Runing away from my thoughts...

Ska precis springa till bussen för att möta upp Carolina, ska orientera lite tidigare idag av andra anledningar, så vi börjar tidigare & slutar tidigare, the best for both of us.
Jag & Carolina kör parbanan och ska springa genom kungsbacka skogen & varla skogen, gött gött... ;)








I'm not judging you for...

doing all this, it's your own choice and don't complain other people for doing that to you, when you doing exactly the same to me right now.

I told you I had great time and wonderful memories with you, but now I wish I never let you get in my life!



On my way to the bus stop!

and hello a little bit of autumn...












Chillar pår'e

Det kommer jag vara värd, ska låta mitt hår torka dra på lite mascara packa väskan, sen ska ja in till kungsbacka för att Orientera i både kungsbacka skogen och varla skogen... Sen slutar jag då jag ska fixa mig, lämna kläder på mammas jobb sen in till göteborg för att heja på Speedminton i nordstan... :) Sen ska ja träffa en vän


- Nothing is forever


Taggar träning...eller?

Okej inte särskilt tagg men kommer bli det när jag börjjar, ska bli as gött och väldigt intressant faktist eftersom iv ska göra 2 nya 8or eftersom vi ska heja imorgon inne på nordstan på Speedminton, kanske lite awkward eftersom vi inte är speciellt bra, iallafall inte jag! Men jaja :) Det ska bli kul så träning :D

Har även tagit en powernap efter skolan och käkade thaimat. Har precis tagit en alvedon eftersom ja lätt fåt ont i huvudet när ja e trött ... ;/ det vill ja inte ha på träningen & hårkontroll, den hjälper tydligen eftersom jag inte fäller lika mycket hår längre :) sen vet jag inte om dt växer fortare eller inte men det blir säkert bra :)


tror ni blir väldigt trötta på cam bilder hela tiden, men glömmde även min kamera igår så sorry .. inga goa festbilder där inte ;/


The tierd of tierdness!

Usch, redigt trött just nu och det suger att jag inte har någon sovmorgon idag! GIck även upp tidigare eftersom jag inte orka duscha när jag kom hem igår utan fick göra de´t idag, va även så fruktansvärt trött igår när jag kom hem!
Nu har jag dratt på mig mina skönaste jeans & då menar jag verkligen sköööna!  och en poncho men funderar på att byta ut ponchom mot en go tjocktröja!

även blött hår som ja ska låta torkas, käkar hårkontroll & försökar att inte föna eller platta det så det inte slits så mycket på håret, erkänn jag e duktig? ;)


Aja, bytt & längtar redan till ja kommit hem för att ta min efterlängtade PN


Drar till mingel!

Mot Kick off, insparksfest för aranäs & lindälv.. kommer bli feting grymt...eller? ;)
Jaja, får försöka ha så kul som det går ;'>






jag e söt....

It's not the goodbye that hurts, but the flashbacks that follow.


Hell

Do the best of this situatuon and when this hell gettin' over I would do.......




Äntligen hemma!

Gick bra på hälsoundersökningen imorse, va rätt gött att snacka & prata ut lite trots att ja inte fick min sovmorgon. Sen kom jag väll 15 minuter sent men hann ändå ta 4 kontroller, känder ju rätt bra eftersom flera andra tog 4-5 stycken, jag kom sent & vissa tog inte ens det :)

& Oj vad hädrligt det är att komma hem precis efter skolan faktist, känns som det var jätte längesedan :)
Hur som helst är det insparksfest på mingel för lindälv & aranäs ikväll... inte ens säker på om jag ska gå eller inte.. flera av mina vänner som bangat och ska annars gå med Molly, Linnea, Amanda och några fler... Inte direkt jätte tagg... men får plugga lite engelska glosor och se om jag hinner ;)
 

Tagga orientering...?

Uppe & Hoppa och ska ta en tidigare buss för ja ska på hälsoundersäkning... -.- orkar inte att ja får mindre sovmorgon pga av det & får ta en tidigare buss osv...
Jaja, inte särskillt fixad inför dagen, målat ögonbrynen & dratt på lite mascara, så nu är jag fit for fighting... eller?

Ska ändå ta det lungt eftersom jag har blivit förskyld ;/

Kan inte sova :(

Åh, detta suger, är alltid så sjukt trött på dagen men kan aldrig sova på kvällen ;/ trots min grymma spellista ;/


Bilder från dagen!

Victor som följde med mig till pendeln & blev min pendelkompis en stund!



Pröva även en huuur snygg känning som helst på nya bling affären... skulle va rätt ballt att köpa den till typ .. balen om ... 2½ år... hahahha! kanske lite segt att köpa en redan nu? :P jaja helt kär i den iaf, även om jag inte kan andvända den :)











HEJHEJ!

Hejhej bloggen! här sitter jag och chillar!


Loving you baby



Hemma från stan!

Precis hemkommen från stan och värmt mig pommes & kyckling, även sallad.... fast fått salladsdressing runt hela munnen! nom nom nom!




Shoppuig!

Hej goingar! Nu är jag antagligen påväg in till stan med Jennie för lite shopping, kanske inte för mig eftersom jag inte har några pengar, men ska iaf kolla på present till en vän som fyller år! :))




2 things things: If it make you happy, do it, if it doesn't then don't

''Dream as you live forever, Live as you'll die tomorrow'' and today I would live as this is my happiest day!

Nopprat av halva ögonbrynen för att få formen på ögonbrynen jag vill ha! Så nu borde det funka...



ångest...

Ligger i sängen och har det gött, med nypoppade popcorn & popcron krydda.. funderar på att dra på en film eftersom jag e lite rastlös men villvillvill ut och springa, rensa tankarna lite osv... men att springa i ösregn är inte så lockande .. men även springsuget så funderar jag även på att göra det innan det blir för mörkt..




Svar på 2 frågor!

