"Sjuk" eller Sjuk?

Ingen aning faktist, fick gå hem halva dan efter skolan eftersom jag mådde illa och hade sån huvudvärk. Seriöst det är nått feli på mig, att ha huvudvärk så ofta som ja har är inte normalt. Vissa dagar kämpar man ju sig då man har huvudvärk hela förmiddagen då det släppet till mitten på dan. Sen att jag verkligen vill satsa på skolan är helt sjukt, oändliga krav har jag på mig själv och jag blir ändå inte nöjd. Fick just veta att jag har MVG i Bild, känner mig duktig, men bara för det får jag ännu mer krav på att jag ska hålla kvar betyget och att bilden ska vara en bild som når upp till det betyget. Och även stressen, 2 prov nästa vecka & bildinlämmningen. Sen sätts betygen och jullov ♥
Ä N T L I G E N !

Helt ärligt längtar jag till jullovet mer än till julen, säkert för jag känner mig så stressad  och att slippa gå upp så tidigt. Synd bara att jullovet kan vara lite längre.

Vacker bild ca 3-5 år gammal.

old pic on me @Linne Platsen ♥

Öva inför musikuppspelningen!

Visste ni att jag ahr spelat fiol? ;) När jag var 10, 11 år spelade jag fiol i 2 år sen la jag av. Så ja kan faktist ett instument och lär mig lite piano av min vän Emmis ♥

Musikuppspelning och man får ju högre betyg om man kan ett instrument, så dax att ta upp fiolen som man inte rört på flera år.
hehe.


inte bästa kvalité med min kamera då........

Eurosko i nordstan!

Visste ni att Eurosko i Nordstan ska läggas ner? Så just nu har dom utförsäljning på alla deras skor.


Trött med huvudvärk

Otroligt trött med sådan huvudvärk... orkam nan pallra sig till träningen då det kommer vara fys? ;/ får se. Har ju massa huvudvärk också så får ju se hur det blir med det.


annars skulle det ju va rätt chill att softa framför tvn, Paradise Hotel, Ung&Bortskämd osv. Kolla gamla program ja missat osv. Underbart!

Frozen...

Kass film, men riktigt hemsk! Okej, egentligen va den inte så kass, men sluttet va såå lame!
Har ni sätt den? :) Jag såg den igår med Greta & Matilda

Annars handlar den om 3 personer (1tjej &2 killar) är på skidsemester, istället för att betala för liftkort så pröjsar dom lite & flirtar med killen som håller i liften.  Liften har öppet från fredag till söndag och tjejen är tillsammans med en kille, den andra killen är singel och småflirtar lite med alla andra & stör sig på att hans bästa väns tjej inte kan åka skidor eftersom hon ramlar hela tiden.

När det blir storm och dom ska stänga liften fjäskar dom lite för att få åka ännu en gång. Det får dom, men sedan är dom vid liften & den slutar gå. Så dom sitter fast & det är fleeera metar och jätte högt från liften ner till marken... &Dom sitter ju fast på söndag kväll...   Så kommer dom frysa ihjäl? dö på något annat sätt? eller klara sig?

&Ja, filmen är en thriller.








Chill Helg (y)

Inget plugg eller nått!

Fredagen!

Förklarar lite kortfattat om dagen! ;'>
- Skolan
- Åker och köper en väska med papi´
- Träffar Adam,
- Träffar Hanna&Josfine!

Super mysig fredag efter en vecka med prov & osv. <3


där  får ni en bild som liknar gårdagens outfit.. HIHI :D

Ser mindre sminkad ut med luggen!

Kom på en sak, när ja gjorde min header andvände jag det mesta man brukar andvända för att göra sig lite x-tra fin, fondation, mascara, kajal, ögonskugga, rouge, puder. Vanligtvis brukar jag andvända puder&mascara..
Men med luggen ser jag inte såå sminkad ut som när jag inte har lugg..

Hehe eller vad tycker ni? :)
liten rolig grej!


orka rotera...

lite dålig bild kanske.. men ser rätt drigad ut annars..


