Natti!

Nu har jag laggt mig i min onepieece för att nanna kudde, ska bara kasta iväg ett gammalt oboyglas som luktar, then are i'm fit for sleeping! (h)


Länkar min sovlista som jag alltid somnar till på kvällarna & även vaknar upp lite, hehe (:
Klicka häääääär! (h)

Dagnes Bilder!

hähä, vart på redigt fotohumör idag (a)


I väntan på bussen vid 12 tiden påväg till skolan, mittbena & blå linser, yäääy!




Efter skolan drog jag till kungälv, träffa Pontus en stund, kolla på skräckfilm, den påmina mig lite om The Descent, hehe men den va bra :) Bara läskig i slutet (y)
Sen drog vi ut en stund.. lekte på en lekplats, hähä (a)


Eller snacka mer, gunga lite ...


& på tåget hem,  körde ja på lite plugg, så Historian är nu klar om källkritik & självporträtt om adolf hitler, kan dom flesta engelska glosorna & ... spanskan får ja bättre mig på, hehe träna lite på bussen (:

Dagens Outfit!

Tunika/Blus - Tara
Jeans - Design Only


How can good memories makes you cry?

Just becuase you have a perfect life should you not try to take care of mine. I love my life it's just a few things who need to changes, but time heal all wounds.
Both you and I know you did wrong, but don't take distance from me. All people is not perfect we do mistakes and learn to live with it. Do the best of this situation and don't avoid me, still loving you baby,
at least, if I still mean something to you.... ♥

Hope u know who u are!


Nyduschad!

Hoppa precis ut från duschen och fick en liten sovmorgon eftersom jag inte vill vara med på idrotten och bli ännu sjukare :) Hur som helst så kunde ja sova till 10 ´/halv 11 men vakna automatiskt vid 9 :) så nu kan jag ta och slöa lite, hehe! Älskar när ja kan sega på morgonen! (:


FRUKTSALLAD! ..so fruity!

Hähähä, Har ju somsagt haft ont i magen hela helgen, även.. idag, igår osv.. ;/ Har delvis haft det nästan hela sommarlovet i jämna mellanrum.. kan nog vara min matvarna kanske? Får se om det blir bättre om jag börjar äta mer nyttigt och dra ner på fett & sockret.. Fast cocacola får bli ett undantag, kan inte leva utan cola O.o

Hur som helst, istället för att mamma skulle köpa hem en tårta, (inte jätte förtjust i tårtor heller) så bad jag henne köpa hem massa frukt så gjorde vi en go fruktsallad med glass! Blev perfekt, med melon, banan, nektarin, äpple, hallon, jordgubb, vindruvor & annat gott va det nu va :)






Is it just me...?

...som fryser röven AV mig? Börjar ärligt talat bli riktigt kallt... skitväder! Köpte typ precis en ny jacka och funderar redan på att börja andvända vinterjacka... O.o
Börjar hur som helst bli sjuk, om ni inte redan visste det, känns som halsmandlarna kommer bli feting stora.. igen.. hoppas jag iaf inte får problem med att andas, hostning funkar bara ja kan andas så..
Annars fryser jag skitmycket, och brukar ju alltid ha det rääätt så varmt i huset.. + jag har tjooockt täcke & inatt sov jag i min onepiece med täcke på, ;/


Vietnamdag!

Idag är det ...bambambamBAAAAM min vietnamdag! :) Då mina föräldrar träffade mig första gången :) Hehe, kommer alltid ihåg att alltid när pappa ska förklara nått för för andra berättar han att första gången jag satt i hans knä, pissa ja på han, hehehhe hade ju ingen blöja så kan säga att han är... ''Fett ägd xDD :P:P''

Så idag fick jag min favoritmat, eller har ju flera, men brukar alltid vilja ha Rösti med Zurich, smarrigt!
Det är som min andra födelsedag så brukar alltid få lite presenter, så nu har jag fått en kamera, yäääy! Nu kan jag nog blogga lite aktivare, om vad jag gör osv, eftersom brukar inte va så aktiv med min mobilkamera osv, och det e nog inte alltid så kul att veta att jag kommit hem från, det, det & det och en cambild på när jag ligger/sitter i sängen, hehe :)

Fick en Canon PowerShot A2200


Body Lotion, Shower Gel osv.