Fått 2 frågor på några av inläggen ja tänkte att ja kunde svara på :)

går du på hulebäck? vilken lije?
Nej, går inte på hulebäck, jag går på Elof Lindälv i kungsbacka, men var på insparksfesten eftersom ja känner några där och gick med några som gick på hulebäck :)

Vart är kjolen/klänningen ifrån? Jättefin!
Tack :) klänningen kommer från HM och jag lånade den av Alice, men det va nog ett tag sedan hon köpte den hehee :)


I would find the right road ..sometime




Härlig välkomst!

Skulle ju somsagt plocka undan i rummet igår, eftersom städerkskan skulle städa, så nu är det rätt gött att huset är städat och speciellt i mitt rum, kännsl ite fräschare :)

Före:




Efter:




Stor skillnad eller? ;)


Fikat i stan!

Kom precis hem från stan efter en en fika med Charlotte, satt väll och snacka i 1 timma innan vi begav oss åt skilda vägar eftersom hon skulle träna.


Min nya vinterjacka!

Skitglad fick jackan jag ville ha, skitsnygg med en jätte gosi luva! :D Den kommer jag trivas bra i, i vinter!

Från Melrose, 4295;-

 







Clean it up!

Gosh vad jag gillar söndagar nu faktist! Träningen blev inställd och ska börja städa och plocka undan i rummet, börja fixa lite med mig själv! Både jag & rummet behöver fräschas upp :)
Får väll inte städa för mycket eftersom våran städerska kommer imorgon trots att jag är på ett städhumör :)






Bilder från gårdagen!












Gårdagens Outfit under kvällen!

Haha, hann inte ta en Outfit bild, men dansa lite mongo dans medan Hanna pappa tog kort på mig, så ni får en fin outfit bild ;)


CHACHA BLOGGEN!

Hej, kom precis hem från nina, lokalfest i britta lenas, helgrymt va gott folk, go musik och det bästa av allt riktigt GOD MAT! Så har proppat i mig mat hela kvällen och sitter även just nu att proppa i mig ris och fisk, blandat med goa såser! Succsess.. eller? ;)

Va även rädd att ja skulle få sitta själv på bussen hem, vilket jag slapp på båda bussturerna Emma och även flera gjorde mig sällskap på bussen till stationen och hitta även Maja, Josefine & Erik på bussen senare så jag slapp sitta själv :) Gr8

Ni får bilder imorgon, än så länge får ni scheelta bilder på mig efter en go kväll, min lugg har ju åkt ut efter min inbakade fläta så ser ju inte direkt jätte fräsch ut, menmen! Min blogg, mitt liv, både mina dåliga och bra sidor visar här ;)





aww så göllegöll med ''glimten i ögat''

Med Hanna!

Hemma från Kungsbacka med mamma, fick med oss lite presenter hem till papput eftersom han fyller år snart och så hämta vi upp Hanna påvägen, även en vinterjacka fick följa med mig hem idag! Langar bild senare :)








Godmorgon!

Godmorgon goingar! SKa börja fixa mig och åker in till kungsbacka med mamma eftersom jag vill ha en ny vinterjacka :)



Lagat ear cuff!

Har precis lämnat in Svenskan & Engelsan som ska vara inlämnat idag, träffade även lite goa människor nu på under eftermiddagen och även lyckats laga mitt söndriga earcuff! (y)
Nu ska ja dra mig för lite filmmys osv ;) Puss osv


Trött osv!

Oj, ändå rätt wierd att ja hinner blogga med tanke på att jag försov mig 40 minuter och just nu ska ja springa till bussen! ;/
Hur som helst det är freeedag! vilket betyder heelg! ;)


mmmat!

Sitter just nu och käkar mat  (pasta eftersom man får energi & håller bäst till träning) bra va? :D
Hur som helst så har ja tvättat bort gårdagens smink så nu e ja helt clean och fräsch...eller?

Har även tagit en powernap så nu e ja fit for fighting!

Hyfsad!

Trots att jag kom hem 01.15 kom till sängs vid halv 2 så har jag faktist lyckats fokusera rätt bra idag i skolan ;'> & har inte sätt helt förjävlig ut :)



Nu ska ja ta och göra mig lite mat!

Hulebäcks Insparksfest!

Som sagt drog till Charlotte för att samla tjejerna sen begav vi oss mot Hulebäcks Insparksfest på parken! Härligt härligt!  ''Fett med ös medvetslös'' Var ju riktigt mycket folk faktist, nästan lite för mycket ;/

Kan även berätta om min otur & "olycka"
Va en bensinfläck så jag ramla och slog mig på knäna, armarna & händerna... Hähä, ser lite halk spår (y)



Fick springa in och byta om snabbt till ett par svarta jeans ist för leggins typ :P Aja, funka det med (y) & Påväg mot bussen hitta ja ett sår!

Råka även tappa min sista läkerol i en lerpöl :(







fler bilder hittar ni ju som sagt på facebook som jag inte orkar ladda upp här!

Frulle!

Detta käka ja till frulle, rätt okej faktist ;) Nu ska ja fortsätta knapra lite på en till bit! nom nom nom


Nu drar jag!

Nu drar jag för att möta upp tjejerna & senare vidare till Parken!





Update: Hade inget att göra så jag skulle dra till bussen tidigare... det första som händer är att jag ramlar pladask på magen och får feta fläckar på knäna och händerna.. mmmm! Haha .. så in igen och dra på sig ett par svarta jeans istället för mina leggins/byxor.. ;( Haha nu får man iaf se upp för bensin fläckar ¨så man inte halkar ännu en gång :(

Lite plugg!

Kom hem från skolan för 2 timmar sedan har suttit framför datan vart inne på facebook, fixat mig & pluggat lite engelska under dessa 2 timmar, ska se om något mer behövs göras innan jag kan se om jag ska käka lite och kanske ta en powernap!
Ska ju nämligen till en invigningsfest nu på "lill-lördag" tillsammans med Charlotte & Vera + några andra goa brudar!
Kommer antagligen vara helt död imorgon i skolan, men det är sånt man får ta :)

Kör på en enkel och bekväm ouftit för att kunna hoppa i sängs med detsamma när jag kommer hem :)





Godmorgoooon!

