NYÅR!

Är bestämt att den ska firas med Josefine! och har väll antagligen några alternativ.... dom flesta festerna man vetat av är det ju redan fullt med folk eller så har dom blivit inställda.
Aja får se om det blir att hänga på några kompisar eller fixa en egen :) Den ska iaf inte bli att vi ska spela kort som josefine drömmer om att få vinna i UNO.
haha, kanske ska ta en omgång ändå XD


Fina julklappar!

Fick söta julklappar av Josefine ♥ skit cool klocka med  svaaampbob & skitsnygga solglasögon :)






Skeet snygga &tack sötnos! Älskar dig josefine <3

Hittat min nyårsklänning!

eller inte!
Snygg va? ;)  fast nae! Hitta den inne på H&M och förstår inte hur en så grotesk klänning finns inne på H&M, visst att dom haft fula kläder förut men den e ju för rolig, haha verkligen inte deras stil eller nått sånt :)
Rosa&Rött... mmm ;)



HEMMA!

Har vart ute i Göteborg, planerat nyår, shoppat osv. Har verkligen saknat min lilla tös! Hon har ju varit borta i hela 2 veckor i thailand! &dagen innan hon kom hem åkte ju hanna till västindien.. Dålig stil att hon inte säger att hon åker :( :( :(

Ego - time!



Dagens Inköp!

Hehe hittade ju ett par Hello Kitty tofflor igår, men glömde att köpa dom eftersom kön va så lång och skulle bara göra ett ärende snabbt! Tänkte att aj skulle komma tillbaka senare men det gömde man ju såklart av.. ;)
Men fick köpt dom idag! Riktigt fynd, hehe!

Så mycket som jag ville ha dom innan jul ;)


Bara 75;-  på H&M

4 År Till, en film som inte rekomenderas!

Såg filmen 4 år till en film som jag verkligen inte rekomenderar om man inte vill politik, hur 2 bögar blir tillsammans osv.  Anser att filmen är till folk i medelåldern och inte vuxna :)

Synd bara att jag inte såg trailern innan, hehe!



Alldeles nyss var folkpartiledaren David Holst Sveriges hetaste politiker, stilig, rolig, populär och självskriven som landets nästa statsminister.
Det som såg ut att bli en solklar valseger blir istället ett förödmjukande nederlag och Socialdemokraterna får fyra år till vid makten.
När David plötsligt en dag blir kär är inte problemet att han redan är gift. Problemet är att han blir handlöst förälskad i Socialdemokraternas fruktade statssekreterare, Martin.
Hur ska David förklara för sin fru och närmaste medarbetare Fia att han blivit kär -- i en sosse?
Fyra år till är en rolig, sorglig, vågad, smart, snuskig och extremt romantisk komedi som visar att kärleken övervinner allt. Och att Ratata är det bästa popband som någonsin funnits.




Hmm... häromdags inköpen ;)

Hehe, håller inte koll på dagarna vet att det e onsdag så antagligen i måndas. Var ju hursom helst på Frölunda Torg med Anna i måndags (tror jag) så jag la ju inte upp inköpen. ;)   Ville ju kolla lite inne på New Yorker osv, men tydligen har dom inte lika snygga kläder som jag trodde. Hittade ju bara ett par jeans som va hyfsat snygga i Schweiz, men banga att köpa dom eftersom det fanns så mycket annat snyggt!
Så enligt min åsikt har New Yorker inga snygga kläder utan riktigt snygga underkläder!

Här kommer iallafall inköpen! :)

Får se om jag kommer ihåg priserna bara hehe.

75;-  gillar den korta modellen mycket mer än den långa!
Från Gina Tricot!


Från Bikbok, 75;- tror jag! Älskar ryggen så frääsit!


LOOOOOVE!


Riktigt goa spetstrosor igen! Billiga med sån sjukt härlig färg! 29;-/st på Gina Tricot!
Och hårbandet som kommer passa perfekt under hjälmen när man åker skidor ;'> 50;- från Bikbok

Snabbfix!

problemproblemproblem! Har ju ett Case i skolan om terrorism och i svenskan att läsa en bok... lånade 2 böcker och dom skulle tydligen in för ett tag sen, ena boken har jag och andra boken har C som tydligen e på hockeycup flera mil härifrån! Usch vilken jobbig situation, ska se om om bortförklaring funkar eller om jag ska bli skyldig dom 1 000 kr? isf tänker jag be skolan ta på sig den skulden!

Aja in och fixa till det här sen drar man till Matilda och är barnvakt hos hennes lillebror *suck*   Dagen blev ju verkligen inte som jag tänkt mig!



&en del av dagens outfit! Kläderna från mellandagsrean...


PUSS! shit nu måste ja skynda mig till bussen!


Dagens Planer!

In till Frölunda Torg med Anna! :) Shoppa lite till osv. Så får vi se vad ja kommer hem med sen... :)




Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


WOHOOO! 4 Alice! :)

Blus - Lisa Sandahl
Byxor - Miss Sixty
Sjal - Ms Bijoux

Nytt i garderoben!


100;- Gina Tricot


50;- Gina Tricot


100;- H&M


199;- Zara


250;- Gina Tricot
jeansen va ju inte liiite höga i midian, men köpte dom ändå eftersom dom va så billigt &sjukt sköna! Passa även riktigt bra till den vita t-shirten!



Älskar dragkedjorna/detaljerna på byxorna längst ner! Guld&Svart passar så bra ihop :D

150;- Ginaa


&underkläder från Gina Tricot och H&M
30;-/st

Hemma från mellandagsrean!

Usch vad jag både HATAR och ÄLSKAR den här dagen. Hehe, först och främst är ju alla folk i vägen? Om dom inte bilder världens längsta kö, står dom bara mitt i vägen och blockerar vägen istället. Om man har en hjärna tänker man att man kan gå till kanten och prata istället för att blockera vägen! Och jag älskar när det e så billigt, hihi!

Har vart i kungsbacka hela dan med Emma medans min apäson har vandrat runt i göteborg! Kom även hem med en riktigt go lurvig kudde!




