Hemma!

& Packar inför morgondagen! Kasst att jag inte kan sova på nätterna, men jag älskar att gå upp så tidigt, så mysigt att börja jobba i soluppgången faktist! Lite jobbigt men härligt!
Har varit med Alice och vandrat runt i Kungsbacka, drog en tur till Vita Sand någon timma och träffa Robert & Simon också! :) Har även köpt ny bikiniöverdel för bara 40;- på H&M och Hårkontroll från Life som ska få naglarna att bli starkare, växa snabbare, bättre hy & längre & glänsande hår! :)

Passar mig perfekt trots strl. 38


tror ni den är bra? Alice rekomenderar den så får hoppas på det bästa! (y)

Jobbat!

Jobbat och tjänat 464;- på 4 timmar! Ganska värt! Fick vänta en timma på bussen, sen gick vi och tog ner Jennies studsmatta som vi tog upp igår & vandra till bussen som skulle ta mig mig!
Nu har ja duschat & känner mig fräääsch! Så nu blir det in mot Kungsbacka igen för att möta upp Alice!

Helt slut!

Rätt sjukt, soma vid 2 tiden, kundde inte soma tidigare eftersom ja har vänt på dygnet så skulle ja upp vid 5 men vakna 6 5 minuter efter att bussen hade gått! Drog på mig leggins & ett litte och sprang till nästa buss som skulle gå om 10  min! Glömde allt som ja skulle packa ner lite efter så tur att ja hade packat innan!
Men hann faktist med 732an som ja skulle med för den va sen, lucky me!

Åkte hem duscha, sola lite, och sen drog ja hem till Jennie och träffa Elin för ett fira Leon som fyllde år idag också! Blev lite hyper efter solningen och hoppa runt, hjula skulle försöka göra handvolt men gick inte, sluta med att ja & leon satte upp Jennies studsmatte och studsa lite! Dock får vi ta ner den i morgon :(
 Och satte oss i soffan, så vid 8 tiden blev jag helt väck!

3 bilder från dagen!

Who is the brownie?


Bygger studsmatta


Studsar studsmatta!

Packar...

Hallå goingar!
Kan berätta snabbt om min dag! Vakna tidigt för att ta bussen in med Anna, Simon & Philip för att sedan möta Simons tjej + hennes kompisar! Vid 3 tiden åkte dom tillbaka hem medan jag åkte till Alice som jag typ inte träffat på 3 veckor eftersom hon varit i Kroatien! Hon va jättebrun! Sen har jag spenderat dagen med Alice, började med att ta en sväng runt där hon bor för att sedan käka lite kebabrulle på Campino! Blev badsugna och åkte ner ännu en gång till Vita Sand för att bada lite, haha vi kom när alla gick hem! Bada lite, fixa oss käka mat igen träffa Zäta och drog hem! En riktigt händelserik dag med flera roliga saker man bara skrattat åt! Åh har saknat min fina vän ♥

Här kommer några bilder som laggt ut på facebook!

Kebabrulle lalalalla


Maat @ Alice house


Tjäna 5;- för att köpa ut en monster till vår nya vän! Hahahha för vi behövde gå på toa!


Vita Sand!

Nu drar jag ner till Vita Sand tillsammans med Anna, Simon, Sofia, Jennie, Linnea, Amanda, Kajsa, Emilia & Josefin +  några till! Kommer bli gött väder så taggar inför massa sol, bad, glass, volleyboll osv! Ska bli en helchill dag!






Good Updater?

Nae hyfsat tycker ja faktist! :) Uppdaterar ju på kvällarna & kan även göra lite tidsinställda inlägg som detta! Kan dessutom passa på att säga att snart drar jag iväg till Ströget i Köpenhamn & Malmö för lite shopping! Taggar rejält eftersom där ska det finnas massa kläder som inte alla andra har här i Sverige! Ska bli helgryymt! :D


Någon som nyligen varit där? Isåfall kan ni ju gärna tipsa om bra butiker! (:





SOMMAR!

Kan inte göra något än att klaga, kan det inte bli varmare? Äh skoja! As gött väder idag, lite molning på morgonen men drog till Vita Sand tillsammans med Anna, låg och sola cirkus hela dagen! Käka lite nachos, glass osv. Gotti! Vid 4 drog vi oss hemmåt, eller ah, jag drog mig hem till Jennie & käka thaimat! Träffa även Elin & Anna där och det va supertrevligt!
Senare på kvällen när ja fick reda på att min lilla älskling Louise inte åkt till Grekland än så tog jag en cykeltur och träffa min saknade goding! Gick bra att cykla trots min vrickade fot ifall ni ville veta! Prata om allt mellan himmel och jord som vi missat osv.
Pad Thai/Phatai/Patai   eller hur det nu stavas, stavas ju olika på alla thairesturanger ja vart på!
Elin ligger lite halvdöd på Jennies gräsmatta.. för det e så .. kallt?
Jag käkar min mat! <3 fast sudda ut min buckliga lilla fettomage
& Jennie snacka om att hon tyckte hon va lite äcklig att hon la sig i sängen naken... fick göra liten debut (stavning?) och lägga mig naken i hennes soffa! Kändes bra så hon inte skulle känna sig så äcklig längre, det e ju bra mycket fräschare att lägga sig naken i någon annans hus liksom. hehe

Fast egentligen så hade jag ju bikini & shorts på mig! Men ser man naken ut så gör man med en filt över sig (y)


& här är min lilla going som jag inte träffat på två veckor eftersom hon vart i Kroation och kommer inte träffa henne på en månad eftersom hon ska till både Grekland & Spanien! segt! Du får i allafall ha det hur bra som helst going!


lite schleeten!

Bestämde imorse att åka till Vita sand med Michelle men efter att rest mig upp i sängen och inte kunde ta ett steg bestämde ja mig för att stanna hemma istället! ;/ Segt med en vrickad fot! Så legat och degat från 10:00 - 15:00 i solen! Tog gjorde även en chocklad milkshake och lyckades ta mig ner till havet på hela 15 minuter med min vrickade fot. Brukar ju vanligtvis ta typ 2 minuter... menmen! Har man ont så har man.. vill ju inte direkt krypa haha!

Berätta ju inte vad jag gjorde igår kväll, åkte till Åsa för att träffa Kajsa & Emilia hjälpte de tälta lite & samtidigt vricka ja foten! Skulle hämta jordgubbarna & trampa i ett hål och råkar hälla ut hälften! good girl! haha. Så en go kväll me goa vänner & en vrickad fot! Hyfsad kväll man man väll säga ;)


Hanna & Josefine

2 Dagar utan Hanna & Josefine! Saknar dom redan lite faktist, & dom är antagligen inte ens framma i frankrike än! Dom kommer väll fram imorgon eller övermorgon!

Hur som helst hoppas ni får det hur grymt som helst i frankrike med mycket sol, bad, shopping, snygga killar, & speciellt god MAT :D & hanna du som har MVG i franska ... du ska kunna prata flytande när du kommer hem ;) hahaha!

2 veckor utan er... kommer bli rätt hemskt faktist! Men men.. stå ut .. sakna & .. skaffa nya koompisaar :D :D
fast ha det inte för bra, för ja e redan ganska avundsjuk!

Mina Snyggingar!




Jag älskar er.. så dö inte i en .. bilkö i tyskland på autoban! hehe!

Bilder från Midsommar!

Här kommer goa bilder från gårdagen!
Började med att jag vaknade vid 10 fixa mig lite och vänta på några gäster som skulle komma, välkommsdrink & käk! Sedan att bege sig mot Josefine och träffa henne, Hanna, Kajsa & Emilia! Ett litet farväl till dom eftersom dom åkte till Frankrike inatt! Vid 6 tiden tog Jag, Emilia & Kajsa bussen in till göteborg tillsammans med Greta, fick vänta en halvtimma på Vera och sedan redo att bege oss mot festen!

lite midsommarfirande vid stången!
Hemma hos Joefine för att tagga lite midsommarfirande med vännerna! KAKA <3

Solat hela dagen!