Dålig Uppdatering!

hehe känner det själv, tror det va i helgen ja bloggade. Hur som helst så blir det väll antagligen lite då och då jag bloggar eftersom jag ska satsa på skolan nu, vill ju komma in på det programet jag vill in på. Blir väll antagligen Sambäll + Beteendevetenskap med individuellt val Jurdik
eller
Ekonomi +
Jurdik

tänker nog satsa på att bli advokat eftersom det verkar vara ett intressant yrke!  Hur som helst har jag pluggat till No Provet imorgon, känner mig ganska säker på det. Har även gjort ett fördjupningsarbete. Vet inte på hur många sidoer eftersom jag har varit tvungen till att andvända World Pad!

Hitta även en kedja så jag kunde börja andvända my lovely halsband från turkiet som låter som en kattbjällra. Aw!

Ni kanske inte märkt men alla bilder från i sommras hade jag det halsbandet. Har kännts tomt utan det. :(

















ser ni vad bruuuuun jag var? :O





det röda är en tatuering från göteborgskalaset


aja där är några bilder från i sommras. Ofta man inte får massa sommarkänslor när man ser alla sommarkläderna? :)
Längat sjukt till sommaren <3

Plugggg!

PANIK!
Kan seriöst inte mycket hur mycket jag än läst i musikhistorian....
Åhhhh, vad jag verkligen hatar skolan, med massa läxor osv osv osv... Tar kål på mig.


Äckel idiot pappa!

Nyvaken! Sitter vid datan kollar lite facebook osv. Jo vad börjar min pappa göra då skälla ut mig för jag inte jobbar engelska eftersom jag har IG i det ämnet. SÅ nu vet alla att jag har IG i engelska & att min pappa är dum i huvudet. Han ska tydligen stänga av internet som straff för att jag har IG i engelska och kan inte hjälpa att jag e dålig i det. Eftersom jag alltid vart dålig i det.

Förstår mig ärligt talat inte på mig den gubben! Nu har mamma precis åkt till Stockholm, och varje gång mamma inte är hemme (hon e bortrest) Jo då e det så att min pappa blir frå fruktansvärt elak!
Det stör mig något såå rejält!


Hungrig!

Nyvaken & hungrig.. sitter i sängen &stinker ''brun utan sol''
kolla massa bilder igår från i sommras då man såg så brun ut. Orka inte dra och sola så det fick bli BUS (y)


Härliga sommarbilder!







&åhh vad jag saknar den tunikan! Så sjukt ovärt att ja ens köpte den, efter att ha andvändt den 2 ggr va den sönder på fleera ställen!








Åhh shiit vad jag saknar SOMMAREN! värmen, usch.. hatar kyla!

Lalalalala !

Tänk på att ja ser så ''olik'' ut i lugg & när jag inte har lugg.. haha ;'>


Med lugg.... är ju bara tvungen att komentera det, så om ni inte sätt att har lugg kan ni kolla upp och kolla ifall det stämmer att ja har lugg


&där e en bild när ja´peta bort luggen med ett diadem för den kan va lite jobbig ibland...


Gårdagens Inköp!


Drog en sväng till Kungsmässan efter jag väntat på Emmisen i typ 1.30 timma + att vi vänta på bussen, för vem orkar gå till stationen från skolan? ;'>

Och nu ska ni få fina historier om dom här 2 klädesplaggen ja köpte... Ja ni hörde rätt, historier! :D

Hur som helst hitta ja en skitsnygg kofta på Bikbok (Synd som satan va det inte rea på hela affären längre..) men hursom helst så köpte ja den & den skulle egentligen hänga på 1/2 rea saker så ist för 349;- kosta den bara 88:-    



Och när ja hitta detta plagget blev jag både sur och väldigt glad!
Haha, jag har nämligen sprungit runt precis hela göteborg för några månadersen, då jag såg att den kommit in, men den va verkligen slut överallt & jag va så sur.
&NU några månader senare... då hittar jag det... jag blir jätteglad, men så sur att dom inte köpt in det tidigare ;'>



Bloggen uppe igen!

Tänker inte blogga regelbundet, men när jag har tid&lust kommer det upp inlägg :)
Vad tycker ni om min nya header förresten? :)  Den förra va lite höstaktig så den nya fick bli mer vintrig. Skulle egentligen bara byte ut mig eftersom jag skaffat en ny frisyr och inte ser ut ''så'' längre. Men det blev att jag bytte ut allt istället!