Gott Nytt Jul!



&Nu är det ju JUUUUUUUUL! Hoppas ni får en riktigt härlig jul, för det tänker jag ha!


Hihiihihi, jag har faktist också julpyntat fint i mitt rum med glitter, tomtar, änglar osv :D





Gossip Girl!

Precis börjat kolla på andra säsongen på Gossip Girl, underbart! Ligger i sängen... fruktansvärt ont i halsen.. óm det inte är halsmandlarna iof.. Så slappar jag.  Tar bussen sen pendeln in till Lindome för att träna innebandy med Emma & Evelina, vill se hur deras tränare är.. Lite kul (: Senare nannar ja kudde hemma hos Emmisen och laddar upp med popcorn&dricka för en riktigt mys-kväll!





''I know u love me! XoXo Gossip Girl''

Outfit!

Min outfit, ska nog byta nu direkt eftersom jag känner att jag börjar bli väldigt förskyld  tar på mig ngt mysigt! (a)
Tog ute, så det blev fin bakgrund med all snö :)

Om ni undrar vad det är för gröna bollar så e det energilampor som min papput säljer för sitt företag. Och i den gröna presäningen vår fina motorbåt (h)








Kavaj - Mango
Klänning - Gina
Sjal - Turkiet
Skor - Skopunkten

Julavslutning!

Idag va det Julavslutning då jag & Felix var konfransiärer och berätta lite när vilka som skulle sjunga osv skulle spela. Jag spela också trummor tillsammans med Evelina på piano, Emma på gitarr & Alexandra som sjöng! Vi lyckades faktist hålla takten någorlunda, så det inte märket för tydligt.. Har ju inte direkt någon taktkänsla.. Hehe!

Men det var ett himla tjöt om vad jag skulle ha på mig igår eftersom jag köpte den där svarta lite genomskinliga skjortan på gina igår, som jag trodde skulle passa perfekt till mig snygga BH, men den va ju lite för genomsynlig så det fick bli kavaj & en klänning ja köpte i sommras :)

Blev lite wierd när ja skulle ta ''Outfit'' bilden eftersom solen lös för mycket. ;)


Antingen blev dom för ljusa, mörka och solen blev riktigt dålig, sen har jag inte bra platser att ta kort... Så jag tog utomhus istället :)

BOOOBIES!

Killarna i klassen har ju gått runt och sagt ''boooobies'' i.. jag vet inte hur länge... lite längre än ett år kanske?
Haha, såg nyss filmen om varför. Skrattar så sjukt mycket :)



Det var film nr 9 så det finns självklart flera, Klicka här för att få hela spellisan :) Jag lovar ni kommer skratta ett tag om ni har humor ;)

Dag 09 – Min tro

Vet ärligt talat inte vad min tro är. Jag är kristen men tror inte på gud. Tror på det som är bevisat. Att man ska kunna bevisa något för mig för att jag ska tro på det.  Vet inte vad folk tror att gud är, att han e en gubbe som sitter vid molnen och tittar ner på folk, eller om han är en ande? Hur som helst så tror jag inte på det, utan på det förflutna. What should happen, happens.



I sommras konfirmerade jag mig också, inte för att jag trodde på gud utan för jag ville få reda på vad andra tyckte om det och för att träffa vänner. Vet inte en enda förutom mina 2 vänner som inte konfirmerat sig. Känns som en del man ska göra i livet :)

Här kommer söta bilder från konfirmationen.

P.S till er som ska konfirmera er, om ni gör det på sommarlovet känns det som att sommarlovet blir mycket kortare eftersom man ska gå på gudstjänster osv tidigt och får ingen sovmorgon. Annars e det riktigt härligt, träffar nya vänner som man kan umgås med hela sommaren, Finns ju både för och nackdelar :) D.S






Dag 08 ....

Dag 08 – Ett ögonblick.....?
Vet inte vad det menar så jag byter... Dag 08 – Ett ögonblick Min Sport!
Blir det istället.

Får se vad som kommer härnäst eftersom jag har slutat träna innebandy pga av att i den här nivåv&åldern tar tränarna Innebandyn för seriöst. Jag Spelade innebandy för jag tyckte det är kul och pga av att jag ville träna. Men tydligen för jag inte hade lika bra kondition som damlaget som dessutom är väldigt insatta i innebandyn och även spelar fotboll får jag komentarer som ''om du inte orkar med fysen behöver du inte komma hit'' och det är inte från lagspelarna. Så då känner jag ingen lust, eftersom jag inte direkt blir särskillt motiverad tilldet. Det jag kommer sakna mest är väll cuperna, men det klarar man ju sig utan, och Gothia Innebandy cup är ju ändå i göteborg som man kan kolla på, det är ju lika kul och så slipper man ju gå upp så tidigt (:

Så nu får jag börja gymma på Sportlife istället tills jag vet vad jag vill göra. Funderar på Tae-Kwando (stavning?) eller Cheerlading :)

Eftersom jag behöver fasta träningstider som jag kan hlla mig till eftersom det annars blir aldrig av om jag får bestämma.

Så tae - kwando låter lockande eftersom jag har några få kompisar som går i det och vissa som ska börja, och det är dels för tränarna är rätt hårda, men blir tränad och lär sig hur man försvarar sig. Har ju även sätt på efterlyst att misshandeln i kungsbacka kom med, som var väldigt grov. Helst skulle man ju vilja ha svart bälte och sätta dit killarna på plats.. Hehe

Samtiditgt som Cheerlading verkar riktigt roligt när man kollar på alla High Scool & Bring it on filmer. :)


Här kommer en video från några Innebandy minnen som Josefine gjorde för något år sedan :)



Jul på liseberg!

Efter skolan åkte jag&mammsi till Liseberg. Supermysigt. Testa spela lite och kolla på saker man fanns ju inte jätte mycket att köpa.

Sorry för riktigt dålig kvalité på bilderna!