Vakna vid halv 12 och såg lite moln & blå himmel! Drog på mig bikini & har pressat i solen hela dan! Nu e ja lite mer neger änv ad ja va innan ;) Härligt, även käkat massa mat <3


Har vart jätte slö idag och inte orkat göra någonting trots att jag varit väldigt rastlös och funderat på att ta en springtur för att sedan hoppa i och plaska i havet, har ju bara några meter till bryggan så det är ju rätt gött att göra så!

Trevlig Midsommar!

Måste ju hälsa alla så de får en riktigt trevlig & glad midsommar! Hoppas ni får det bäääääääst! För det ska jag ha!




Facelook!

Blir en liten bild på mig nu innan jag drar mig mot Josefine & senare drar vidare ut på partyparty!


kör på lockigt hår eftersom jag är ju såå sööööt i det! ..eller? ;)


Burlesque!

Nu blir det att kolla på film! Har varit vaken de senaste nätterna till halv 4 - 4 och imorgon är det ju midsommar! Kommer ju inte klara av att gå upp vid 10 och festa all night long?  Om ja inte får lite sömn! Drar på en film som verkar rätt bra med Christina Aguilera i huvudrollen!

 Trailer - Burlesque


Taggar Midsommar!

Taggar inför imorgon, go musik, bra planering med goa vänner! Blir även att ta ett avsked med Josefine&Hanna som lämnar Sverige några timmar senare in på natten!

Börjar med fix, baka osv sen väntar gäster, mat osv.
Drar till Josefine för att ha riktigt trevligt då jag, kajsa & emilia drar vidare tillsammans med Vera!

Det här ska bli den bästa dan i mitt liv,
Den första och största dan i mitt liv,
Ja ska hålla kvar,
Den känslan ja har.. att ja älskaar...


Dagen!

Vakna vid 12 och satte igång att städa hela huset! earn some moneey! (y) Sen vid 4 åkte jag in för in till Kungsbacka för att träffa Adam! Gick och hängde lite överallt & käka på mitt favoritplaace tadaa bom bom bom DOONKEN!
Fortsatte mot kungsgodis för att köpa mig lite godis.. bara för att? Va inte alls så sugen på godis faktist ;/ Satt och käka så träffa vi Josefine! Drog oss mot stationen för att åka hem, blev att jag åkte hem till Josefine ''hjälpte'' henne att packa inför frankrike och kollade även på klassträffen! Blev någon minuts powernap när ja kolla på det! Blir så trött av att kolla på tv så det e sjukt :O

Lite bilder från dagen kommer iaf nu!

Hitta en mask på happy meal kartongen!



Here I am, once again  (resten kan ni skita i) :P :P :P
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


Josse in tha kitcheen!



WAATERTOOWER GIRLS!

Lite bilder från våran photoshoot! Lalallala (a)

låååång trappa...


Kungsbacka stad!


Felicia, Jag & Evelina


forever alooooone!


posar lite då...










Evelina checkar läget i kungsbacka på lill-lördag!







Wannabe Titanic






klättrar lite bara!


*stolta*
...klättra dom upp? ....eller? ;)



weeei!








& Mitt bästa köp på länge! BIG LOVE!

Konstiga Sammanhang!

Tjena, läget...

Kom och tänka på att jag & gleb hade skickat lite eb vidiosar till varandra någon natt för att underhålla varandra! Lyckades konstigt nog bli rätt kul med natthumorn på topp!

Kommer några småklipp som jag kan dela med mig om, flera av er har säkert sätt dessa!

Retarded Poliseman - Boobies! Har länkat den förut och är nästan lika rolig varje gång ja ser den!


ännu en film om ''boobies''


Visst kan man ha kul me bröst?
Det kan man även med... fi*tan, klittan, osv osv...

Skojsigt va?
Äh! Varför inte ta tag med munnen också? :D E ju ganska ballt hur mycket man kan få in i munnen utan att svälja... eller flera saker samtidigt& svälja :O



Bilder från Hönö!

Bildeeer :D från en rätt go dag! Saknades bara SOOOOL! som gör en stor skillnad, sen skulle allt bli perfa!

ÅÅKA PENDELTÅÅÅG...


jag är en looser baby, ja har inge körkort!



CIVIL KONTGROLLANT! hahah, blev heelt exciiited eftersom de va första gången och dom satt typ bredvid oss och kolla as mycket på oss osv! Fast weho! Ja slapp betala 1200;- i böter :D


I väntan på bussen köpte ja en läckerbit!


Efter 40 minuters bussresa va vi glada att äntligen få stiga på en blåsig färja!


Oj va det ''brallar''


happy face

jennie taggar


ÅÅKA DUBBELDÄCKAREE, i'm a loser baby, har inget körkort...

& ta en tripp till Fotö påvägen! :D


Sen blire fikaa :D


Olliver (med 2 L annars blir det oliver, grönsaken)


stolt över att precis mumsat i mig en maräng


försöker sola lite på fotbollsplan bara..


& ligging on tha graass


han blev ganska utmattad av matchen från 97orna..


sen.... TAGGA THAAIMAAT!


Hönö --> Photoshot!

Gaah, Jennie tvingade oss gå upp tidigt för jag, jennie, evelina, emelie & alexandra skulle nämligen till Hönö, va inte jätta tagg eftersom det inte skulle bli så bra väder, men gick upp i en hyfsad tid iallafall! :) Tog oss till Hönö & träffade Olliwer (grönsaken) fika, kolla second hand, kolla gallerian & fick köpt en TUUTA skulle egentligen va på cykeln men ... den va ball.. drog vidare till fotbollsplan & försökte spela lite, tog en tur mot småpojkar men gav upp för vi orka inte springa & dom orkade tydligen inte bära oss för dom va för klena! Så tunga är vi väll inte? 40-50 kg här! Det är fotbollskillar vi snackar om! Haha!

Blev inte så tagg på det så åkte väll hem.... när va det.. kanske vid 6-7 tiden så köpte jag&evelina thaimat & drog oss hem till Jennie, för att sedan oss ut + felicia på en Photoshot vid vattentornet!


Fler bilder kommer upp senare!

Facelook!

Dagens outfit får ni senare! Nu ska ja vandra till bussen och ni får dagens facelook! Puss på er goingar!

Hönö/Öckerö

Nyduschad & ska precis börja fixa mig! Usch va ja hatar att gå upp tidigt, eller ah... Det känns bra ibland. Men om typ en timma tar ja bussen för att möta upp mina vänner så vi sedan beger oss mot Öckerö! Vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom det e helkasst väder! Men man får väll offra sig ett bad, käka god mat & glass sen skulle vi träffa Oliver. Hoppas på nya vänner också! :D



Väntar på mmmat!

Ska käka go mat eftersom mammuten får sommarlov idag! Åkte in tidigare idag för att gymma med Jennie & Ewe, blev att jag gymma med Jennie istället och skulle fortsätta hem till mig för att baka cupcakes! Men kändes inte som någon jätte hit, så vi taggar Hönö imorgon!

Go mat sen träffar jag Josefine ikväll också! Vill försöka umgås me dom lite nu innan dom åker bort till frankrike i 2 veckor! Kommer känna mig helt lonley då. Hehe

Nu käkar ja lite räkor & väntar på att kronärtskakan ska bli klar, fett tagg! Känns som jag e sugen på denna maten än på thaimat och igår sukta jag enormt mycket efter thaimat faktist, ett helt dygn haha! Visst är det sjukt? Inte ens min älskade milka choklad hjälpte!

& Nu sitter jag i mitt storarum killar lite, väntar på mat och väntar på att tiden ska gå! Kanske ska ta en dusch så kommer maten va klar när ja duschat klart? Äh, kör på det! brb



förresten ska ja langa bilder med minnen från vittra sen, några kommer upp på bloggen & några på facebook.. eller ska ja lägga upp dom på fejjan? ''eller?''
Får se hur vi gör ;)


Dagens Outfit!

Tadaa! Min tunika från turkiet! :) Somsagt va den för lång så mamma va tvungen att sy upp spetsen så nu kan ja andvända den :D

 

Fika hos Jennie!