Före:


Efter:



Vad tycker ni? :)  
Hiss eller en Diss?

lägger ner nu...

Slutar blogga på tag, så lägger ner bloggar pga av personliga skäl!


gammal bild från i sommras, shit vad man saknar sommaren!

Några svar på frågor!

 


Måndagens Inköp!

Hade väll glömt att visa vad jag köpte i Måndas? :)


My lovely pälsmössa, supermysig men liteeee stor. Från H&M 99;-


&ett par super töffa/SÖTA leggins med hjärtan från Tara. 299:-

Pluggar!

Ligger i soffan & pluggar, har precis gjort några mattetal, gör resten imorgon som jag behöver hjälp med. Ska förska lirka ut hur man gör en nyhetsartilken... Grymt svårt. särskillt när man ska göra om en saga och inte ska sammanfatta den. åhh blir gaalen.

Har även pratat med Syv idag så ska verkligen försöka motivera mig till att plugga bättre! Ska antagligen höja mig med ca 50p för att kunna komma in på Ekonomi, Jurdik. Sen i gymnasiet är mitt slutbetyg tvungen att vara ca 5 VG och resten MVG! okej, ska försöka klara det eftersom att jobba som Advokat verkar så sjukt intressant.

Som kategorin lyder ''Fabulous life of...'' särskillt fabolous är det inte! pluggpluggplugg... -.-"


~

Jag vill krossa dig så som du har krossat mig.
Jag vill skada dig så som du har skadat mig.
Jag vill såra dej så som du har sårat mig.
Jag vill att du ska se mig le utan dig,
Jag vill se dig ligga på vägen och vänta på bilen, precis som du fick mig att göra. 



Katy Perry ♥

Katy Perrys nya låt!



Lalalala...

Okej, blir inget plugg för mig idag har inte orken, & nu tänker ja acceptera det för ja har suttit i en bil i typ 6-8 timmar! Och fick gå upp 8 !
trött, på dåligt humör, desperat, översocial!

Lyssnar iaf på den här goa låten josefine visa mig (y)

den spriiider glääädje


Plugg!


HEMMA!

precis kommit hem, håller på att packa upp. &Gott äre med nya plagg till garderoben + massa milka choklad!




Visste ni att milka är min favorit choklad? :) Det är bara så synd att den inte finns att köpa i Sverige. Aja, får se om den nu finns, eftersom Adam sa att den fanns att köpa på Lidel & Netto.. får man väll leta upp ställena!

Hemlängtan...

Shit vad jag längtar hem, inte bara att få sova i min säng utan att få träffa mina vänner också! Sen vill jag ju se tidningen där jag är med!

Ni vet i Måndas plåtades jag, löving, linkan & sara i våra Onepiece's för en kille för tidningen Kungsbacka Nytt skulle skriva om det ''nya'' modet. Fick ju bara U-valet av bilderna, men har inte sätt tidningen än. Spännande..

Har ju sett några bilder från Hanna&Josefine's blogg där josefine fotat &laggt upp att hon hitta mig i tidningen på förstasidan!








Dagens Shopping!

Har egentligen gått runt hela dagen i ett shoppingcenter & ute på stan för att shoppa, och det är inte många kläder som faller mig i smaken. De få kläder som gör det är också riktigt dyra också. Så det är stor nackdel! Men jag har ju trots allt några plagg! ;'>




''kär''








&Taadaaaaa! en present till min Emmis som fyllde år igår <3


Grattis bästa Emma


Svar...




Ut på resturang!

Fixad & klar! Nu ska vi ut & käka ♥


Inköp ♥


Ed Hardey ♥


&snygga underkläder ♥

Dagens Outfit! ♥


Pälsväst - Vila
Skinjacka .. ?
Vit Tunika - Gina Tricot
Leggins - Gina Tricot
Boots - Scorett


my lovely bracelets ♥
från Tyskland, Thomas Sabo, London, Ms Bijoux.

Schweiz! ♥

Här kommer massa fina bilder! Schweiz är verkligen urvackert!


KÄÄÄÄÄÄÄÄK!


Ja har precis tagit kort på snöiga berg.


Jag&min bror.