Vi käka även, blev skaldjurssoppa & en varm oboy. Riktigt gott :)


Bubblerooooooooooooom

Efter att ha lyssnat på den här reklamen i månader, fått höra den om och om igen, utan att veta vilken det är så hitta jag den! Den fastnar verkligen på huvudet för den e såååå sväänig :D


Jobb som städerska!

Hehe, söker jobb eftersom det verker trevligt, killen från Club House har ju inte ringt, ska nog gå dit någon dag när jag orkar och se om jag får det där x-tra jobbet han prata om ;)

Annars har vi pratat om att sparka vårn städerka eftersom ´slutat med att sköta sitt jobb helt.


Kalla Sverige!

Jag & Hanna såg i tidningen igår att frå Stockholm till Kiruna typ så va det 20°-30°- och vi har typ 5°-15°- kallt. Hehe och vi tycker ju redan att det e kallt? Undra hur dom tycker det. Ne ja vill vara en björn och gå i ide, lägga mig när det börjar bli kallt och vakna när våren kommer. Hur gött skulle inte det vara? :)

Desstuom är det redan den kallaste vinert på 150 år nu. Eftersom vintern kom så tidigt så räknar dom säkert i genomsnitt. För ni har väll hört att i år skulle det bli den kallaste vintern på 1 000 år. Trodde dom krydda lite så 100 år, men pappa berätta ju att det va över det stadiet nu. Dom räknar ju säkert i genomsnitt också eftersom vintrarna nu är längre än då.
Denna vintern börja ju typ i slutet på Oktober och vintrana för några år sen kom snön i februari och vara i mars typ. Nu Håller den ju i sig i flera månader.



Jag gillar inte snö, men det är fint! Så nu ska ja sminka mig så kan ja se om jag kan ta några fina vinterbilder :)


Dag 07 – Min bästa vän

Mina bästa vänner är Josefine, Hanna & Emma!

Alla är bäst på olika sätt.
Hanna lärde jag känna förra året med Josefine på Liseberg, och ännu bättre i sommras på konfirmationen. Josefine har jag lärde jag känna i 5an/6an när jag började i Innebandy och ännu bättre i sommras på konfirmationen, så Jag, Hanna & Josefine umgicks hela sommaren och ja försöker träffa dom så ofta som möjligt eftersom vi inte går på samma skola. Dom är helt enkelt världsbäst, underbara, helt sjukt goa, med världens bästa humor.

&Emma träffa jag för första gången i slutet på 6an när jag hälsa på Vittra (min nuvarande skola) träffa henne genom Veronica eftersom Emma&Veronica va bästa vänner! När jag börja på Vittra umgicks jag med Cissi, Felicia, Veronica &Emma vi var som ett gäng, umgicks hela tiden. Efter några månader hade ja typ... ''3e världskriget'' med emma och bråka så ja börja umgås med Olivia istället. Efter typ flera månader hade både Cissi och Felicia bytt skola då jag börja umgås med Veronica&Emma igen. Sen börja en Lollo och umgicks med veronica jätte ofta så ja börja umgås med emma lite, och efter ett tag bytte både Veronica&Lollo skola så det blev Emma&Jag kvar. Nu är vi sjukt bra vänner och jag älskar min lilla blondin! ♥ Trots att hon e väldigt lat &gnällar p mycket. Hehe, men hon har iaf en sjukt bra humor som är riktigt lik min så när båda år på vårat bästa humör är det som att vi skrattar i evigheter åt precis ingenting!

Emmisen & Jag i våras! Eller ah i typ maj. Ser ni var bruuuun jag är efter min turkiet resaa? :D


Hanna, Jag & Josefine!


Jag, Hanna & Josefine


Jag, Hanna & Josse


Jag&Emmisen

Josse, Jag & Emma


hihi, hoppar du hoppar jag (a)

Josefine & jag


Jag & Hannis

Jag & Hanna


Alice & Emmis

Josse, Hanna & Aliceeeee

Hannnis & Alice


Jag & Josse

Jag, Josse & Hanna

Jag, Josse & Hanna



Där va några bilder från året!


Låter rummet vara städat!

Vaken och vaknar i ett ''städat'' rum fullt med saker på golvet... Blev direkt på städhumör eftersom städerskan va här igår så tänker jag låta det förbli städat så ska se hur det går med det genom veckan ;'>


osminkad osv. Ska snart börja fixa mig ;)

WIHO!

Hitta nyss mina armband& min klocka ja inte andvänt sen i höstas. Har tydligen legat i en väska jag inte andvänt på länge.. heheh


Dag 06 – Min dag

Inte på blogghumör längre...
Men min dag har varit helt perfeeeekt! Julshoppat med Hanna, hittat precis det jag behöver. Lite synd bara att det va så sjuukt mycket folk så man knappt kom fram och tappa ''ständigt'' bort varandra för att komma någonstans.. hehe.
Kollar i affärer, käkat donken, även sätt blattar/invandrare uppradade vid brunnsparken med skyltar med texten ''no terrorism'' och liknande.

Trot dom är rädda för att svenskarna ska dra alla invandrare över en kant och tro att alla är terrorister efter vad som hände uppe i stockholm med .. mohammed?

Här kommer en söt bild innan vi går till bussen!

Dålig kvalité från min gamla mobil!


Dagens Outfit


Längesen man andvände dena tunikan! ♥
Tunika - Tessie
Leggins - Tara

Veckans Julklapps shopping!

Bestämde förra veckan att jag skulle Julshoppa med hanna denna helgen, sen har jag ju inte haft särskillt mycket plugg så jag har istället småköpt lite saker :)


Kamera borta.. :O

Min kamera har försvunnit, såg den häromdan i huset men har ingen aning om vart den är. Helt säker på att jag inte tagit med mig den någonstans eftersom minneskortet sitter i datorn. Ska hitta den! Saknar att andvända min lilla kamera (a)

Update: HIHI efter att ha letat runt över hela över och nedervåningen och inrw hittat den så frågar jag mamma då den ligger under massa böcker längst ner i en hylla i köket. Hehe lyckat att jag la den där...