Har fått fixa mig på en halvtimma eftersom ja försov mig, fast det funkar väll, ändå idrott första lektionen så behöver inte fixa mig så mycket... :P Hur som .. så käka ja ju ähm... va kallar man det nu..? smörgås tårta till frukost! Jätte goooott!


Mays!

Hejhejhej! :) Sitter just nu och ska sätta på Something Borrowed och har käkat lite popcorn & pizza/kebbabtallrik, nomnomnom!




FoooD!

Tror jag somna hyfsat tidigt och även fått sovmorgon, så idag kunde jag sova ut ända till 8 ! :) Nu sitter jag litehalvt färdig fixad och käkar frulle! :)




Mygg skit!

Gött att man legat och kollat på idol hela kvällen, lite plugg har även kommit in mellanåt, men hursom helst har jag hittat 3 mygg bett än så länge för ett litet skitmygg har bosatt sig inne i mitt rum! Åh hatar småkryp

Dom ska ju seriöst vara döda nu?


to tierd...

Sov typ inget inatt så har halv sovit i skolan hela dan känns det som men även kunnat se hyfsat pigg ut på klassfotot, tagit hand lite om Elin, nya tjejen i klassen, hehe fast hon kan nog ta hand om sig själv, jaja en ny vän iallafall :) Sen kom jag hem kolla på tv för första gången på åratal och käka. För ett tag sen kröp jag ner i sängen och skulle plugga lite, har väll halvsovit lite och snackat med folk på facebook, skrivit av lite texter från Företagsekonomin på sin rätta plats, och även pluggat spanska glosor!
Nu ska jag antingen plugga matte eller engelska.. big decision... eller? ;)




trött? ;) jo ganska faktist!
aja nu ska ja tvätta bort sminket eftersom jag antagligen helst vill slippa det senare :)


Upp & Hoppa!

 Upp och hoppa ligg inte och dra dig!

Skulle gärna ligga och sova, menmen! Måste dra mig ;( Sitter ia foch käkar frulle nu, potatisgratäng & kött + lite sötpotatis, hähä (:

Hur som e jag taggad för skolfotot nu! Är ja söt? Det är jag väll? Bra då håller ni med  (:






Gammal outfit bild, men jaja! Jag ser iaf ut så idag :)

Iphone 5 till Sverige!

Fick nyss reda på att Iphone 5 ska komma till Usa den 9 oktober och till Sverige den 15 Oktober, bara en vecka efter typ, as gött! Hoppas det verkligen förblir så, dessutom läste mamma det på expressen så om det inte blir så.. fuck dom :(

Har iaf längtat jätte mycket efter en Iphone och skulle tycka det va värt att köpa på en Iphone 4 i julas förra året, hur som helst va det då & nu ska ja ha en ny mobil så ja slipper min Xperia som laggar sönder ;'<

WIE awsa GLAD :D

Ska den se ut så...?


eller som man trott innan, såhär





eller


Hur som helst e jag jätte ivrig och hoppas att jag är en av dom första eftersom jag inte kommer orka vänta :)

Pucko!

Ställde nyss in min chockladpudding och hitta en pucko! Hoppas det hjälper.. är iaf törstig så nu ska ja dricka lite! ''klunk''klunk''





Okej nu under kvällen har jag faktist spammat bloggen med amssa random inlägg... aja bara för att jag KAN.. got ya ;)

Ont i magen --> illamående! :(

Okej, har nästan käkat upp 2 portioner chockladpudding... & nu börjar jag må illa istället... va nog inte en så bra medecin.. äh ställer inden i kylen så får ja käka det till frulle imorgon istället, heh e:)

Tror ni kan räkna ut hur mycket det var och annars ser ni nog hur lite det e kvar... om inte... i feel sorry about u guys, HIHI


Ont i magen!

& hoppas att chockladpudding i köket är den bästa medecin! Ska käka upp sen se vad min garderob har att erbuda för morgondagen! Ska även kolla vädret!





HAHHAHAHAH okej, va faktsit tvungen bara för det ser ut sombajs!

A U T U M N --> incoming!

Minns förra året vid den här tiden, då var det fortfarande varmt ute, nu är det höst med ca 10 grader utomhus. Var ju även sommar för typ 1-2 månader sen? Och nu ligger redan löven på marken i massa oranga,bruna&färgfula färger, även massa skinjackor & halsdukar är omkringsnurrade runt halsen!
Förra året gick ja runt och tralla runt med min jeansjacka....eller? ;)
eller är det bara ''skolfotot'' som är sent?

Hur som helst saknar jag sommaren som sjutton, värmen & allt. Drog upp båten nu i helgen och har faktist kommit på att jag har varit ute med båten 1 eller 2 gånger i sommar vad jag kommer ihåg. Eller kanske 1 gång i sommar och en gång efter sommaren, eller efters kolan, var ju inte direkt sommar längre!

Här får ni avnjuta ett par härliga sommarbilder!

































Ehm..... har faktist lust med att lägga upp massa bilder nu, så nu får ni nöja er med lite sköööna höstbilder från förra året! :D



















Okej orkar inte ladda upp fler bilder... men ni får ha det möjs


Skolfoto!

Imorgon är det skolfoto, frågan är ju om man kommer orka att klä upp sig såå  mycket? ;) Bara man inte ser förjävlig ut så äre lööönch, kommer ihåg förra året, när jag hade langat upp massa bilder på vad man kunde ha på sig & jag köpt ny tunika på Design Only bara för skolfotot! Söti ♥
Nu får jag väll välja nån snygg topp + jeans eller tunika ;'>

Ärligt talat hittar jag faktist inte förra årets skolfoto, så ni får kolla lite på spxfotot! :)



& Va ja söt ? ;)

Hey DUUUDIE!