Åkte in på eftermiddagen för att möta upp Jennie, hon följde med mig eftersom jag hade laggt undan en skitsnygg blus på Tara, så nu är den köpt! bild kommer senare!
Sen visste vi inte om vi skulle gå och träffa Evelina&Therese vart dom nu va, eller åka till skopunkten eller ta en fika! Bestämde oss för att ta en fika men va proppfullt på Cafe Karma så bestämmde oss för att ringa hit några kompisar för att baka & fika lite hos Jennie!
Vi blev 7 personer (Jag, Jennie, Evelina, Therese, Emelie, Hanna & Alexandra) som satt där länge och snacka om allt & ingenting! Sjukaste va nog alla brutala historier Jennie och Therese berätta som de varit med/hört om!

När Emelie, Hanna & Alexandra drog tog, vi andra en liten photoshoot! ;)



























Mot Kungsbacka!

Skulle egentligent ta bussen in mot Kungsbacka som gick för 10 minuter sen, men när ja såg bussen komma kom jag på att busskortet ligger i min andra jacka! Så det blev väll att gå tillbaka hem och ta nästa buss som går nu om 20 minuter! Hehe, jag e smart ja! :)

Men ja ska iaf träffa Jennie inne i kungsbacka köpa en blus på Tara och sedan vandra till simhallen för att se om Therese & Evelina är där, om dom är där hoppas vi nog ner och simmar lite med dom, annars skiter vi i det om dom är i fjärås och kör på ännu en go myskväll med favoritpojkarna Ben & Jerry!

Vet inte vart vi ska vara om det är hos mig, Jennie eller Evelina hehe! :)

En glad alice som skrattar lite åt att hon e så klantig att hon glömde busskortet (y)

Falska Personer!

Fy sjutton va ja hatar falska personer, fine det är okej om man berättar en hemlighet och den personen man sagt det till säger det till någon annan. Eftersom man nu vet att man inte kan lita på den personen men umgås är ju en annnan grej, man ska bara inte berätta saker för den personen då. Eftersom man ska ändå räkna med att den kan komma ut, eftersom man inte kan lite på alla personer! Men att personer snackar skit om sina kompisar bakom ryggen på en e ärligt talat inte okej, isåfall om du är tvungen till att snacka skit om persinen, varför umgås du då med personen?

Fattar heller inte om man inte har så många vänner, är tyken mot dom och snackar en massa skit om dom till deras bästa vänner e man ju förfan störd i huvudet? fattar inte hur man kan komma på en så korkad grej och tro att man får dom som sina vänner? och trots att om man har lite vänner och går runt och är tyken, vill man förstöra för sig själv och behandla andra så de inte vill vara ens vän längre eller hur tänker vissa personer?


''Ärligt talat fick jag nog för ett halvårsen eftersom du inte orka eller ''fick'' göra något, du ville att vi skulle börja umgås mer och när ja sa att mina vänner skulle också vara med blev du sur och sa att vi aldrig kunde vara själva någon gång! Förlåt för jag älskar att umgås med flera personer samtidigt och det är ärligt talat inte mitt fel, men att du vill hänga med oss, och räknar med dig om vi eller du frågat att få vara med och backar ut i sista sekunden pallar jag inte! Därför sluta jag umgås med dig och umgås med andra på fritiden och inte dig i skolan, och vad får jag för det? En lika falsk person mot mig som du vet att jag verkligen hatar. Sluta ju dels umgås med dig eftersom du är så tyken och skryter jämt! Ingen gillar personer som är tykna mot en, och gillar heller inte att när personer går runt och skryter hela tiden! Det är okej att skryta då och då om man är glad, men att skyrta och trycka ner andra folk e ju bara så jävla patetiskt!
Sen det mest pinsamaste du skrytit om måste nog vara när du berätta att dom va så fulla och du hade så kul när dom i själva verket bara drev med dig? Det är inget att skryta om när man snackat med någon/några killar som bara driver med en, bara pinsamt.

Fine om du har dåligt självförtroende, självkänsla & självrespekt men det ska inte behöva drabba och gå ut över andra! Men vet du? Jag kom på att du är exakt som dom personerna du snackar skit om och stör dig på! Jag ser att du ser upp till dom och slickar röv för att få va deras vänner och snacka med dom då och då! Din tunga borde helt ärligt talat vara helt genomrötten för du slickat så mycket röv!

Du vet att jag har svårt att lita på folk, men trots det går du bakom min rygg och gör saker så du vet att ja inte kommer kunna lita på dig i fortsättningen heller om vi nu blir vänner och trots det vill du lägga jättestor energi på att få tillbaka mig som vän? Vi umgås inte, vi snackar knappt, är det tanken att du förlorar vänner som svider? För du gör dig verkligen inte populär om att försöka få personer emot oss genom att snacka skit om deras bästa vänner! Du gör dig bara själv hatad och skämmer ut dig själv! Herregud så patetisk man kan vara!

Ärligt talat är jag inte nöjd med mitt liv någonstans, men jag skulle aldrig kunna byta liv med dig, skulle hellre dö än att leva ett sånt helvette som du gör!

Hoppas du fattar att du skämt ut dig tillräckligt och att du inte är värd att vara min vän längre, trots våra minnen, tårar, skratt osv. För du vet att jag inte tål sånna personer men ändå gör du så mot mig? Något jag aldrig kan förlåta dig för, speciellt inte som min förra detta bästa vän! ''



Dags att gå skilda vägar, glömma varandra & jag hoppas verkligen att du lär dig en läxa av detta för att lyckas i livet!


Beronde av personer?

Hahhaha, vet inte varför, men känner mig helt lonley! Har verkligen ett beroende av att vara med människor hela tiden! När jag vakna va ja tvungen att logga in på datan för att snacka lite med folk! Blev genast jätteglad när flera börja skriva till mig och när de skulle dra kände ja mig lite deprimerad... efter någon kvart logga ännu några personer in och snacka med mig, då humört blev på topp igen!

&Nu har jag bestämt att träffa Jennie & även ha en myskväll med favoritpojkarna Ben&Jerry igen! Behöver bara folk omkring mig för att känna mig jätteglad!




Just det, ni har inte sätt denna tunikan förut? ;) Köpte den i turkiet för någon månadsen! & Min mamma har precis blivit klar med att ha sytt upp den, eftersom den va för lång, gick till knäna så nu e den helt perfekt! :D
Va tvungen att köpa den + lägga ner lite jobb eftersom ja va helt kär i den!

Forever Alone!

Woow! Förra veckan käka ja ju typ inget för ja inte hade någon matlust och gick ner 3kg! Igår kom den tillbaka, har käkat jättemycket både igår och idag! Så nu har man gått upp 1.4 kg på 2 dar! Gött lr? ;)

Känner mig ganska ensam här i sängen med mina popcorn& nutellan!

Va en stund med Hanna innan och kollade på Baksmällan, ingen av oss hade sätt den faktist, och den va riktigt bra! Så nu taggar man väll inför att få se 2an på bio? :)

en bild från förut, chilla lite på golvet!

Nydushad!

Nyduschad & har precis städat i 2 timmar, tjänat lite pengaar & nu e det fritt fram vad kvällen har att erbjuda!

Kom hem vid 4 tiden från Kungsbacka efter att ha kollat litfe i affärer tillsammans med Evelina & Jennie och även tagit en tur till donken för att äta lite go mat! Kännde för att va lite nyttig så det blev en Ceasarsallad meny! Gotti, begav mig hemmåt och träffa lite folk på bussen som gjorde mig sällskap!
Blir antagligen en mysig Ben&Jerry kväll tillsammans med Hanna! :D
lalala! Oj, har fortfarande julpynt på lampan kvar! Haha, kallar det för summerfeelings!

Precis som igår, försökte få internet till min data och läste massa koder på routern, men det ville inte funka, och för att kunna se va ja tvungen att andvände en adventsljusstake!


Mot Donken!