Hemma!

Från Hanna&Stan! Har nannat kudde hemma hos Hanna sen drog vi till stan och Julshoppa! Helt galet vad mycket folk det är! :O

Fick en hel del köpt, från idag & dom gångera jag redan shoppat. Så Nu är jag klar med julklapparna.. :)




Dag 05 – Vad är kärlek?

Alla har vi läst, sätt, kärlek och varit med om kärlek. Kärlek till en person som man har riktigt starka känslor för, ordet ''älskar'' tycker jag missbrukas för ofta i vardagen. Att man säger det även fast man inte menar det, kanske tycker man att man gör det just i det läget.
Men att säga det ska man visa att man kan offra allt för den personen osv, och att personen verkligen betyder mest för personen.

Hade ett förhållande i sommras då jag kan kalla det för en ''romans'' eftersom det inte höll så länge, så jag har verkligen aldrig känt så starkt för en annan person som i filmen ''P.S I Love You'' såg den och vet inte om jag skulle klara av att vara i hennes läge, eftersom hon suttit inne i sin lägenhet och gråtit i månader.

Men eftersom jag varit tillsammans med killen i sommras, kände att jag verkligen älskade han över allt annat, men efter lite mer än en månad ''glömt'' han är det inte äkta kärlek, eftersom man kan gå och vara kär i en person i flera år, så om ett förhållande tar slut och man fortfarande älskar personen ska det ta  mer än typ en månad att glömme killen.

Dom personerna jag känner verkligen att jag älskar är min mamma, pappa och min bror. Dom betyder allt för mig, det är personerna jag vet till 110% att jag kan offra mitt liv för.

Har även flera vänner son jag tycker sjukt mycket om, en som jag varit vän med i flera år som jag även vart bästa vän med men känner nu att personen inte är rätt för mig att umgås med eftersom jag tycker personen är falsk rakt igenom även om den är härlig att umgås med. Hanna, Josefine, Emma är just nu mina bästa vänner som jag älskar att umgås med som betyder sjukt mycket för mig som jag kan säga just nu att jag älskar. ♥


Blogg.se

Blogg . se funkar inte så det gick inte att blogga igår.. jaja jag bloggar ju ändå inte jätte mycket men ah :)
Har precis vart och köpt ''julklapp'' med Emma :) Sen har våran humor gått överstyr igen så vi va där llite längre än beräknat :)

Nu är jag hemma och väntar på att papputen ska komma hem så vi kan käka. Ska nanna kudde hemma hos Hannis! Idaaaag :) Så ska vi julshoppa & vandra runt i göteborg imorgon!

Här är 2 fina bilder på mig! :)




Dagens outfit va ju en söt kofta från Bikbok, Vit t-shirt & Ljusa jeans :)

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Haha okej... jag har faktist ingen aning om vad jag käka igår, och kommer inte ihåg vad jag gjorde igår. Tror jag kom hem efter skolan direkt och satte på Gossip Girl, annars kanske jag också var med Emma igår.
Hehe kom just nu på att det va sant! Så jag käka lite donken igår :)





Aja... ja tycker det ämnet är helt ointressant så jag kan berätta vad min favoritmat är istället :)

Det är Rösti, en Schweisk maträtt :)
strimlade potatis som är stekta som en tjock pannkaka :D
tillsammans med brun sås och kött super gott :) och typiskt schweiskt :)


Dag 03 – Mina föräldrar

Vet inte direkt vad jag ska skriva om mina föräldrar eftersom jag inte tror ni vill veta nått om dom så jag berättar min relation osv som ´jag har till dom :)

Mina föräldrar är dom absoluta bästa! Dom ställer alltid upp för mig, finns alltid att prata med, och bryr sig något alldelles otroligt.
Jag ser även upp till min mamma som delvis är en förebild till mig som jobbar hårt och även klarar av mig, speciellt förra året då mitt humör inte var på topp, det mesta jag gjorde var att skrika på henne osv, då vi pratade. Annars var jag alltid ute, om jag va hemma satt jag instängd på mitt rum och sov. Även fast vi hade en sån dålig relation och hon såg att jag mådde dålig ville hon ändå komma och prata och se hur jag mådde osv. Känner mig hemsk hur jag betett mig och uppskattar henne ännu mer nu när jag tänker efter hur jag betett mig.

Samma med min pappa förutom när jag blivit arg har han blivit arg tillbaka så det blev att jag inte orka tjaffsa med han eftersom mamma sökte efter min uppmärksamhet och ville ha en bra relation till mig medans jag tror att pappa inte vill lägga energi på det eftersom vi bara bråka. Dom få gångerna vi väl prata ut sa han att han inte kände mig osv. Känner mig även hemsk där eftersom jag vet att han bryr sig så mycket om mig.

Så nu detta året har jag fått riktigt bra relation till dom och dom har även tilit till mig som dom inte hade innan. Så mina föräldrar är helt enkelt bäst! Och jag älskar dom så grymt mycket.

Bild på mig&min familj från i våras när vi var i turkiet! ♥
censuerade ansiktena på dom eftersom dom inte vill varfa med på bild i bloggen.


Dag 02 – Min första kärlek

Haha vet faktist inte om vad jag ska säga, om det va första killen jag va kär i eller mitt första förhållande eller första seriösa förhållande. Så tar väll allt då för er som vill veta ;)

I 0an när jag var 6år var alla tjejer i klassen kär i en kille som heter Gustav, alla tyckte han var den gulligaste killen, men det var bara en tjej som fick han, Emelie och alla var riktigt avundsjuk.  Slutade med att jag skulle springa fram och pussa honom, och jag fick en putt och landa på armen så den blev bruten. Då va ja inte ''kär'' i killen längre ;)

Mitt första 'förhållande' var nog i 3an, kommer faktist inte ihåg med vem eftersom det va upp&ner helat iden man var tillsammans med någon i en eller några dagar. I 4an var jag nog tillsammans med en kille som hette Ludvig i någon månad.