Tränat idag som ni kanske vet, träffa även Jennie & Emelie på pendeln, saknade småskitar jag har varit van vid att stå ut med i 3 år i grundskolan och som jag inte ens går på samma skola nu med längre, så känns inte samma sak att umgås med dom när man träffar dom utanför skolan, speciellt inte Jennie eftersom vi har blivigt så tighta under sommaren! :)


Sen på bussen hem träffade jag Linnea, Mikaela & AliceBallis!

Sköna brudar.. skojjsigt va det iaf när det läckte vatten på dom, hihi


Hem, duscha, käka sen städa lite & bädda sängen. Vad är bättre än en nybäddad säng & en film! Även min brossis gjorde mig sällskap och vi såg på Easy (:  funka!  hahaha fina prydnader jag har, på min lampa hänger min gamla drömfångare.. en ny ska nog införskaffas snart, & även förra årets juldekorationer som jag glömt ta bort, haha

Hemma från klassfesten!

Drog hem lite tidigare än tänkt, blev segt i slutet + att jag ska ju träna imorgon! SÅ nu är jag hemkommen, precis lagat mat till mig & jag har det as gött :D

jag söt men rätt så schleeten



Pricken över Iet efter en go hungrig kväll, han tyvärr inte köpa kebabtallrik på lillamandas :( lite segt, hehe jaja, vitlökssås, makaroner, köttbullar, kladdkaka & turkist äpple te nöjer jag mig gott och väl på

Outfit...

Outfit & Facelook






Nomnomnom!

Sitter just nu färdigfixad & käkar macka! Väntar bara på att mitt hår ska torka... annars får ja ta i med hårfönen... hehe

Hur som helst ska ja in till göteborg snart en snabbis :)


Tidsfördriv,

Orkar inte göra nått, gör nått för att låta tiden gå lite! Ska snart ta bort mitt smink, ska bara få orken till det!

133 tonårsfrågor.

- 4 frågor om förhållanden
är du singel? –ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? – gjorde innan, men inte längre! Man kan känna attraherad till andra men inte kärlek vid första ögonkastet
hur många har du varit kär i? – haft 2 seriösa förhållanden, men vet inte om jag varit riktigt kär i dom.. eller kanske, tror jag förblindar mig själv i kärleken!
är du kär just nu? - nej,

- 10 frågor om dig själv
namn? – Alice
när fyller du år? – 17 April
några piercingar? - Öronen
vad har du på dig just nu? – Myskbyxor & linne
vilken årstid är bäst?- Helt klart sommaren!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna brevid den jag tycker mest om + sovmorgon.. får nog vänta på det ett tag till innan det händer
vad tycker du mest om hos dig själv? - Nöjd med allt & ingenting.
vad är du bra på? – klanta mig
vem älskar du mest på denna jorden – Mina vänner & min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Med någon

 

- 6 frågor om dina vänner
vem vet allt om dig? - me, myself and I
vem är den roligaste av dina vänner? - Alice Wallentin
vem är snyggast av dina vänner? – Hanna Ottander
vem är mest partyprisse? – Alice/Josefine/Kajsa  ..blandat hehe
vem är den du helst har filmkväll med? – mina goaste vänner!

- 12 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Mamma, men börjar komma min bror väldigt nära nu
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? –jag tycker nog det

vem är farligast i din familj? - Pappa
vem ser roligast ut i din familj? – jag kanske? hähä
vem är coolast? - Min bror! ♥
har ni något husdjur?- ne
vem har du mest gemensamt med? – mamma
vem står för underhållningen? – Pappa antar jag, hehe. Jag brukar inte skänta så mycket i familjen just
vem sover du oftast med? – Kudden
roligaste kvällen med familjemedlem? - no idea, någon utomlandsresa
Hur länge sen var det du träffa din morsa? – 3 timmar sen kanske
Hur länge sen var det du träffa din farsa? – En halvtimma sen

- 10 frågor om idag
vad har du gjort? – Skola, träffat kajsa & kollar på film (har lagat mat också, smaka nomnom)
har du varit glad idag? – Aop
har du varit ledsen idag? – lite depp kanske ;'>
har du gjort något bra idag? – Att vara fokuserad i skolan är alltid bra (y)
vad ska du göra nu? - Kolla på Fired Up

har du gjort något dåligt idag? - maybe? ;)

vad har du ätit idag? – det som är ätbart!
har du duschat idag? - håret
är du trött nu? – faktist
vad händer imon? – Klassfest
har du varit i skolan idag? – Ja

- Annat
Hur mår du just nu? - Kan inte klaga
Har du piercat dig? - Öronen
Är du hungrig nu? – Käka precis macka så nä!
Vad är klockan nu just nu? – 23.41
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg.se

- Telefon/ Mobil
Vem ringde dig senast? – Kajsa Horn

Vem ringde du senast? - Adam Ström
Vem sms:a till dig senast? – Adam

Vad stod det i smset ? – natti ;* puss <3

Vem sms:a du till senast? - Gleb Kipiryanov
Du svarade ? – The ugly truth är också asgrym! ;'>

- Övrigt
Gillar du punk?
– tvek..
Har du sminkat dig idag? – aop, fondation, puder & mascara

- Musik
Lyssnar du på musik just nu? – ah
Vilket är ditt favoritband? - Lyssnar på det mesta faktist
Vad gillar du för musik? – allt som inte e dåligt

- Kläder
Har du fler än 4 linnen? - JA
Har du fler än 3 jeans? – ja
Har du fler än 5 tröjor? – ja