Tack älskade mami & papi ♥ big love to u!

Blue eyes!

Man kanske inte ser jätte, jätte bra, ;/ hehe! Men gick ju som sagt i mina blåa linser, vilket flera konstaterade idag :)
Köpte dom för ett tag sen, men såg inte så jätte bra skillnad då, så ville se om nån annan ville ha blå linser, hehe men nu drog jag på dom själv istället! :)




Inköpen!

Köpte ett par mysbyxor jag hitta på rean, skitsköna är dom, synd att jag inte prova dom hehe, för dom va inte särskillt snygga på trots att det va M, trodde dom skulle va rätt stora, men nae ;/
99;- iaf frpn Bikbok


Sen hitta je en gosegosi halsduk från gina 99;-

SHOPPAT!

Slutade vid 4 tiden idag, jätte segt, råka somna halva lektionen på SOn, hehhe dåligt ;/ men vi kollade på film så får väll ta igen det eller nått, hehe :)
Sen skulle jag träffa Elin och lämna en tunika till henne som Moa skulle köpa & få pengar för den & en kofta hon köpte, hehe i'm riich.. NOT! Sen lyckades jag även sälja en t-shirt till Caroline & en tunika till Anna, så 310;- tjänat idag... fast shoppat upp dom lika fort ;/ Donken, en halsduk & ett par goa mysbyxor på rean! hehe nice!







sen ser man inte mina ögon jättebra heller, eller jo men inte färgen, testade mina blåa färglinser idag, och det är rätt många som komenterat det idag, hehe känns rätt bra :)

Hehe härlig morgon...

Hehe, vakna upp kvart över sex av att någons alarm ringde och aldrig stängde av det.. fortsatte sova till 8 när ja skulle upp och insåg att jag klarat av att sova i min onepiece med täcket så... vinter?!
Sen har jag ju fått ont i halsen osv, känns ju nu som jag börjar bli sjuk, baaad thing!

Nu har jag hur som helst fixat mg lite snabbt, puder & mascara på.




Trötter...

Fryser, trött & tror jag håller på att bli sjuk :( Precis mättat min mage som jag inte gjort på 10 timmar innnan, eller käka en macka&banan hos hanna... hehe + lite godis kanske (a)

Fryser ju somsagt, så nu sover ja i min onepiece, strumpor & mit tjocka täcke.. hehe lite sick menmen.. Känns som ja kan börja dra på mig vinterjackan nu typ.. men känns lite fel & om ja sover med min onepiece under täcket e det ett tecken på att det e kallt eftersom jag gjorde det hela tiden i vintras, eftersom jag är så sjuuuukt frusen av mig!


Hemma från Bion!

Kom precis hem från bion med mamma, vi såg Bridesmaids, helt klart värd att se, jätte rolig film :)


Bra Träning!

Träningen gick hyfsat, va safety när vi byggde, hehe vill ju va topp :( eller.. knappt testat det, men verkar iaf mycket roligare :)  ´Får öva lite mer på dansen, hehe typ spela in mig själv när jag räknare, one two three four five six seven eight.... ;)

Ska bara lägga ut resten av kläderna på facebook, blogga klart & sen kan jag ju faktist träna, hehe :) bara dansen liksom :P
weeeei ;'>

Frulle..

Dratt på mig en t-shirt, bloggat & hängt på facebook, nu är det dags för en feting frulle & sen är det av mot mölndal för lite träning! ;)


S U M M E R M E M O R I E S !

Säger som Alice...   ''Our tans will fade but the memories from this summer will last forever''

Haft grymaste sommaren, med goaste brudarna!








































































































Frulle! ;D

Sitter just nu i sängen.. igen och käkar frulle, färsk spegethi med nån mango köttförssås, jätte gott & inte frukost aktigt, hehe gillar ju somsagt inte frukost utan riktig mat till frukost :) pannkakor funkar ;)


Fler kläder till "Bloppisen"

eller vad man nu ska säga, inte skitsnygga kläder, men somsagt, säljer ju ut det gamla :)

20;-
50;-
30;-
100;-
20;-

Time for dreams and thoughts...