Söta halsband... funderar på vilket man ska köpa.. (a)


Familjen cooool!






Schweiz som är före eller Sverige som är efter? Redan har dom satt upp julpynt.


Inget Internet!

Kunde tyvärr inte blogga igår eftersom det inte fanns något internet. SÅ har suttit & lanat Sims 2 under 2 timmar av bilresan av typ 6 timmar, lite shopping &kvällen :)

Nu sitter jag iaf på hotellrummet på Schweiz, i Luzern ''mitt i stan''


Shopping i tyskland!

[Tidsinställt inlägg]   Nu e vi påväg mot ett nytt hotell, ett hotell lite längre bort i tyskland så ska mina päron  shoppa krök så dom kan kröka lite... Nej skämt åh sido.
Får väll hoppas att det finns internet på det nya hotellet eftersom det verkar se ut som det inte finns särskillt gott om Internet Cafen (:


Bilar...

glömde jag säga att vi skulle bila? ;) Har precis suttit i en bil & spelat Sims 2 till Tyskland, i Ahrensburg. Tog med mig datan men glömde laddaren så ja kunde ''lana'' i bilen. Eftersom att åka bil rastlös e ju inte det roligaste. Aja får nöja mig med mina 2½ timmar på datorn, det värsta är över :)


inget smink, men man orkar ju inte sminka sig för att sitta e en bil.. eller ? ;)


&Nu är jag framme på hotellrummet i Tyskland då ;) hehe bra att ja tog med mig datan.. då kan ni ju ''följa'' mig vad jag gjort..

Trevligt är det ju att man bor mitt i stan så man hör all trafik utanför också ;)

Nästa Schweiz!

Om några timmar sätter jag mig i en bil påväg till Schweiz i 20 timmar! Härligt att få komma bort bort bort från allt!

Det jobbiga är ju att sitta i en bil, aja bara min bror slipper flyga eftersom han är så flygrädd är det helt okej!

Ingen aning om vad vi kommer göra, shoppa, men eftersom folk säger att det är så dyrt får man väll shoppa choklad istället eftersom Schweiz e så duktiga på det ;)

Ses på Söndag då ja kommer hem, Kyssar ♥

Saw i 3D !

Hej sötnosar! Nu sitter jag&Mikaela och ser SAW i 3D på bio! Supermysigt läskigt.  Hehe, blev lite pepp på att se den igår så tänkte jag skulle se den idag, försökte dra ihop ett gäng, men mina fegisar till kompisar vågar inte se den. Förutom Greta som fått mig till att kolla skräckisar då&då, fast hon åker ju till Turkiet idag.



Önska mig lycka till & hoppas att ja ska kunna sova på månader. Har själv bara sätt 1 Saw film. Det va den med clownen där dom kom till olika rum och skulle sammarbeta men förlora en människa efter varje rum. Tror det är 3an lr ngt.

Hehe, kmr typ pissa på mig för den är i 3D
Här kommmer trailern.




Ja kommer typ dö.. :(

Halloween 2010!

Igår den 31 Oktober  då det va halloween och inte nästa helg som några säger att det är så gick vi ut & skrämde småbarn. Fast nae.


Skulle se ut som the grudge blev inge bra, så ja drog på rött läppstift & måla unibrowns ist (:


















<33333
Haha detta va min halloween. Kan inte skriva mke mer hinner nog inte det ska springa till bussen om ettt tag så vi hörs, Kysssssssssssssss ♥


Plåtas!

HEJHEJ! tidsinställt inlägg!
Va ju en kille som hörde av sig i veckan som ville plåta mig &min onepiece óch skulle skriva om det nya ''modet'' Onepiece tipsa några och dom han inte fick tag på fick ja snacka med. (:

Så just nu antar jag att jag blir plåtad&interljuvad av någon från Kungsbacka Nytt med Sara Lundgren, Linus Nilsson & Andreas Löving!




Fixad!

Bråttom till bussen, hehe känner alltid stress, även fast ja inte kanske borde ha det. Aja Kysshej!

Ni får en Bättre bild på Dagens Outfit senare.




Nyduschad!

Nyduschad & käkar frukost! Snart blir det att fixa sig snabbt & ta bussen intill Kungsbacka!


RSS 2.0