  • Smink & Hår
    Använder du mascara? – ja
    Använder du wax? – ne
    Använder du ögonskugga? – sometimes
    Använder du kajal? - ibland, inte så mycket längre
    Använder du hårspray? – när jag orkar
    Använder du volymspray? - nej
    Andänder du mousse? – nej
    Använder du deodorant? - ja
    Använder du skinspray? – händer
    Använder du parfym? - ja
    Använder du läppglans/läppstift? - sällan, gjorde det innan
    Använder du brunkräm? - händer
    Använder du rouge? – nej
    Uppsatt hår eller hängande? - Gillar helst hängande, men börjat ha uppsatt alltmer oftare
    Plattar/lockar du håret varje dag? - inte längre, ska sluta med det!
    Duschar du varje dag? – Oftast
    Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? – nej? haha


  • Kärlek
    Är du kär just nu? – nej
    Har du kysst någon idag? – nej
    Har du ett förhållande? – nej
    Är du romantisk? – hope so
    Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? – nä
    Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – ja
    Vad hette din första flickvän/pojkvän? – Ludde (oseriöst, när jag gick i 3an)
    Hur länge höll det? – 1½ månad
    Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
    Har du varit tillsammans med två samtidigt? – Över internet på kamrat när ja va liten, hahaha
    Vem sov du senast bredvid? – Jesper
    Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
    Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? – nej
    När fick du din första kyss? – 2009
    Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – no idea
    Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? -
    Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej, men något som påminde om ''oss'' när det väl blir nått sånt tillfälle med den ja gillar
    Har du mest blivit dumpad eller dumpat? – I seriösa förhållanden är det lika
    Vad gillar du för stil på tjejen/killen? – lite prytt kanske, hähä. Nej men bara personen har sin egna stil så är det snyggt, gillar personen för hur den är inte hur jag vill att den ska vara.

    Är du osklud? -


Nomnom!

Börjar bli riktigt trött nu, hehe sov inte så mycket inatt och ska bli redigt gött efter en myskväll att bara sova och nanna kudde och få en rejält go sovmorgon! :)
Följde kajsa till bussen för en stund sedan och det va inte läskigt att gå hem sen igen i mörkret när man hade den läskiga skräckfilmen i tankarna.. gjorde det inte bättre att smsa med Adam som skrämde upp mig ännu mera :(

Hur som helst så ska ja kolla lite bloggar som ja glömt checka, spela worldfeud hehe .. och sen drar jag på en film! Fired Up heter den, verkar skitbra!
(Dom två mest populäraste killarna i high school bestämmer sig för att dissa fotbollen för att istället anmäla sig till cheerleading laget. Dom gör det för tjejerna och härligheten. "2 GUYS. 300 GIRLS. YOU DO THE MATH")



Trailer på filmen!
Verkar helgrym!

Insidious!

Såg nyss Insidious med Kajsa nu, vet inte om det är den läskigaste filmen jag sätt. Men just nu tror jag att det är det.. alla skräckfilmer är ju läskiga för nuet, men jag e fortfarande skakis sen jag såg den! Fyfan... denna va läskigare än Saw i 3D på bio..... fyfan...


KajjanBajjan!

Sitter just nu och chillar med lilla KajsaBajsa har precis käkat gooo mat! Sitter nu och funderar på om vi ska dra till håkan, kolla på bio eller om vi ska ha en go mysig hemmakväll med film!  Komer ju va mer folk än va det va på maggio, det finns inte så bra filmer på bio nu så det riktar nog att vara hemma!

Vill ni läsa kajsa bajsas blogg? ;D



& Just nu sitter vi och chillar, bloggar lite osv! Här kommer 3 feta bilder! (:






Godmorgon!

Godmorgon gosebarn! Har precis fixat mig och är påväg mot skolan, bussen går väll snart så får ta och knalla iväg! Har även haft sovmorgon, sovit till 8 och hade huset för mig själv, så blev lite dunkadunka musik på högsta nivå & min falska sångröst till det, Yää .. det vill ni inte höra ;)

By the way, jag äter en go macka! (HÖNÖKAKA <-- dom e goa)




Such a bitch!




Tränat!

Kom hem från träningen från nån timma sedan har duschat, käkat & även laggt mig i sängen. Nu ska ja försöka nanna, dricka upp mitt te & se om det går bättre att andas nu eftersom det gör typ ont? :( värre än håll typ . aj :(

Hur som helst har jaf i vilket fall sovmorgon vilket e jävligt gött :)


PANNKAKOR!

Står i köket och steker pannkakor, hehe får göra min egna mat till träningen nu! nom nom nom!





äh längesen ja käkade pannkakor nu! MUMS, hähä + glass till, toppen

2 pics from today,


Evelina & Jennie



MMMAT!

Precis hemkommen, har träffat Jennie & Evelina en stund och nu sitter jag här och käkar thai, mmm <3


wierdo! min magsäck har typ uttöjts lr nått.. fine äter la hyfsat mycket men idag har ja ätit jätte mycket och aldrig vart mätt... ;'<

ätbart!

Haft en underbar kväll hemma i min säng! Började matt att göra mig lite pommes, kyckling & bearnease sås! Smaka smarrigt, och sen käka ja chockladpudding! Har pluggat lite historia, spelat worldfeud & snackat me kompisar & kollar på idol!
(gör allt i sängen, förutom när ja lagar mat) hahahha!




The guy everybody talkin' about...

and he's just a insensitive player! Would never care, talk, think or do something for you, you just disgusting me.



Rätt skönt att vara ensam ibland... men känner mig så ensam liksom, hähä! Känns så jävla knäppt just nu, har lust att bara vara med dom som känner mig bäst just nu, eller med några som inte känner mig alls typ!



Boast as long u want, but soon are u self going to realize it's not a good thing to boast about sex. Just sayin' it




Schleeten & go! har iaf pluggat klart lite


The time never changes, it's we who changes and I miss how we was before!

Drar mig mot skolan nu! Slutar 16.10 så kommer va helt slut, nae .. ska nog ta och lägga mig tidigare och om ja hinner får ja väll dra med mig datan hem &plugga lite.. om ja orkar, hehe!