Nu beger vi oss mot donken för att käka frulle! Sen kolla lite på rean igen, hehe! Såg ju på Kissies blogg att dom säljer långklänningarna för 50;- hur billigt är inte det liksom? :O

Får bli att ja ser rätt schleeten ut eftersom det egentligen inte va tänkt att ja skulle sova hos Jennie....


Jennie....

Vi gick väll och la oss vid 6 tiden för att sedan gå upp vid halv 10 för att käka frulle på donken! Vakna nyss av att Jennie spelar jättehög guitar hero musik! Känns ändå rätt bra hahaha! Sen sov Evelina lite fortfarande men vakna precis när ja skulle ta kort på henne, hon vakna nog också av Jennies musik eftersom jennie höjde en massa osv! Hehe

Tja morgonfriss!


Sitter och spelar hög musik (y)


& vägg i vägg ligger Evelina och snarkar!



Myskväll!

Åkte in vid 9 tiden med Maja för att möta upp Josefine, Hanna, Evelina, Jennie & Elin på stationen för att klöpa pizza/kebabrulle och sedan gå hem till Jennie för att käka pizzan och kolla på film! Börja på att kolla på Mean Girls 2 och sa hejdå till alla, så nu Jag, jennie & evelina satt kvar och kolla på Love and other drugs!

Så nu sitter vi i Jennies soffa, inne på datan försöker få igång internet och kollar gamla bilder från fjortisperioderna, skoltiden och vad vi tyckte om varandra när vi inte va vänner!
Nu e klockan halv 5 och vi taggar inför att käka donken! :D



















Till Frillesås!

Har ju inte berättat om gårkvällen, hehe. Finns egentlgein inte så mycket att berätta om, Jag, Anna, Linnea, Amanda & Molly åkte ner till frillesås, Adam & Gleb mötte oss så stack vi hem till Ville ''kinderberg'' och försökte lära oss spela lite fifa, drog vidare till Adam för att studsa lite stusmatta, visa skillsen för att vi kan göra handvolter osv. Sen hem till Gleb för att kolla på dålig film som vi samtidigt tog farväl till Amanda, Linnea & Molly. Satt och snacka istället för att kolla på filmen! Go kväll med goa människor, gjorde inte så mycket, hehe men gött häng!
Tog bara några få bilder på bussen under kvällen ;'>


POPULÄÄR!

nooot! hahhahaha någon har visst kul att komentera min blogg, samma person osv osv också ;)


är ju inte helt dum i huvudet, så ja går på att det står massa olika namn osv ;) Ser ju ip nummrena också (Y)

Hur man får snygg röv!

Några övningar man kan göra för att få en snygg/fast/muskulös röv!


Benböj med Gummiband!
1. Stå axelbrett med fötterna och med lätt böjda ben. Placera gummibandet under fötterna och håll med en hand i varje handtag och dra upp handtagen mot axlarna, handflatorna framåt. Kör du med hantlar låt armarna hänga utmed sidorna. Tänk på att hålla ryggen rak och magen spänd. Gå sakta och kontrollerat nedåt som om du skulle sätta dig på en stol.

2. Vänd rörelsen när låren är parallella med golvet. Ha hälarna i golvet hela tiden och ryggen rak hela övningen igenom. Återgå till utgångsläget, spänn rumpan och börja om.

Nybörjare: 15 repetitioner, tunt gummiband eller helt utan. 2 set.

För den vana: 12-15 repetitioner, tjockare gummiband. 2 set



Utfall med Gummiband
1:
Tag ett stort kliv fram med höger ben och sätt gummibandet under höger fot och dra upp handtagen på axlarna som bilden visar, kör du med hantlar så håll en hantel i varje hand och låt armarna hänga utmed sidorna. Böj dina ben och sänk kroppen ner mot golvet.
B: Stanna när ditt högra, alltså ditt främre ben, är böjt i 90 grader. Det vänstra - alltså det bakre - benet får inte doppas i golvet utan vara en eller ett par centimeter ovanför. Viktigt är att din högra fot är framför ditt högra knä - du ska se tårna där nere. Tryck dig tillbaka till utgångsläget och börja om igen.

Nybörjare: 15 repetitioner, utan gummiband. 2 set.
För den vana: 12-15 repetitioner, med gummiband. 2 set.



Bäckenlyft med boll 
1: Ligg på golvet. Är du helt nybörjare så sätt båda fötterna på golvet, är du lite mer van, placera båda fötterna på en stol eller en bänk. Ligg så nära stolen/bänken att du har båda benen böjda i nästan 90 grader. Placera en boll mellan knäna och kläm fast den där genom att trycka ihop låren. Lyft sakta upp rumpan från golvet, spänn rumpan och baksida lår.
2: Lyft så högt som bilden visar, ligger du på golvet tryck upp rumpan så högt du kan men du ska fortfarande ha skuldrorna i golvet, och gå sakta tillbaka till utgångsläget.

Nybörjare: 15 repetitioner på golvet. 2 set.
För den vana: 12 repetitioner på stolen.



Benlyft för rumpan 
1: Ställ dig på alla fyra. Titta ner i golvet så du håller din nacke i rak linje med ryggraden. Spänn magen och håll ryggen rak. Är du van sätt en hantel i ena knävecket och håll fast den genom att spänna vad- och benmuskler. Vill du har mindre belastning så kör utan hantel. Lyft sedan ditt ben uppåt.
2: Vänd rörelsen när benet är parallellt med golvet. Spänn rumpan och tänk på att höfterna är parallella så du inte tappar ditt bäcken. Gå sakta tillbaka till utgångsläget.

Nybörjare: 15 repetitioner, utan hantel. 2 set.
För den vana: 12-15 repetitioner, med hantel. 2 set.



All fakta/information&övningar kommer från Aftonbladet, sen för mer tips osv kan man ju söka på google! :D



Sen kan jag rekomendera den sista övningen på filmen då man tränar mest rumpan!


Kvällen Planerad!

Har skiftat mellan fest eller myskväll! Men nu är kvällen planerad, hahahha! Säger jag nu halv 9, men jaja! det e en värslig sak! :D
Skulle egentligen ut me Anna, men hon va tvungen att stanna hemma, så kör film/lan mys hos Jennie tllsammans med henne, Evelina, Hanna, Josefine, Elin, Maja & fler personer under kvällens gång!




Lana facebook/sims eller vad vi nu gör
Film
spontana saker
pizza
galna grejer
go humor
goa tjejer
= go kväll! Kan det bli bättre när man e lite seg? :D

haha blev genast as taggad & piggare bara för detta! Kanns helt asum

Sommarens Planer!

60 saker att göra i sommar!

1. Bada naken
2. Åka Vattenskidor
3. Tälta minst 3 gånger på 3 olika ställen
4. Åka ring efter båten
5. Bake en riktig tårta
6. Våga göra en volt på studsmattan
7. Åka till en ö med några kompisar och tälta där.
8. Äta donken en hel vecka
9. Äta sushi
10. Åka gocart
11. Spela minigolf
12. Se nån artist uppträda live
13. Grillkvällar
14. Campa
15. Åka till slottskogen
16. Ha en fotodag på ett ställe jag aldrig varit på
17. Ta upp kontakten med nån gammal vän
18. Kolla igenom en helt ny serie
19. Gå på bio minst 5 gånger
20. Ha en tjejmiddag
21. Bowla
22. Åka till liseberg, & åka atmosfear
23. Åka till ullared
24. Vara utan mobil en hel dag
25. Dygna
26. Ha en volleyboll dag
27. Spendera kläder för 1000 kr på en dag
28. Sova under bar himmel
29. Göra något olagligt
30. Ha ett vattenkrig
31. Åka till Danmark, med kompisarna & familjen
32. Göra flaskpost
33. Fotbollskväll
34. Spela brännboll
35. Gå på restaurang
36. Gå ut och springa minst 5 gånger
37. Gymma
38. Lana
39. Åka till ett Zoo
40. Spakväll
41. Bussluffa runt i Göteborg
42. Harry potterlan
43. Pirates of thee caribbean lan
44. Välta en bajamaja
45. Häll diskmedel, eller annat som bubblar i en fontän
46. Tv-spelskväll
47. Film maraton med Disney filmer
48. Bada med kläderna på
49. Titta på en solnedgång med någon jag bryr mig om
50. Göra en videoklipp med några av de punkter jag gjort
51. Ta ett nattbad naken
52. Åka upp till Stockholm
53. Festa
54. Ragga Killar
55. Ligga på 5 olika stränder & schteeka!
56. Inte äta någonting på 24 timmar
57. Äta så mycket att jag rullar fram!
58. Ta ett morgondopp innan kl 06.00 på morgonen
59. Äta en hel kladdkaka smet!