Och mitt första seriösa förhållande hade jag med en skitgo kille Andreas, detta året. En speciell kille som inte gick efter grupptrycket, tror jag iaf ;) Sen vet jag inte vad som hände det. Men det tog iaf slut, och det förhållandet varade i 3 månader i sommras/höstas.

Sen innan förhållanden har jag vart G med flera killar, men inte som jag har känt så starkt för som mitt seriösa förhållande, och skulle nog aldrig göra det heller tror jag.

Old pic..

Listan: Dag 01 - Om mig!

Om mig: För er som inte känenr mig så bra!

Namn: Alice Minh Christina Olsson
Minh kommer från vietnamesiska namn då jag hette Hoang Minh Nugyet eller något liknande. :)
Ålder: 15 år och några dagar lalala, fyller ju år den 17 April
Bor: Hemma, hihi ! Men en liten ort utanför göteborg!

Vet inte direkt vad jag ska säga men jag är adopterad från Vietnamn och kom till sverige när jag var 6 månader, så jag har bott drygt hela mitt liv i en liten ort utanför göteborg som är himla mysig! Bor ca 10 meter från havet med brygga. Och drygt 100 meter till bussen ca 20 minuter in till "stan". Så det är toppen att bo såhär.
Mitt liv har gått upp och ner och har bytt vännskapskretsar då och då, då jag känenr att jag inte orkat med personerna jag umgåts med.

Från 0an till 2an gick jag på en skola med mina barndomsvänner från dagis, Olivia, Veronica &Agnes.
3an till 6an gick jag på en annan skola tillsammans med Agnes då det var en friskola och bara 7 tjejer i klassen, då vi var som mest och det var stora grupperingar. Blev jobbigt då man inte hade så bra självförtroende, så jag bytte skola av en anledning att det var för mycket grupperingar och inte klara av det.
7an till just nu när jag går i 9an går jag på en skola ''i stan'' 20 minuter ifrån vart jag bor, det går bra eftersom jag åker med min mamma varje dag och tar bussen hem. Det är även detta en friskola...

Mitt liv har ju gått upp och ner och haft sina bra och dåliga sidor, i 7an fick jag då väldigt bra självförtroende tycker jag men hade rätt dålig självkänsla som försämrades ännu mer i sommaren när jag skulle börja i 8an. Så Efter halva 8an hade jag riktigt dålig självkänsla, och det gick ut över min bästa vän. Då jag ink. sket i skolan. Så efter jullovet kände jag att jag behövde ta tag i mitt liv.
Sommaren till jag skulle börja i 9an konfirmerades jag och lärde känna Hanna&Josefine ännu bättre än vad jag redan gjorde och nu är dom mina bästa vänner, även emma som jag har vart bästa vän med sen typ 2 ½ år!
Så på ca 1 år nu har jag rätt bra självförtroende hyfsad självkänsla och världens bästa vänner.
Sommaren 2010 blev jag även kär i en skitgo kille, då det var mitt första seriösa förhållande, varde i 3 månader, hade önskat att det blev fler dagar men något förändrades.

Har flera olika motton som...
Allt händer av en anledning.
Lev livet & ta hand om problemen senare.
Lev som om det vore din sista dag.


Hihi här får ni se hur jag har förändrats genom åren, börjar med året 2007.

Detta va på när jag va på ett skoldisco med min lilla vän Veronica!


Början på året 2008, inne på kicks med Greta då vi tyckte vi va skitcoola när vi hade sminkat oss lite ;)


&Slutet på 2008 då det va inne med ''fjortisstilen'' och min fjortisperiod hade påbörjat.,


SPringer runt och lekar lite år 2009


&Ah den pinsamma perioden år 2009


Slutet på 2009... då jag blivit normalare ;)


Början på 2010


Mitten på 2010


&Just nu ser jag ut såhär! tillsammans med mina grymma vänenr Hanna&Josefine!

fast min lugg är inte så kort längre, den ska klippas!

Listaaaan!

Jag ska börja med den här fina listan, så jag ska försöka göra den så gott som det går :)
Kan börja redan nu faktist.... 

Dag 01 – Om mig!
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick Min Sport
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

LUUUUUCIA!

Blev att träffa min lilla Matilda, gick runt och vandra. Skulle egentligen till Jul på liseberg men matilda palla inte... Tur va väll det eftersom jag e så kallblodig så ja skulle säkert frysa ihjäl ;)

HIHI. men har väll vart en mysig dag... har inte tagit några fina bilder så ni får en annan fin bild!

Ah, skulle då ladda upp en bild men hitta denna i arkivet. Ca 14-5 månader gammal! Söt är den.... lite suddig HIHI men en bild på mig &matilda :D



<3


Fixad!

Kvällens Facelook!

Orkar inte ta en outfit ild men det e iaf en vit tunika ;'>





MOT INNEBANDY NATTA!

HEJ!

jag sitter i skolan och har det trevligt med in vän emma.
här får ni en bild jag tagga mig, emma, josse, hanna & maja på facebook. Vi är söta


Tunikor makes me be happy!

Vet ni varför? :)
Musikprov & Uppspelning, har ju gått hyfsat bra...
Bild inlämmning, blev klar i tid & riktigt nöjd med den! tror jag kommer få behålla mitt MVG trots allt!
aja hursom helst så va det bra..

Och IDAG! Från mitt betyg IG till G och arbetena jag gjort var det VG på! Fatta hur glad jag är.
Det gjorde verkligen min dag!

HIHI, känner bara att det ¨gått väldigt BRA!

Så min belöning var att dela på en kebabrulle med min bror!
& Jag fick en babyrosa mjukisdress av mami ♥

Att plugga hemma, &efter skolan lönar ju sig ;)

Har spanskaprov imorgon.. får bara hoppas att det går lika bra som idag!
Känner mig rätt tagg på det nu, men får se om ¨det håller till imorgon. Är ju alltid såå nervös inför prov!



Ska ju kunna, futurum, perfekt, prepositioner, comparationer & 2 texter. Får se hur det blir med det. Nu ska ja läsa några texter några hundra gånger :)

Svaren på frågestunden!