Har slutat platta håret nu, det visste ni inte va? ;)  hehe stor vana att alltid platta det, men som frisören sa va det tydligen väldigt slitet & väldigt mycket avslitet hår från plattången fanns! Så dags att börja ta hårkontroll igen som man glömt bort & sluta föna&platta det!  Klippte 5cm av håret dessutom, jätte kort nu ;'<






Dratt på mig min stora gosegose tröja! Flera stora tjocka gosetröjor ska införskaffas!

WORDFEUD!

Hehe, har faktist blivit helt beroende av Wordfeud, börja väll förra veckan när Simon bad mig skaffa det! Hur som helst kan ni gärna adda mig: aaliceolssoson (vet.. hehe blev lite felstavat när ja gjorde andvändaren) Hur som helst så funkar det la bra ändå ;)


Google bild, eftersom ja inte kan print screena på min mobil ;(

Hey, WATCH ME!




Hey, watch me! If I want I do it, if I won't I don't! 



nu ska ja lägga mig i en god natts sömn, och sova gott!
  
START OVER ON NEW, tomorrow!

Äter... bara för att jag kan!

Käka knappt nått igår, drack knappt nåt igår. Min hals hade svullnat upp så maten som kom ner tog det ett bra tag att komma ner i magen, kände att det sjönk saagt ner i halsen, wue! Hade även slemmat upp vid halmandlarna så vatten, saft, mjölk, milkshake smaka skit och kolsyrat vatten, cola brändes bara i halsen!

Hur som helst nu äter jag massa massa mat, dricker massa massa cola & saft... vet ni varför? Bara för att jag kan! okej.. kan dels vara för jag e lite hungrig och törstig också, hehe!


Sallong Cleo!

Som jag sagt tidigare klipper mig på Sallong Cleo, ligger på Sveaplan vid Linneplatsen! Vet att det är rätt onödigt att klippa sig i göteborg när det tar ett tag för mig att åka in dit.. Hur som helst har jag klippt mig där sen ja var liten och fått alltid hur jag velat bli klippt!

Klippte topparna som blev ca 5cm, tycker mitt hår är jätte kort nu :( fick inte heller direkt någon bra bild på hur det blev eftersom jag bad Lena att sätta upp håret i en inbakad fläta, tog inte ut den fören dagen efter, eftersom den va skit snygg :D
Slingade även mitt hår också, eftersom jag känner att nu har min utväxt blivit förjävlig! Hehe, men ser det toppen ut igen! :)

Käka lite sushi, eftersom jag inte hann käka nått innan :)


Ser ni min vackra utväxt? ;D





Opppsss... Fredags kvällen!

Redigt go kväll, mycket skratt & tårer..? ;) Ne ja hade det förövrigt rätt kul :) Lägger upp bilderna som jag tyvärr inte hann göra igår... eller hann och hann.. jag orkade inte. Kom hem på dan och låg och halvsov och kolla på film hela dagen, min bror ville även göra mig sällskap till Fast and the furious, Fast five!















fler bilder ligger ute på facebook :)

IKVÄLL KÖR VI!

fyfan vad jag e taggad just nu, ska dra till bussen precis, men hinner göra ett litet inlägg, ni får reda hur det gick med klippningen imorgon om jag hinner det! Hur so helst e jag lite fixad och klar för kvällen och har äntligen hittat en av mina 2 försvunna ringar som e borta, desstumom är mitt ear cuff borta :( jaja fortsätt leta när ja har tid! Nu ska ja ttralla iväg till bussen möta upp josefine & alice ha en helt jävla underbar kväll!


F R E D A G !

Hej gose ungar! Vet ni vad jag ska göra idaaaaaaaaaag? :P
Klippa mig :D Åh så glad, ska slinga om mitt hår, bleka det så det blir lite slingit igen, haha :) fått fetaste utväxten så ah :( det suger! Men imorgon efter 4, är den helt väck! :D

Hur som helst kanske Jennie hänger med mig in, sen riktas planerna åt att träffa Adam, som ja inte träffat på jätte länge! :) ..eller? ;)

Hur som helst vet vi inte va vi ska göra men en biokväll/filmkväll eller ah... nått skoj kommer passa oss fint.. tycker jag iaf, slår vad om att ja kommer vara trött, hähä!

Klipper mig som sagt alltid på Sallong Cleo vid Linneplatsen eftersom dom är jätte duktiga & jag får alltid precis som jag vill ha det! Här kommer massa söta bilder från 08 och frammåt!

2008 - från hår långt ner till rumpestumpen till kort & lugg!


2009 - slingat håret! shit vad jag kommer ihåg den dagen va så nöjd då! Precis slingat mig & precis tagit min navelpiercing... Som åkte ut efter 3 månader :(


2009 - nån gång när ja slingat mitt hår igen & klippt lite snelugg




2010 - Precis slingat håret!



2010, när ja klippte lugg förra hösten & sen färga det mörkt igen,




Okej.. orkar inte ladda upp fler bilder, men dom andra senaste har ni säkert sätt, haha sen har jag ju kommit på att jag slingar alltid håret hos frisören och lägger in en toning när jag blivit trött på det! (;

Win, win, and win!


VINDRUVOR

Okej , hemma från träningen! Vart en helt okej dag, börja med lite segt, sen blev det dåligt! Sen blev det helt awesome & nu sitter ja och käkar vindruvor... MUMS

btw ja e nyduschad, därför ser ja lite mongo ut!½ men nu ska ja nanna kudde brb borsta tänderna

Thinking of you!

Kom nyss på att denna låten är riktigt grym och inte hört den på ett tag, såni får höra den med ;) Hehe har blivit ett litet freak av lugn musik, så härligt .. man blir lugn & avslappnad av den (a) lalala, kan jag nog behöve ;)



Tänkt en hel del nu, och kommit på att jag har blivit jävligt feg just nu, vill eller vågar inte göra några uppoffringar, vågar inte chansa, rädd! Rädd för det som kommer hända, innan älska ja när saker hände annars va ja tvungen att få fart på mitt egna liv, känns väll lite mer som motsattsen just nu, trivs bra i mitt liv, eller vill att det ska bli som förut, så e jag nöjd!