Sommar rea?

HAha woow! Hade inte mycket att gör aidag så jag&anna skulle in till kungsmässan för att titta på shorts snabbt men Bikbok, Gina, H&M  de vanliga affärena hade ju jätte stor rea, så det fick bli att vi va där längre än beräknat, hehe! Hitta faktist inte någonting konstigt nog :( Anna hitta iaf en tröja för 30;- så .. köp blev det ju från hennes sida!

Fick slösa pengar på att äta mat istället! Jättelånga köer på både Nellos & Expresso House, så det blev gamla hederliga DONKEN! ♥
Blev en gammal hederlig Happy Meal från min sida, nuggets, pommes, dricka, & såklart en LEEKSAK! :D


Haha, fast mina nuggets kom inte med på bild eftersom ja hämta dom precis efter bilden :(

Men nu e jag iaf hemma & käkar ännu mera mat!
Yäääy, min matlust e tillbaka! Vet ni vad jag firar det med?
jo, MAAAAAAT!

Jätteglad!

Vakna upp med Anna idag, fixa mig sen drog ja vidare för att träffa Josefine & Hanna, och nu ska jag snart iväg för att träffa Adam, Gleb, Ville, Mathias, Amanda, Molly & Anna! Ska mer bara ta det lungt och umgås, kommer iaf inte känna mig ensam ikväll som jag tidigare gjorde för en kvart sen! Hehehe! WIIIE ja har kompisar!

forever alone!

Men en glad bild på mig :P


Filmmaraton!

Gick upp till Videobutiken igår tillsammans med Anna & hyrde 2 filmer, old times när man gjorde det, hehe! Filmerna va ju inte direkt som vi hade förväntat oss, såg Somewhere som va hur seg som helst, vilket vi inte klara av att se. Om man vill se en av de dåligaste filmerna man sätt, är det nog rätt värt att se den. Satte igång Trouble in L.A. som heller va en höjdare! Men där hände det flera saker så det va mer våran film faktist, hehe!



Annars hade vi jätte trevligt & skojsigt :D

Filmkväll med Anna!

Kvällen blir att spendera med film, kanske favoritgrabbarna Ben&Jerry och min saknade Anna! Tror jag träffa henne sist i julas för ett halvår sedan! Visst är det sjuukt ändå? Och tidigare har vi varit bästa vänner och umgåts i vått & torrt!

Nej älskar faktist mina underbara vänner och nu när det är sommarlov får man försöka få upp kontakten med alla igen! :D

Här kommer en gammal bild från förra året på Anna! 

Vita Sand!

Vaknade upp vid 10 tillsammans med Greta, hon drog hem direkt för att fixa sig medan ja hoppa snabbt in i duschen! Träffa henne senare en timma senare fixad & klar för att möta upp Elin & Jennie på stationen för att ta bussen till Åsa & bättra på brännan lite! Va inte så mycket folk men en go dag med sol & kanske lite för mycket vind!





nyaste mobilerna, hehe













Rio Rio Båten!

Skulle möta upp Amanda, Linnea & Molly tillsammans med Greta på stationen men blev inte så så de kom senare till riorio båten så mötte jag & greta upp Pontus & co då vi drog vidare till RioRio båten! Träffa även Vera där som gjorde oss sällskap en stor del av kvällen, börja lite segt som vanligt men mot kvällen/natten va det helgrymt!

Tack alla goingar som gjorde min kväll!


Greta, Jag & Vera


Linnea & Molly



Vimmelbild


Vera, Greta & deras killar ;)


Avslutar kvällen med en cheeseburgare!




& sista pendeln hade ju tydligen redan gått och fick skjuss hem av tågkontrollanten/tågchauffören? hehe

9an Examen!

Hehe, ah som sagt gick jag ut gårdagen & mina föräldrar ville fira det lite extra! Ville ha skaldjur och både kräftorna&räkorna va slut överallt. Så det fick bli att köpa frysta räckor och skaldjurs pate! Jättegott, och passa perfekt till mig som inte har så stor matlust nu för tiden, men ja kunde trycka i mig en hel del! :)

Fick armband, örhängen & en stor bukett med blommor & lite lotter av mina fina föräldrar!
fick även en fråga varför ja ska få pengar, och det är för mina föräldrar ger mig betygspengar så för varje VG får jag 500;- och MVG 1 000;- Kändes även som en bra motivation till att kämpa i skolan också!

Senare på kvällen stogd det spel mellan en fest eller RioRio båten, hade ju redan köpt biljetter till riorio båten så det fick bli den! Är rätt glad nu att jag valde rätt beslut eftersom det verka inte helt kul nu efter när man hör om festen ;)








Fixad & Klar!

Tar bussen om 20 och Greta är här och fixar oss tillsammans! Kommer bli en helgrym kväll!


PEDDO UNGAR! (L)

Glömde berätta om gårdagen! Det va ju 7 kamp eller va det nu va... Hursom helst va det iallafall med klassen som vi skulle göra några saker då vi gåt på en skola med årskurs 0-9 och det va en utomhus dag så det va massa småbarn som sprang runt!
Jag & jennie checka in några söta tjejer tog en för hon va så söt, bärde henne och hon lät jätte rädd. Haha sen fick hon springa iväg, och då sprang jag efter MOHAHAHHA! ne men ja sa faktist förlåt för ja hade kanske skrämt henne :O

Sen ville hon rida på min rygg och allt sånt!

Nu till saken, fick en liten old memorie time så ville fråga chans på några söta småpojkar!
Vem tror ni fick en pojkvän? :P:P:P

Jag, elin eller jennie?


När vi vänta på käk gick vi och satte oss hos ett gäng killar som höll på med pokemon kort, old memories. </3
Hade bestämt oss för att 'fråga chans' som man gjorde när man va liten. & JAG FICK EN POJKVÄN! haha, fast det varade bara i 3 sekunder :(

-Får ja chans på dig?
- mhhh :O
- Snälla då?
- eh..
- Du e en sån söt liten pluttenutt
-okejdå...
*så springer han iväg till sin kompis, då kommer hans kompis och då tror ja att elin eller jennie ska få en pojkvän, jo då kommer kompisen och säger att han dumpar mig* :O
Hahaha, blev jätteledsen & brast ut i tårar! :(



Och när vi kollar på POKEMOOON!
alla va jätestolta över att dom hade en hel bunt med pokemon kort som vi va lite smått fashinerade av!


& ett roligt minne från vittra, åh kommer sakna alla barn, lärare, allt :(


Skolavslutning!

10 år i grundskolan, 3 år på vittra! Helt sinnes vad jag kommer sakna alla blev helt tårögd och insåg då typ att jag inte kommer träffa dom igen lika ofta, några enstaka personer kommer gå på Lindälv som ja ska börja på känns ändå hemskt! Det får man ta igen!
Tyvärr glömde jag minneskortet till Kameran hemma så ja kunde inte ta några bilder med min kamera. :( Och min mamma kommer väll hem om någon timma för att fira att ja slutat skolan!
Gick ut med 220 poäng, 1 MVG, 11 VG & 5 G. Känns ändå helt okej faktist! :) Ska bli 8500;- rikare! Kommer kännas suuper! :)

Här kommer några bilder kompisar tagit! :)









Snackar lite med Jennie nu, och hon får mig nästan att gråta! Haha :( Idag va det sista gången vi såg ALLA personer vi lärt känna även alla 8or och alla 9or osv. Hemskt är det!
Sista gången vi satt i våra morgonsamlingar
Sista gången vi reklekterat osv.
Sista gången vi prata med Monica som ansvarspedagog.
& Sista gången jag går på skolan.

minns när jag börja på Vittra i 7an och jag va jätteblyg, hade inte sagt något på 1-2 månader och sen när klassen diskutera emosar va min första mening ''jo jag är emo'' hehe alla ba, va vart kom hon ifrån? Sedan dess har Monica peppet mig till att prata mer, gjort så jag både fått bättre självförtroende&självkänsla. Har utvecklats riktigt mycket och kan ärligt säga, om inte jag skulle börja på vittra, träffa de kompisarna ja träffat, träffat min ansvarspedagog Monica
skulle jag inte vara den personen jag är idag.