Från: Nadja
Hur länge har du bloggat?
Svar: Sedan September 2009, men det har gått i perioder då jag varit jätte aktiv till att ja inte bloggar ett dugg :)

Från: JNY ©
1. Vem är du? beskriv dig själv med 3 ord.
2. Vad är ditt drömyrke?
3. Tror du på ett liv efter döden?

1. Glad, Spraillig&Rolig :)
2. Vet faktist inte, men pluggar för att kunna bli advokat :)
3. När jag va liten trodde jag det, nu har jag ingen aning faktist.

Från: Ella
Vad är din favoriträtt? :)
Jag har flera, en Schweizisk maträtt som heter Rösti och en Italiensk maträtt som är Pasta Salmone.

Från: Stina
1. Har du några hobbys?
2. Vilka är dina favoritfilmer?
3. Varit utomlands och vart var du sist?
4. Är du rädd för något?
5. Bästa / sämsta köp du någonsin gjort?
1. Japp, jag spelar innebandy fast funderar på att sluta av personliga skäl. Annars att vara med vänner :)
2. Svår fråga eftersom jag kollar ofta på film och har inte direkt någon favorit, men Miss March är alltid en film jag kommer älska!
3. Haha ja! Åker utomlands varje år, sist var jag i Schweiz på höstlovet, har vart i London, Turkiet & Schweiz i år, älskar verkligen att vara utomlands.
4. Mina fobier är väll som vanligt spindlar, ormar och äckliga djur. Annars är en stor rädsla att bli lämnad ensam.. :O
5. Bästa: Är nog min onepiece faktist, eftersom jag har på mig den jämt hemma älskar den verkligen, annars är väll antagligen mina tunikor hihi (a)
Sämsta: vet jag faktist inte eftersom det ja köper andvänder jag, även om jag kanske inte gör det längre men då jag gjorde det är väll det. Annars får det väll bli Bobby's balsam som verkligen suger! Hehe

Från: Jozefine
Är jag cool?
Ja du är coolast, ingen är lika cool som du!

Från: Jozefine
Gillar du att städa ditt rum?
Haha nej verkligen inte, det är därför det är så stökit i mitt rum oftast, men ibland kan jag vara på städhumör och städa :) Annars e jag ju tvungen till att städa iaf varannan vecka när våran städerska kommer ;'>

Från: Jozefine
Varför härmar du mig????? :S :S :S
För att du är den coolaste jag vet och vill vara lika cool!

Från: eemmapeemma
Gud vilken fin header!
Hihi tack :D jag är själv väldigt nöjd med den (a)

Från: Anonym
Oskuld?
Ingen komentar,

Från: Anonym
Fin blogg :)
Taackar!

Från: J.Axner
Vad vill du bli för sorts advokat?
Ingen aning faktist, men advokat vill jag bli, funderar på försvarsadvokat eftersom dom har högre lön än vanliga advokater + att det blir mer utmaning ;)

Från: Sharon
Vad har du gjort idag?
Varit i skolan, bildinlämmning, musikprov och musikuppspelning några andra lektioner och just nu pluggar jag hemma, eller inte nu för nu bloggar jag ju hehe :)

Från: Hannah
Har du varit utomlands nångång? vart?
om nej, så vart skulle du vilja resa?:)
Ja, jag har varit utomlands många gånger, sist ja räkna hade jag varit i 20 olika länder, och jag har ju vart i vissa länder flera gånger som spanien. Har ju vart i landet och på flera olika öar.
Har som mål i livet att vara i minst 50 länder innan jag dör och jag ska besöka Hawaii, Australien, Nya Zeeland, Kina & USA :)

Från: Isobel Jensen
1. Gillar du varmchoklad haha?
2. Varför började du att blogga?
1. HIHIHIHI jag älskar varm choklad, dricker det varje dag till frukost.
2. Jag börja blogga för min vän Greta blogga och har för mig att hon övertala mig att skaffa blogg, så det blev den här :)

Från: Malin
Gör du designer? :)
Haha nej faktist inte, har har heller inte funderat på att göra eftersom jag inte är såpass bra så det tar lite tid för mig :) Men min kära lilla vän Jozefine ska väll antagligen börja göra designer senare så du kan kika in på hennes blogg. :)

Från: Majah
Favorit affär, märke ?
På sommaren är det nog Gina Tricot eftersom dom får rätt fula kläder på vintern, annars är det rätt blandat :) Favorit märke är nog St. Tropez och Lisa Sandahl

Från: Ellohel
1. vilka bloggar följer du?
2. varför skapade du en blogg?
3. vilket är ditt favoritplagg du äger?
5. hur gammal är du?
6. märkte du att jag hoppade över fråga 4?
7. vad gör du på fritiden?
8. har du pojkvän?
9. läser du
http://ellohell.blogg.se?
10. gillar du snön?
11. pepparkakor eller lussebullar?
12. brukar du dekorera julgranen?
13. firar du jul hemma i år? eller utomlands?
14. har du spotify?
1. Följer mina kompisars Josefine & Greta mest faktist och läser då och då Kissies & Isabelle Strömmings blogg ;'>
2. För jag blev nog övertalad till det sen börja ja tycka det va roligt så ja fortsatte med bloggandet :)
3. Tror det är min onepiece som jag andvänder hemma eller hos myskvällar med kompisar, annars mina tunikor eller någon go tjocktröja på vintern :)
5. Jag är 15 fyller 16 den 17onde April
6. HAHHAHA ja det märkte jag ;'>
7. Jag pluggar eftersom jag satsar på skolan, och tränar innebandy & umgås med vänner.
8. Nej hade för ca en månad sen. Men får väll se om det händer något snart ;) Saknar känslan av att vara kär :(
9. Nej faktist inte eftersom ja inte följer särskillt många bloggar.
10. HATAR snö, tycker den ska finnas på julafton och nyår endast, sen uppe vid fjällbackar då man åker skidor är den bra att den finns, hehe (y)
11. Pepperkakor!
12. Oftast :)
13. Jag firar jul hemma, och brukar oftast göra det :)
14. Klart, vem har inte spotify? :)

