebis tomater! Nom nom nom.


Snygga cheyer!

Skulle egentligen blogga vid 3 tiden igår.. Så Josefine&Alice tydligen va påväg hem till mig och ville att ja skulle springa till bussen dirr, hehe fick ta den en halvtimma efter eftersom jag precis hade duschat så ja fick hinna fixa mig!
Tog en bild, blev lite coola men den la ja inte upp förens nu!

Fler bilder & information kommer senare.. :)


Efter halva dan..

är man fortfarande kvar i sängen, skulle egentligen tillbringa dagen med att åka buss, pendel, spårvagnar runt om där västtrafik befinner sig iaf! Men Josefine smsa och sa att hon&alice va trötta och låg fortfarande kvar i sängen!

Blev att jag fortsatte kolla på gossip girl, göra min header käka godis! &Dagen redan blivit snart 3!
&dom hoppar tydligen redan runt på hemköp när ja ligger i sängen! Blir väll dax att hoppa upp från mitt hello kitty säng och göra mig lite frukost så kanja börja min frukost och se vad dagen väntar mig!


fräsh cambild

Ny header!

Vårigare header osv!
Va tycks, hiss eller diss? :)   Inte så mycket detaljer, men go ändå :)
Före


Efter


Fotodag med Hanna & Josefine!

Helgen har tillbringats med Hanna & Josefine för det mesta, träffa även, Veronica, Louise & Alice sen :)

Ny header av nya bilder! Enjoy!




















Väntar på mat! Mmmmm

Nu sitter ja väntar på maten, taggar med att äta godis för det e så fruktsnsvärrt spännande eftersom den kommer när som helst :O :O :O


Oj nu ska ja packa kläder <3<3<3

Sweet!

Taggar inför pizza om en timma, &planerar kvällen lite. Drar sedan ut &träffar Josefine & Hanna! Kanske blir fler under kvällen får se vad som händer & tar det som det kommer!


Goa/Rolia Dissar!



Jag & min vän josefine sökte på roliga dissar för att dissa några kompisar för skoj skull :)
Tänkte att jag ville dela med mig av min torra humor som jag tycker är rätt roliga, som även ni kanske kan ha en andvänding av ;)

Raggningsreplik: *tar upp en tändare & tänder den* jag tänder på dig
Diss: *blåser ut lågan* känn dig blåst


''Han - Ska vi knulla?
Hon - Men du har ju tjej?
Han - Ja och?
Hon - Ja, jag är inte så intresserad av begagnade''

"Han: har inte jag sett dig nånstans förut?
Hon: jo, och det var därför jag slutade gå dit."


"Om någon ohövlig/inte din typ raggar på dig
- Du är inte min typ, min typ är snygga killar (eller liknande)"

- Va snygg du är
- Synd att jag inte kan säga detsamma
- Gör som jag : Ljug ;)

På typ krogen när du ser en snygg kille, du går fram och säger till den snygga killens kompis:
- Vill du dansa?
- Ja
- Gå och gör det då, så kan jag vara med din kompis i fred.

Han: you are very beautiful girl... i want to get inside your pants
Hon: sorry there isn't room for two assholes

Om någon är smutsig i ansiktet & du tar bort det...
Han: "Vad var det?"
Hon: "Bara lite smuts."
Han: "Ok, tack. Har jag mer skit i ansiktet?" 
Hon: Greppar hans näsa och säger: "Nähe, den satt fast..."

- Va glor du på..? Har du ingen tv hemma?
- Jo men inga skräckfilmer


Om någon med invandrar dialekt säger
- eeyy, ja knulla din mamma fattary?
- Då är vi kvitt



Runt Göteborgs regionen!

Sweet! Sanna visa mig igår att man kan typ se om man kommit in på sitt program eller inte.
Om ni inte förstår kanni få en förklaring här nedan.

Klicka på bilden för att komma till sidan och se erat val. Och om det inte funkar så får ni länken här.
http://indranet.se/statistik/2011stat03.pdf



Programen, det är de olika programmen på gymnasiet

Platsantal, är hur många elever programmet tar in
Och Val 1 är vilka som valt det som första hands val, dom behöriga är dom som kommit in och dom obehöriga är antagligen dom som inte kommit in eftersom dom kanske inte har tillräckligt med poäng eftersom det är ett medelvärde på hur höga poäng de är till som som söker.

&Sen är det val 2 samma som ovanför fast det är folk som gjort sitt andrahandsval till det programmet.

20 kr kilot på Ica!

Mums! Käkar massa godis just nu, 1 kilo är ju såååååå värt för bara 20 kronor! :D
Nackdelen är ju att allti dnär ja köper godis är jag aldrig sugen, bara när ja köper & sen när jag inte har godis... Jaja, kan ju va bra ibland då ;P




RSS 2.0