Nepp, nu blir det nya tag & fokusera på framtiden! haha :D ja ska ha det bästa sommarlovet, och flera oförglömliga minnen! :D

Dagens Outfit!

Fick sitta och sy upp långklänningen lite igår, men trampa lite på den så blir väll att jag får sy upp den igen! :)
Från H&M och det är nog min största kärlek från H&M iallafall, hehe!


Sorry för ja ser rätt schleeten ut, inget jag kan hjälpa. Hann inte ta bilder imorse & satte upp håret i en toffs för lockarna i håret såg konsiga ut osv osv och det blev jobbigt hehe :)



9an Lunchen!

Åkte in vid 10 tiden gick hem till Jennie, snacka, fixa oss lite det sista och vandra till skolan tillsammans med Ebba, Felicia & Amanda som vi hitta påvägen :)
Blev rätt sorgligt i slutändan att ''skiljas'' åt eftersom jag aldrig, eller kommer sällan träffa de personer jag gör eftersom jag umgås med dom på skoltid inte fritid. Och några som ska flytta till Skövde & Norge som man aldrig får se, vissa som ska in till göteborg osv. 
Igår va det sista dagen man inte hade skor å sig i skolan, idag sista dagen vi käka mat i skolan! & Imorgon sista dagen vi kommer gå i skolan, ganska sorgligt faktist. Det ända ja längtar till är ledigheten & värmen.


































Fixad!

Färdigfixad!

Outfiten är en långklänning från HM



bilder på klänningen kommer senare! Dags att bege sig mot bussen!
Puss darlings!

Inbakad fläta (n)

Sov med en inbakad fläta och hade hoppats på lite lockigt hår, blev bara flufffluff, så in med platt&locktången, sätta på sig min långklänning, smink osv.
Ska ju inte va helt ful nu till 9an lunchen! ;)

För efter bild senare snyggingar! Pusss


Don't forget!

Need to forget?

Vet inte om jag är mer kär i kärleken än att vara kär. Att känna känslan av killen man älskar när man är tillsammans med han umgås och gör saker eller gör absolut ingenting. Kolla på en film eller bara ligga i sängen med hans armar runt en själv, känslar att vara någons och att han är just din, som skulle finnas där i alla lägen! Älskar just den känslan som inte går att beskriva med ord. Inte heller hur lätt jag blir kär i killar heller för att få känna känslan igen. I'm in love in the love! Men med dig var jag verkligen kär, att inte få tillräckligt med uppmärksamhet, att snacka om andra tjejer lite kändes som ja inte va tillräcklig för dig, ''tillräckligt bra?'' men nu efter känns det som jag kan stå ut med vad som helst, göra vad som helst för att vinna tillbaka dig. You are the only one in my thoughts!
I losed and need to move on, but you are always in my heart.

Förlåt för alla gånger som jag sårat, 
har aldrig varit meningen att såra just dig, 
alla dagar alla minnen påminner mig. 

Now or never... Time to choose, kommer inte finnas föralltid.

’’And I saw your pics and all that I could say was wow, wow, wow’’  

 ’’Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, o ingen annan stans.’’

''När ja tänker tillbaka så fäller jag en tår när du låg här bredvid känns precis som igår, när jag skriver det här river jag ut gammla minnen jag känner sakta tårarna rinna nerför kinden Ja hade glömtde, hur mycket du betyder''

''Jag trodde att jag glömt dej men alla minnen alla dagar påminner mej, jag känner inte kärlek längre men jag känner saknad, ett stort tomt hål det är dej som jag saknar.''



Hemma...

från Josefine! Gick och träffa Josefine, Hanna, Malin & Yamina efter lunch i skolan och blev lite uppiggad! :) Har väll inte gjort så mycket, kollat på film och vart med i deras diskusion om deras klass hehe ;) Kunde inte vara med så länge eftersom mitt skolkort gick ut 19:00 och kom på när ja va hemma att bussarna gick en gång i kvarten och inte en gång i timmen, smart som man är!

Hur som helst har det varit en chill dag osv. Matlusten börjar faktist komma tillbaka, käkat en hamburgare & ett paket nudlar (y)


drog på mig en mysig tröja nu & ska börja sy upp min långklänning osm e lite för lång till imorgon när det är 9an lunchen! :)

Mat .. is back on track?!?!

Som ni vet har jag ju inte haft någon matlust, åt en potatis och en tugga kött igår... Och idag villa jag heller inte käka nått men mamma skulle antingen sätta mig på en thai/italiensk resturang efter varberg och kände att jag fick trycka i mig så mycket jag kunde!

Blev en god tallrik med patai! Älskar det, och jag som alltid har turen fick flera tigerräkor, bläckfisk osv. medan mamma fick knappt, haha fick dela med mig!

Käka halva maten då ja som ett dött djur efteråt för ja käkat så mycket. Åh hatar att inte ha någon matlust, i vanliga fall skulle jag smaska i mig allt detta goa :(
Hur som helst va detta iaf en måltid ja tugga i mig på en dag som ja ca käkat på en vecka så det e ju en fördel ;) 


Tagga Asia Spa!

Snart drar jag och min mamma ner till Asia Spa nere i Varberg, Yoga pass, massage, ansiktsbehangling osv. Och sen går vi ut och äter! Låter som en perfekt dag!


Taggar inför Asia Spa!

Haft utegångsförbud idag :( Men får väll göra det bästa av saken? Har ju varit bra väder så la mig nere vid havet för att slippa min familj eftersom jag inte uppskattar dom särskillt mycket nu. Låg iaf och pressa i solen, så nu har jag fått en bikinirand som oftast går bort efter ett tag ;)
Gillat & minrygg ser ganska neger ut också (a)










Lär känna mig!

Har ärligt talat riktigt tråkit, så ni som inte känner mig kan få en liten chans att göra det här!

Du heter: Alice Olsson
Smeknamn: alice?

Låt som när du är ledsen sörjer till: Your Guardian Angel, Sofijahs låtar m.fl
Beroende av: Vänner, Familj

Vad tror folk om dig? sprallig, energi, & glad tror jag.

Stämmer det? oftast :P

Vad får du oftast komplimanger för? - benen, kläder osv.

Hur imponerar man på dig? ärlig, öppen & är sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Händer rätt ofta eftersom jag e ganska lättroad.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Förstår detta :(( <3"

Var bor du? Utanför Göteborg

Trivs du där? Rättså, rätt litet & skulle inte tacka nej till storstaden!

Hur svarar du i mobilen? "Hallå?" & ''Ah det e alice?''

Vem ringde du senast? -

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Nu sitter jag på pendeln
Antal timmar sömn inatt: många :)

Sov du ensam: Nej, lilla älsklingsgreta sov med mig!

Brukar du komma i tid: Oftast :)

Hur känner du dig nu: Rastlös, Uttråkad & Deprimerad
Vanligaste färg på dina kläder: Jeansfärgat, Svart & Vitt

Vad tycker du om fötter: Äckliga

Vad saknar du: mitt ex.. :(

Hade du en bra kväll igår: Spåra ut ganska rejält faktist, hehe

Favorit dryck på morgonen: Oboy
När brukar du oftast gå och lägga dig: Det blir runt 23-tiden på vardagarna

Är du blyg? Oftast inte
Sysslar du med någon idrott: Innebandy för ett halvårsen, nu försökar ja gymma så ofta ja orkar, hehe
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Va skulle man inte göra? hehe
Är du nöjd med ditt liv: Nej!