S T O P T H I N K I N G !

GAAH! kan verkligen inte sluta tänka på en sak... blir galen....... & sur för att det inte går.... liten.. & shit & åh :(



får väll ta och lungna ner mig med lugn musik & nanna kudde .. doe


Film dag..

Efter en dag full med bring it on filmer, chockladbollar, kladdkaka & pizza kommer mamma hem med popcorn & chocklad hem till mig! Yummi!


B A B Y !





myse!

Stannade hemma från skolan idag, vaknade med en fruktanvärd huvudvärk så ja knappt kunde röra mig, sen har jag fått flera hostattacker nu efter! Sov tills nu och käka lite pizza till frulle och kladdkaka efter! :) gotti!
Nu ska ja se om ja kan fixa Bring it on maraton, me de bästa filmerna! ;)


Sickness!

börjar känna mig sjuk, fattar inte va det e med mig, har alltid haft bra imun försvar som nu e sämst! :(
Kännes verkligen också att hösten e påväg eftersom jag gick runt med jackan inomhus också hela dan eftersom jag frös så.. O.o

&legat nerstoppad i sängen med myskläder under mitt tjocka täcke <3

C H A N G E S !


L O V E Y O U B R O T H E R !

Gick ju hem efter skolan så har haft en super mysig kväll med min bror! Vid 6 tiden åkte han iväg för att köpa pizza till oss, hyrde film & köpte godis! Too sweet!
När han va borta passa ja på att baka min kladdkaka ja längtat efter & sedan baka ja några negerbollat till han, eftersom han gilla det!


Hemma!

Dagen har varit helt wierdo, skulle egentligen inte till skolan idag eftersom jag mådda så dåligt imorse, tvinga mig själv till det, första lektionen va inställd så flytta fram Företags ekonomin med urban och fick 2 timmars lunch rast istället, käka lite i bamba, gick ut, sen in till I33 där samhäll hade sin egna lilla fest, satt och lyssna på go musik och snacka lite, hähä! Sen gick vi och käka donken, sen hade vi samhäll.. så har klarat av 2 lektioner idag! Fick en riktigt äcklig huvudvärk under den lektionen och klara inte av spanskan så drog hem nu! Ska väll krypa ner i min säng, eller framför tvn sätta på nån bra film & sova lite till och hoppas att huvudvärken går bort, känner mig även helt spyfärdig! Usch!


Before so close and now, to far away...


What comes around, goes around!

Idag efter skolan vänta ja en stund på lille Alice som ja skulle träffa, snackar lite och sätter oss på donken, träffar Andreas osv, går runt snackar lite och möter upp Jennie sedan! Så har vi träffat på lite folk här och där, men har mer varit vi 4 den största delen efter skolan! :)












Ugglar lite ba...






uggla lite bah...



Why raises good old memories feelings?


Agnes - Love Love Love

måste påpeaka att det va ett tag sen man hörde denna..


My friends keep saying
That I need patience
Fools rush in, better slow down
They keep talkin' 'bout good things come
But I don't wanna wait

My heart is achin'
I'm not mistaken
The moment I saw you
My whole world started to change
You could be what I've been lookin' for
I come back for more
And I want you to know

I wanna feel love love love
Lift me up to the sky
Oh give me love love love
Take me higher than high
I will show you heaven
When I get you alone
I don't wanna wait anymore

You see right through me
Can't hide it for you
You read my mind
But I refuse to feel shame
It's not a crime to want love and more
It's happened before
And I want you to know

I wanna feel love love love
Lift me up to the sky
Oh give me love love love
Take me higher than high
I will show you heaven
When I get you alone
I don't wanna wait anymore

I'm waiting for a sign
That you made up your mind
Don't keep me hangin' on forever
Don't waste another night
I don't wanna wait no more

I wanna feel love love love
Lift me up to the sky (Don't wanna wait)
Oh give me love love love
Take me higher than high
I will show you heaven
When I get you alone
I don't wanna wait anymore

I wanna feel love love love (Oh! ooo Oh!)
Lift me up to the sky
Oh give me love love love (Give me love, give me love)
Take me higher than high
I will show you heaven
When I get you alone
I don't wanna wait anymore

love love love
I don't wanna wait
I don't wanna wait
anymore



Idolkväll @ my place!

Planerna va att jag & några kompisar skulla käka pizza sen kolla på film, men blev ändrade så Josefine, jag, Maja & Jennie kom till mig istället för att kolla Idol, när HMDI kabeln inte funka satte vi på Idol och snacka oss igenom det istället!

Kom ju hem vid 5 tiden så duscha & käka snabbt sen börja ja fixa mig lite, eftersom hade inte så mycket att göra + att jag ville ta en ny profilbild vilket jag inte hann förän ja tvätta bort sminket, hur som helst så fick ja ta en akut ny eftersom jag blivit facerapad lite ..


Häh, facelook!




outfiten under kvällens gång









CHA BEBBEHHHSSS

CHAHH <33333


sööt e jahh <333 puwwshh på patehhn


UPDATE: Bloggrape


Nyvakeen!

Vakna upp en kvart tidigare av lite sms, känner mig rediigt förskyld.. skit! får försöka göra det bästa jag kan iaf! ;D


Det är okej att känna


Bilder från Liseberg igår! <3

Drog väll in igår strax efter 12, va inne vid 1 tiden typ, va ovanligt mycket folk tycker jag, ca 40 minuter på varje attraktion, men kom på att det va Morotens Dag så det skulle va massa kaniner, vi fick massa morötter så det va nog värt det lite iallafall. Började med ballder, kanonen & kollorado innan vi käka, sen satsa vi på att gå gasten för maten skulle sjunka ner i magen, hähä!
Sen åkte maja&josefine flumride, medan Hanna & Jag satsa på att åka Atmosfear för första gången, det sjuka var ju att de gjorde sån stor sak av det så man blev ju skiträdd & nästan skakis för att åka den, men den va ju inte direkt läskig, kändes  mer som höjdskräcken, haha (:
Åkte lite småsaker innan Josefine bestämdde sig för att åka hem & träffa Linnea, men vi stanna glatt kvar, det va väll vid äh kommer inte ihåg tiden, men då började ju alla människor också försvinna, så vi hann åka rätt många saker :) Skämta innan lite att vi skulle stanna till 11 då det stängde, men så förblev det också :)

Maja @ the bus in!