Från: Ganni jetuhulla
Hur kom det sig att du ville starta en blogg? :)
Hur många läsare har du om dagen typ?
btw, fett fin blogg :D
Kolla svaren längre upp :)
Det är olika, har väll mellan 200 om dagen nu och innan när jag var väldigt aktiv hade jag väll ca 700 läsare, varierar ju :)
Hihi TACK :D

Från: Linnea
Har du en onepice på dig i ditt "osminkade" inlägg ovanför detta? ;)
Yes, det har jag :) Om du fortsätter följa min blogg lär du väll se den flera gånger när jag bloggar hemma (y)

Från Sandra
Diggar din blogg :)
Och här kommer min fråga: Var är du ifrån?
Härligt :) Jag kommer från Vietnam, är adopterad och flytta hit till sverige när jag var 6 månader :)

Från Sevvi
Älskar din header!:D <3
Faavvo blogg?
Hehe tack! Jozefine, Lipsys, Isabelles, Kissies!

Från: Felicia
Varför började du blogga? ;)
Svar finns längre upp :)

Från: Linda
Har du några idoler? Isf, vem/vilka? :)
Nej faktist inte, jag har inte någon speciell favorit artist, men om någon idol är det min mamma (a) Jag tycker hon äger!

Från: Erica
Vad är ditt bästa sminktips?
Vilka är dina fvoritbloggare?
Ingen aning faktist, sminka dig som du tycker är snyggt och så det ser rätt neutralt ut för det är aldrig snyggt när det bara är spackel. Ser ärligt förjävligt ut, ett tips är ju att inte lägga på rougen som Alexandra i Paradise Hotel.
Och mina favoritbloggare är svar på en fråga lite längre upp.

Från: photobytilda - foto
varför började du blogga?:)
Samma svar&fråga finns längre upp :)

Från Michela
Skit snygg tröja i din header, vart har du köpt den?:)
Tack tjejen! Jag har köpt den på Tara som finns på Kungsmässan och i Arkaden i Göteborg. Men den finns antagligen inte kvar eftersom den är såpass populär osv och det var ett tag sen jag köpte den. Men du kan ju antingen kolla på nätet, märket är från Costummer.

Från Stina
Hur blev det med din frågestund, när kommer svaren???
Haha dom kommer precis nu! :)

R.I.P pälsmössa!

SEEERIÖÖÖÖST!!!! Kan inte folk bara låta bli ens saker? När jag skulle ta på mig min mössa så va den genomvåt! Kul att min första tanke är någon som vill jävlas med mig gått in på toaletten och..... och min andra tanke var att någon lagt snö i den...
Känns ju fräsch.. fast nae



Den åker direkt i tvätten eftersom jag låna ut den till ''L''  och fick ju inte tillbaka den då tydligen flera andvänt den. :/
Respekt är ju vad folk inte har ^^


HEMMA!!

hihihi nu e ja hemma från skolan! Nu ska ja vänta på att maten ska bli klar sen ska ja äta sen ska jag antingen måla eller öva in några kord och vad gitarrens kroppsdelar heter.. Hehe... Bildinlämmning & Musikprov imorgon...

Här får ni en halv dagens outfit!

Diggar den tröjan rejält, Kommer från Schweiz i märket Only så den finns säkert i sverige någonstans.. hehe HIHII!

btw så får ni räkna med att jag inte kommer visa upp särskillt snygga kläder i ''Dagens Outfit'' eftersom jag e så kallblodig så klär jag på mig för att inte frysa. Jag fryser jämt tror jag, och det är inte kul!

Så idag va det den tröjan + en body
Jeans & 3 leggins under.. HIHIIHIH
nu vet ni att jag inte gillar att frysa ...

Andra Advent!

Nu börjar tiden gå riktigt fort känner jag! Det är ju bra det eftersom jag inte gillar kyla ;)
men lite mer än bara 2 veckor till så är det julafton, och sen nyår! Helt sjukt vad tiden går fort. 



Ska hitta någon dag till julklappshopiing bara :)

Nyvaken & spelar gitarr!

Sitter nyvaken i sängen med min onepiece på & lirar gitarr (h)

Bra att man kör på att man ska vara hemma hela helgen för att plugga men pluggar inte... eller jo det gör jag ja ju iof lite eftersom ja spelar gitarr, tränar ju accorden osv. Men ska träna spanska snart.
Sitter och speler Hot N´Cold - Katy Perry, Idas Sommarvisa (eftersom den är så lätt) & Let it be.


WOHO! en osminkad bild (a)

Frågestund!

Fråga precis vad du vill så svarar ja precis som ja vill... hihihi! *känner att ja härma josefine lite*



Harry Potter och dödsrelpkerna..

Såg den på bio med emma idag! Den va riktigt rolig om man ser den m ed emma då vi får som goast humor! :)
Den va inte så bra som jag trodde, men riktit bra var den, och det är ju synd att man är tvungen att vänta ett halvår för att få sen den andra delen :)

Skratta nog mer igenon hela filmen förutom när en orm dök upp då jag blev rädd, haha eftersom jag hatar när folk plötsligt hoppar fram, det e läskigt (a)
och för er som inte sett filmen så är den sevärd :)

Här kommer trailern.

Lugg eller inte?

Nu har min lugg blivit så lång så antingen ska den klippas eller så får jag slippa ha luggen, blir ett svårt val eftersom ja tycker ja va skitsnygg i lugg, men samtidigt vill ha en variation utan inte ha lugg, så det blir mer jobb med att få bort luggen så inte lugg hårstråna ska behöva stå åt alla håll.. hehe




Naaaaaaaaw!

Elof Lindälvs -Öppet hus!