Är du bortskämd: Nej!
Vad gör du i morgon: Ligger på Asia Spa, får ansiktsbehandling, massage osv.

Vad är det värsta du vet? Break-Ups, att bli sviken osv.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Har verkligen VÄRLDENS bästa vänner!
Vad är det finaste du fått? Min familj & mina vänner
En speciell dag du minns: Då ja va som lyckligast!

Du samlar på: kläder? hehe

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Josefine kanske? hehe
När grät du senast: Idag

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa loss? hehe nej spara till en lägenhet, åka utomlands osv

Vill du gifta dig: Om ja hittar en kille ja vill dela resten av mitt liv med så JA ;)
Vill du ha barn: Ja

Är du musikalisk? ´Nej, men försöker väll mer vara hahaha

Vad dricker du helst när du är törstig: Cocacola,

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Hänt den senaste veckan

Biter du på naglarna: Nej verkligen inte, det e ju som att slicka rent en toalett :( euw


Lokalfest

Va ju somsagt på lokalfest igår med goa tjejer! Pontus och hans vän skippa det och drog till trädgården istället. Kan faktist bara säga att det va heelt craazy! och en riktigt lyckad kväll! Igår va det min&alexandras kväll! Så kom alla våra goa tjejer som ett STORT plus!

Tyvärr hängde kameran bara med innan och efeter festen, hehe





Ledig!

Usch hade riktigt svårt att somna igår! Somnade runt 3 och vakna upp vid 7, somnade om igen eftersom jag är ledig idag. Usch förra sommaren sov jag verkligen ut till 1 - 2 tiden, om jag vaknar upp nu vid 10 - 11 tiden känner jag mig bara slö och tycker jag missat halva dagen!

Ändring på det ja, nu ska jag bara hitta på något att göra och gjort lite engelska som ja egentligen inte behöver... Har man tråkigt då? Filmer funkar inte heller för mig, utan känner mig bara uttråkad och rastlös ;/ Hörde nyss att jag skulle få städa lite i källaren om ja ville, låter som en toppenide .. enda nackdelen är att jag är slö just nu!

Kan börja plocka lite i mitt rum osv.  Skippar nog frukosten också... jag med min dåliga matlust igen! :(

Kvällens planer är planerade att Molly, Rebecka, Linnea, Amanda, Alexandra, Emelie, Hanna, Pontus och hans kompis & greta(!?) hänger med mig till en fullspäckad Lokalfest! Den är egentligen till för de som slutar skolan idag, men men alltid kul med fester! ;)

Inspiration

1325451_lookbook89_-_copy_-_copy_-_copy_2_

1323322_outfit_3

Just Anna Shoes Shoes From Www.Justannashoes.Com

The Wardobe Dress, Friis & Company Shoes

Rachel Roy Shoes, H&M Dress, Miu Miu Glitter Clutch

Http://Www.Gabrielafaraco.Com.Br/ Jewelry, Http://Espaco1098.Blogspot.Com/ Romprer, Asos Shoe

Celine Luggage Tote

Modekungen Skull Bag From Http://Www.Modekungen.Se/Se/Vaska Skull 13210, Johanna N Forrest S/S11 From Https://Johannan Com.Loopiasecure.Com/Produkt.Php?Id=101&Cat=34&P=5, Johanna N Gwang Ring From Https://Johannan Com.Loopiasecure.Com/Produkt.Php?Id=58&Ca


Ni får det awesome i Kroatien!

Idag åkte våra goaste vänner Alice & Louise till Kroatien och ska stanna där i hela 2 veckor! Kommer sakna dom riktigt mycket. Känns just nu som alla försvinner, BAD THING!
Älsker er tjejer så ni får ha det helt awesome sola, bada & drick goa drinkar åt mig så ses iaf jag & Alice om 2 veckor & Jag & Louise om 6 veckor eftersom hon fortsätter sin tripp runt euorpa till Grekland och Italien(!?!?)




GRATTIS HANNAH!

Grattis på studenten Hannah! Hoppas kvällen blir helt awesome också ;)



från utspringet



MAAT! käka inte jätte mycket pga min dåliga matlust :( annars skulle nog allt ta slut (a)



Hemma efter utspringet!

Åkte in med Molly vid 12 tiden för att åka till Hulebäckgymnasiet och kolla på utspringet, synd att ja inte hitta Hannah eller Fredrik, hehe! Kanske sprang in när vi försökte se nått, heheh va ju rätt mycket folk också ;)

Nu e jag hur som helst hemma, hämta mitt minneskort till kameran eftersom ja har glömt det & dratt på mig min svarta kavaj till klänningen! Blir att jag&mamma åker till partille för att fira Hannas student eftersom den andra halvan av familjen e sjuk & har lite för mycket att göra! :)

Kommer bjudar på goooo mat & massa annat! :)
Så nu ska ja göra några lockar i håret igen eftersom dom försvanna v regnet och sen åka iväg igen! Pusspuss goingar! Bilder kommer ikväll (:


Dagens Outfit!

Fixad & Klar så nu är jag redo!

Klänning från Gina Tricot ;'>


& Facelook!



I ♥ ?

I heart question mark



Nyduschad!

Vakna för någon minut sen & har precis vart och tagit en dusch! Har faktist sovit rätt länge och känner mig riktigt seg .. :O not good! Hur som helst väntar en fullspackad dag med studentfirande! Ska snart ge mig iväg faktist :)


Måla även mina naglar i mitt nya nagellack ja köpte, snyggt va? ;)


Hemma från gymmet!

Dagen började jag med i skolan för att sedan möta upp en gammal vän jag inte träffat på länge! Han och jag kollade på lite behövande ting fast blev inte direkt något speciellt kap. En bandeu & ett nagellack fick följa med mig hem och drog väll till gymmet efter någon timma i göteborg för att dansa zumbaaa tillsammans med Alexandra, Hanna, Emelie & Emma! :) Avslutade gymmet med att träna magen & sidorna! Härligt att ja kan peppa mig själv, iaf försöka! Konditionen ligger inte på topp och kunde inte förbättras idag eftersom maskinerna va upptagna ;'<

Har även tänkt på en sak... Jag är full av energi trots att ja sovit och ätit lite de senaste dagarna! Det jag proppat i mig idag är liksom en tugga av min macka till frukost, 5 ''gafflar'' spagetti&köttfärsås till lunch & ett halvt äpple efter gymmet!

Här kommer 2 ganska schleetna cambilder ;)




längtar tills morgondagen då jag&molly åker in till hulebäck för att kolla på när Hanna & Fredrik tar studenten, för att sedan åka vidare till studentfirandet! Älskar när alla tar studenten eftersom alla e så glada & glödje sprids ju, aight? ;)


Dumpat min STÖRSTA kärlek idag!

Helt sjukt! ändå... MAT är verkligen min största kärlek, eller nått... Haha men klarar mig verkligen inte utan mat, det har börjat bli goare än godis. När jag har tråkit går ja ner till köket för att göra mig lite mat! Jag verkligen älskar mat! Har till och med börjat tycka om skolans mat, och det e ju rätt wierd! Men mat e ju alltid mat, sitter nästan i bamba varje rast, snackar & käkar mat!

Mat är livet!

Förutom idag... 
Dissa mackan till frukost och drack ett glas juice istället,
sparade mackan och tvinga ner den efter idrotten,
till lunch i bamba va det änna hyfsat god mat käka en tugga och slängde resten för jag va inte hungrig & hade ingen matlust.
På spanskan skulle vi ta med oss nachos, dricka & avokado. Gjorde guacamole, något jag verkligen e helt kär i, typ det godaste som finns! Käka några chips & va mätt... Jag i vanliga fall skulle vräka i mig allt.