Jag & Josefine


Maja & Hanna utanför Ballder


Maja, Hanna & Jag ... i ballder kön!


Still in the ballder kö,


& nu står vi och chillar i kanonen kön, hähä


Aktar sig för vattnet i kollorado




Äta mmmat !







Träffa ett par sooeta kaniner!






I kön till gasten!
















Träffa Molly, Amanda & Linnea på hemvägen! ;D



Liseberg!



Ska snart göra ett Höst album & fylla på med bilder där, känns lite hemskt att göra ett höst album eftersom jag älskar värmen så mycket, men det funkar faktist, bättre än vintern faktist :)

Ombytt!

Gött, förträngt tiden lite med att inte veta vad jag skulle ha på mig blev från långklänning & tjocktröja till jeans & en tunika till en långarmad blus, blir perfa!
Ska ju va ute hela tiden och är rätt kallblodig av mig :) Så drar på mig mina primeboots, skinnjacka & en gosig halsduk!




Ready to go!

Hähä, bussen går om 45min och är inte riktigt säker på om ja ska ha långklänning eller inte... funderar på jeans ist, så slipper ja trampa sönder långklänningen hela tiden, hehe :)
Hur som helst ska jag, Alice, Hanna, Josefine, Maja & Maja & senare kanske Linnea kommer in till ´Liseberg, första gången för oss att åka till liseberg i år för att åka saker, haha har väll innan bara gått på 1 eller 2 konserter, ovanligt att jag vart så lite på liseberg i sommar, innan har jag varit där jätte ofta, hehe



GAAH, skulle ju kunna ha tid att ta kort på dagens outfit, synd nog så glömde jag kameran hos josefine, men den kommer tillbaka till mig idag hoppas jag, hehe :)

nyvaken..

hähä fräsch bild. nä nu ska ja ta och käka frulle, duscha & fixa mig! hähä hoppas ja hinner har lust att va re digt seg idag (a)


Hungrig...

Hähä, kom precis hem från Josefine, skulle hem lite senare men tog en buss tidigare för jag blev så sov trött, åh så mysigt men nu kurrar magen och känns som jag vill ha nått i magen, blev även sugen på glass när ja kollade igenom bloggen från min vietnam dag, hehe :)

Sminket är iaf borta och GAASCH vad jag blir sur.. med min utväxt i håret så ser mitt hår jätte fett ut :( tur så ska jag bara gå så i en vecka till innan jag slingar om håret, hehe :)


Orkar man ta sin trötthet ner till köket.. nu är det köket / sängen....

Josefine & Linnea

Sitter just nu hemma hos Josefine efterso det inte gick hos mig... sucks, hähä men nu ska vi antagligen kolla på film eller nått, skulle egentligen på fest men det sket sig .. som vanligt då...

TRYING TO UGGLA LITE

AH.. bra ugglare

Dagen...

Slutade vid 3 tiden, mötte upp Jennie utanför skolan & sedan gick vi på kungsmässan, fick köpt en halsduk, mötte upp Charlotte som fick köpt sin jacka & åkte en vända runt kungsbacka för att sedan ta bussen tillbaka till kungsmässan :D

Spika en aSaball fika, hähä














Köööpa SUSHI


ÄTA SUSHI


äta sushi


Hem till josse och äta mat


Dagens Outfit!

Facelook & dåliga bilder eftersom hade bråttom & städerskan städa övervåningen så gick ner till källaren där det inte finns nått dagsljus :)








Dagen..

Slutade vid 3 så åkte jag bussen hem tillsmmans med Linnea & Josefine! :) Hanna vänta på mig senare så gick vi hem till mig och laga mat, redigt gött väder! Så vi satt ute och käka, sen städa ja lite prata om lite allt möjligt, hehe sen drog jag mig mot träningen & hanna hemmåt! :)

Somsagt, har inte gjort mycket.. men eftersom jag har haft kaaameran med mig, får ni lite bilder ändå ;)


Jag på bussen, orka inte fixa mig imorse, borsta håret, drog på mig en fet tjock tröja & ett lager mascara :)


Josefine & Linnea på buzzzzzzzen


Käka lite mat ute osv ..

gilla!


pricken över I et .. chockladpudding! mmmm

Godmorgon töffingar!

Ännu en seg dag som väntar, med flera lektioner och speciellt jag som mår ännu sämre, åhh suger! Idag är det ju träning också, hehe gött att inte va med på dom första träningarna typ, hähä! ;/ Får försöka krya på mig tills senare, hehe :)
Orkade inte ens fixa mig.. ;/ mittbena åch skit från igår, dratt på mig en stor mysig tjocktröja ett lager mascara bara, & nu ska ja bara orka ... göra frukost också ;/

Kan fortsätta plocka undan lite kläder från min ''bloppis'' som inte går så jättebra, jaja :) Det e ju somsagt kläder jag inte andvänder, så förvånar mig om inte andra vill andvända dom heller ;)



& Vaknade även upp till min mysiga spellista och la precis till en annan spellista i min nya spellista och hör nyss låten  ''Love the way you lie'' SHIT vad det påminner mig om förra sommaren :(
''Why could good memories make you cry?''   - cuz u miss the good, but ít's look always better as time goes on.

Rihanna ft. Eminen - Love the way you lie

RSS 2.0