Kom precis hem från Lindälvs öppet hus, sjukt trött, insane att jaf e så trött jämt. Aja hur som helst så blir nog mitt val tror jag Samhäll Internationell som blir till Samhäll Samhäll på aranäs ;'> som första val iallafall med individuellt val Jurdik. Får se vilket program som kommer därnäst efter det, antingen Ekonomi med inriktining Jurdik. Jaja det e lite snörrit i huvudet & jag e trött så ah.

Elof Lindälvs Gymnasium - Elof Lindälvs gymnasium

Dagens Outfit!

Nu slänger ja in en liten snabb dagens outfit, orkar inte redigera bilden fint så ni för nöja er med att ja rotera den.. HIHI


IDAG HAR JAG INTE EN LUGG!

den får ni nöja e med.
Fina leggins från switzerland & mammas lacoste tröjja från mammas garderob!

Jag har målat!

Kolla en fin bild jag gör i bilden...  hihihihi inte klar men de ska va massa fina affärer med Louis Vuitton, Chanel, Burberry, osv. Typ som en gata in på Oxford street i london fast i new york lr ngt & sen massa fina eller fula höga hus i bakgrunden vid horisontlingen... det blir super HIHI!

Vet inte om man ska färglägga men det får väll va fint utan färg då med doe!


10 Sanningar!

10 fina fräna sanningar om mig själv.. fast nae halvt :D


& Om ni inte visste det är är jag VÄLDIGT lat :D

Lägger nog av med innebandyn!

Somsagt, tränarna satsar stenhårt på innebandyn och vill säkert att vi tjejer ska bli lika bra som killarna. 95 killarna va iaf på ngn cup i falun om att se vem som är bäst som vanlig då, hehe.  men iaf så är dom en av dom åtta bästa i sverige. HELGRYMT! (y)

Men jag kommer inte orka lägga MIN energi på att få skit, känna mig dålig, eller träna upp min kondition så den blir lika bra som andras på några få veckor? Just forget it!

 Att vissa tränare favoriserar & toppar laget på matcher, OFC att dom gör! Men på träningarna att dom säger, ni gör det, ni får ta bort det och pekar ut tjejer är inte okej. Iallafall inte när man har skadat sig och bryr sig över huvud taget inte. ''om inte ni klarar av fysen behöver inte ni komma hit''  det är träningar, man är väll där för att träna liksom? Men tydligen är resultatet bara det viktigaste, så det är bättre att sluta komma fortfarande ha seg kondition på innebandy matcher osv.
Men om jag inte ska komma på fysen kan jag ju slippa gå på den andra träningen då vi tränar innebandy eftersom det finns andra som är mycket bättreän vad jag är? Om inte jag är lika bra som dom andra behöver ju inte jag komma.

Aja. Lägger av pga av att vissa gör så sporten blir tråkigare. Synd att Varla IBK inte är speciellt bra för då skulle ja kunna gå där, men att åka till Lindome, Sandö, Åsa som är dom andra närmare lagen kommer jag aldrig orka, speciellt inte om de ska va lika sena träningar son våra träningstider.

Fina innebandy minnen. Har ju gått i innebandy i ca 4 år.


jag år 07, Bowling med innebandy laget!


&coola josseposse ♥


&Jonna


År 08. Tror vi hade vunnit vår sista seriematch då killarna i P95 tacka osv lr ngt för vi låg 1a le 2a i Hallandsserien :)


&Warbergslägret!


& Göteborgscupen 09


;'>


Fina bilder från fairplay cup i våras.


&När små 97or snodde min keps från sandö.. hihi hela laget kollar ju på :O aja fairplay i jkpg ♥


Där är den fränaste bilden av alla! Aja hur som helst vi kom 2a av ca 20 lag :) om inte mer.. hehe


Fin bild från Gothia Cup när vi åkte ut mot åsa i kvarts semifinalen ;'>


många klubbor :O :O :O


&Gothia invigningen


Vad ska man göra med sin chokladkalender...?

Första December, snart jul men framför allt ny månad!

Har ju tänkt börja min nya ''diet'' att inte äta socker, dricka läsk att varken försöka att äta så många sura saker. Har ju precis haft ett NO - case då jag fick reda på att det påverkar även kroppen om man äter försurade saker för ofta och mindre basiska. Så nu blir det väll att käka frukter/grönsaker istället för godis. :)

Ni som tänker såhär...


Släng er i väggen!

Har ju skrivit rätt många gånger att jag varit sjuk, haft huvudvärk osv. Har det oftare men kämpar för att hålla mig kvar i skolan eftersom dom har kollen på skolan om man är där eller inte. Annars e ju oftast trött, ja slut helt enkelt, trots att jag sover i 7-8 timmar!

Vi hade ju ett NO - case då vi lärde oss om flera saker bl.a. om hur syror&baser påverkar kroppen då man kan själv göra en skillnad med att tänka på vad man stoppar i sig.  Det kan ju va en av anledningarna till att jag mår som jag gör.

Men självklart vet dom jag känner hoppas jag iaf att dom som känner mig väl att jag inte kommer orka att banta eftersom jag är en liten tjockisgris och äter söt saker som godis, chips, osv varje dag!

Nä nu ska ja leta upp en lista på Sura &  Basiska saker så min lilla mammsiplutt kan hjälpa mig, eftersom hon tycker det är en bra idé & så vet jag bara en enda kompis som tycker samma som jag uppskattar!

För att banta om man inte är för överviktig skulle aldrig komma mig på tanken, för just nu bryr jag mig inte särskillt mke om hur min kropp ser ut, tränar för att må bra & viktigt me kondition&muskler osv.

1a December!

23 DAGAR KVAR TILL JUL!
21 DAGAR KVAR TILL JUL
LOV!

&
Vad betyder det också? :)
Ledighet & Julklappar :D

Nu har julkalendern börjat också! Detta året ser det inte ut att vara lika lame som alla andra år! Phu!

1a December!

23 DAGAR KVAR TILL JUL!
21 DAGAR KVAR TILL JUL
LOV!

&
Vad betyder det också? :)
Ledighet & Julklappar :D

Nu har julkalendern börjat också! Detta året ser det inte ut att vara lika lame som alla andra år! Phu!

RSS 2.0