Helt sinnes vad min matlust e dålig & jag hatar det eftersom nu börjar ja bli lite hungrig men ingen matlust, då kan jag inte äta utan blir bara spyfärdig ;'<
Har även hur tråkigt som helst och skulle egentligen inte sitta fint med fattimanns nudlar just nu! ♥

Detta suger! Men härligt inlägg eller hur? ;) Ett helt inlägg om min kärlek till mat som jag dumpat! :( Den kommer tillbaka inom några dar, det kan jag lova. Inte ens sugen på donken & då är ver verkligen fel på mig eller va säger ni?

Här kommer massa goda mat bilder jag tagit under året! Hehe

thaimat <3

amerikanska pannkakor


Molly & Jennie när vi käkar pizza & pizzabröd! (L)
hamburgare & pommes med bearniase (stavning?) Gotti

SUSHI <3

Buffe på hotellet i turkiet


& några goa mobiluppladdningar från facebook!
nyttig & go sallad, nån gång när ja bestämde mig för att vara nyttig, varade i ca 3 dagar..

nomnomnom

BUFFEE <3




min älskling! keeebaabrulle!!


Hahahah, ni fattar väll att min kärlek till mat är enorm? Känns ändå bra då och då att inte ha någon matlust, men verkligen inte nu :(

7/2 - 6/6

7/2 - 6/6
Nästan 4 månader med dig & ångrar inte en sekund att jag lärt känna dig och vill så gärna fortsätta med att känna dig. En hur underbar person som helst på alla sätt och vis! Varje gång jag vart med dig har jag njutit av stunden att bara få vara med dig, göra ingenting att bara få vara i din närvaro och vetat att du varit min, har lyst upp min dag.

Snart Sommarlov!

Hääärligt. Skoldagen är över, idag ett litet miniprov imorgon ska vi väll antagligen testa våra broar eller så gör vi det på måndag nästa vecka.

& de sista dagarna är planerade!
Onsdag: Testa broarna & lämna in engelskan.
Torsdag: Ledig eftersom ja skolla på Hanna & några andra kompisar som tar studenten på Hulebäck! :)
Fredag: Ledig eftersom de nya 6orna ska komma till de nya klasserna så är alla 9or lediga.
Lördag&Söndag- HEELG! Om det blir fint vänder blir det väll antagligen att ligga och schteeka på stranden.
Måndag: Testa broarna eller städdag
Tisdag: börjar 11 --> 9an lunch med lärarna & sen slutar vi :)
Onsdag: Skolavslutning!  Häärligt va? & avslutar nog kvällen på Rio rio båten eller tältning med alla 9orna! ;)

tycker änna det e lite små gött att fortsätta gå i skolan lite längre än gymnasieskolorna eftersom ja typ inte kommer umgås med dom jag gör nu i skolan eftersom vi umgås inte på frituden.. :( Segt! Kommer sakna alla goa personer som vart pain-in-the-ass, speciella på alla sätt o vis & hur gulliga och snälla som helst!


Alla goa 9or från 9an balen!

Gymmat!

Kom precis hem från gymmet, sprang av 160 kcal :D + massa mag& sidövningar så det kändes bra :D
Konstigt nog har jag inte varit särskillt hungrig alls, tryckte i mig en macka och sedan några tortilla chips + guaccamole på spanskan! & en tugga lunch som inte smaka bra alls :/

Dagen fick bli en osminad alice! drog på lite mascara men det åkte genast av, hehe!




Natten!?!?

Hoppas verkligen inte natten som kommer blir som denna jag hade! Tog sista bussen hem från Josefine och kunde inte sova, va fortfara jättepigg vid 04.00 tiden så drog på mig lite träningskläder & gick ut och sprang till kyrkan & tillbaka. Sprang hem igen, hämta handduk och bikini och tog ett härligt bad i soluppgången vid 5 tiden! Svettig, trött & kokhet va det riktigt härligt med ett morgondopp!
Sen somna jag så fort jag laggt mig i sängen! Härligt va? ;)

Om natten blir som förut kommer jag knappast vara levande imorgon i skolan.. Det e ju rätt synd det ;)

Go oredigerad bild 04:00


Söndag 5/6

Fick bilderna nyss av Josefine, så redigerat några härliga sommriga bilder! Gårdagen var ju somsagt jättemysig!
Vaknade upp hos Josefine, börja med att sola sen sätta oss i poolen osv. Drog hem vid 3 käka och kom tillbaka och träffa både Malin & Josefine då, gick upp till Ponde käka kebabrulle och senare träffa vi Gustav och Rasmus och kollade på Bert!















haha såg denna äckliga paddan påväg in eftersom de va så mycket mygg ute... jag, rasmus & gustav skriker som små tjejer och någon sekund efter hoppar en annan padda på rasmus och hoppas nästan på mig. As läskigt :(


Snakar i telefon & gör chockladpudding!





Natasha Bedingfield - Pocketful Of Sunshine


Gårdagen!

Gårdagen blev inte alls som planerad, skulle egentligen på avskedsfest hos Alice eftersom Alice&Louise åker iväg i 2 veckor och när dom kommer hem åker Hanna&Josefine till frankrike, så dom skulle inte ses på en månad och jag Alice inte på 2 veckor och Louise på 6 veckor. Rätt sjukt! Men planerna sprack och skulle in till göteborg för att träffa några kompisar fast det sket sig också! Kvällen sluta hos Oscar för att spela lite guitar hero, nanna kudde & käka kebab hos josefine!









& Idag har jag för det mesta varit med Josefine, träffa Malin, Gustav & Rasmus en stund också :) bilder kommer upp senare :)

''mycket'' sömn & lite sol!

Hehe, gårdagen&kvällen innan det blev det några mysiga grillkvällar. I torsdags på enen och igår på vita sand i åsa med Louise, Alice, Kajsa, Josefin, Josefine, Kajsa & Emilia, Robin & hans kompisar & senare kom Molly & Rebecka som var med oss i slutet. 
Två jätte mysiga kvällar iaf, och igår pendla folk fram och tillbaka hela kvällen, Så vi träffa ju rätt många goa människor under kvällen! Tog bussen vid 12 hem från åsa så träffa jag fredrik på stationen och återvände till åsa igen för att sova hos han, haha. Rätt onödig bussresa för att sedan ta bussen tillbaka liksom ;)

Snor några bilder av http://jozefinesarah.blogg.se
Torsdags:










Gårkvällen:











Torsdag 2/6

Oj, kom nu på att igår igår har precis halva året gått! Tiden går riktigt fort, iallafall det första halvåret, och sommaren kommer gå så fort så ja knappt hinner blinka tror jag! Ballt va? Ne, men ser ut som det kommer va en riktigt skön kväll ikväll iaf. Så kommer dra ner till stranden med ett gäng goingar och grilla!

Vet inte men e ganska slö men ändå så GLAD idag! Sjukt :D







Såg nyss i bakgrunden i fönstret att mina såpbubblor står och dammar, så dom får bli min balla grej idag! bubblor bubblor bubblor! ÅHH ja älskar bubblor, mina bubblor !! (hitta nemooo) <3

Långhelg! eller vad man nu ska kalla det..

Fett pepp, det har redan börjat toppen. Åkte ju somsagt hem till Louise för hennes syster har tagit studenten, god mat, goa människor osv. Kvällen blir ännu bättre och hela långhelgen är nästintill helt planerat! Snart är det skolavslutning och jag har gjort mitt sista prov idag!
Har höjt mig i Spanska och kanske höjer mig i matte eftersom jag fick VG i nationella i matte, överlycklig eftersom jag inte trodde jag var så bra!

Ledig fram till tisdag sen är det bara 6 skoldagar kvar och hoppas på fint väder då man bara ligger ute och solar!

Här kommer några bilder på mig&tjejerna! <3





















Flera fina minnen från mina älsklingar detta året! <3

Studentfest!

Vid 1 tiden åkte jag till aranäs för att kolla på Rebecca när hon tog studenten, va jätte kul så åkte sedan jag & veronica hem till louise för att också fira hennes systers student! Jätte trevligt med go mat & tårta! <3
Nu väntar en go kväll med brudarna hemma hos Alice :)







Hehe, förlåt för riktigt dåliga bilder, men glömde minneskortet hemma så kunde tyvärr inte ta kort med min kamera :(

RSS 2.0