... and some good music!  Länkar min spotify lista här! Som jag alltid lyssnar på när jag vaknar, sitter på bussen till skolan & ska sova.
 & Nu har jag hoppat i mitt nattlinne och i sängen, ska göra klart detta inlägget, ställa datorn bredvid & göra allt det jag brukar göra innan ja somnar.
Ligga lite på rygg, höger sida, vänster sida & till slut somna på mage med armen under kudden!




Lite svar,

Känner att ja kanske får svara lite på mina komentarer :)





Sv Jennie; Hehe, visst kan jag det, ska även lägga upp lite fler kläder från en annan klädhög också :)

Sv Linnea; Hehe, först till kvarn ;) & Jennie  köpte den svarta ;D

Sv; Jenny; Har utväxt just nu i mina slingor, men men brukar oftast slinga håret i mitten på våren och ha den i sommarn, tills jag har lite utväxt så färgar jag det mörkt till hösten&vintern & slingar om det till våren, så det brukar inte va så stort problem, hehe. Men nu har jag bestämt mig för att behålla slingorna och ska snart till frisören igen, mamma ska bara boka tid först, sen kommer frisören antagligen dra på mig en sån där mössa igen, ta upp slingorna & lägga blekningsmedel i hårbotten, inte i hela håret eftersom det redan är blekt '& sliter mer då, kanske mer mot slutet då. :)

Svar Sara; Häärligt Sara, ses imorgon på träningen då ;)

Svar Sofia; Hehe, jobbar på pepparoten, ganska slitsamt, men det är väll alla jobb? Hur som helst är det mitt första sommarjobb, som också blivit ett jobb på helgerna, iaf några helger :) Jobbar i butiken så sköter om gårdsbutiken, plastar in pepparötter, ettikerar & packar in dom i påsar & kartonger :) Så de e hyfsat goa pengar på en dag (:


Sitter med Jennie & Elin!

Kvällens planer blev ändrade, skulle egentligen på fest i vallda men va lite för trött & en vänn skulle inte hinna pga sitt jobb, så nu sitter jag med Jennie & Elin hemma hos mig istället!

Jennie & Elin kom hem till mig för nån timma sedan, Vi har gjort & käkat chockladpudding och gjort druckit massa cola! Go kväll :)

& Nu har jag äntligen fått tillbaka min data! mihihi






Kräftor, mmm!

GAAH, vad jag stör mig på att jag varken har en kamera & att min data är sönder, kan ju inte redigera bilderna så dom ser bättre ut osv. Jaja, fick nöja mig lite med picnik så länge hehe :)
Så 3kg kräftor har jag & min familj ägnat oss åt den senaste timmen! :)

'' Bloppis ''

Har nu påbörjat ännu en bloppis, fast på facebook där jag bjudit in några av mina facebook vänner, hoppas på att få sålt lite grejer så ja tjänar lite pengar, annars skikar jag vidare det till rädda barnen/röda korset eller vad det nu är, hursom helst ger bort det till en second hand affär :)
Om ni läser min blogg och bor runt göteborgsområdet och vill köpa lite av kläderna, kan ni adda mig på facebook och  skicka iväg ett PM om att jag ska bjuda in er i gruppen :)
Här är lite en provsmakning av en dek av kläderna som är uppe :)
50;-
50;-
50;-
100;-
100;-
200;-
40;-
20;-

Jag vägrar växa upp...

Svär
Jag vägrar växa upp upp upp x4
Kommer för evigt vara ung
Inatt, mowd, abstinens
Pojke unge, Chica ung bazz ikväll
Ung kärlek inte riktigt fråga chans på men
Dunder ung svarar ja nice och nu är man pank igen



Gårdagen!

Äre värt att beratta om gårdagen om man inte har några bilder? Äh, körtill! Åskar just nu och har faktist inte nått annat attgöra... eller jo .. göra mat fast det kan jag göra efter....
Igår efter skolan åkte jag & Alice in till göteborg & hämta hennes biljetter eftersom hon ska sälja biljetter till White Affair som hålls till av Club Fly på Brew House. Så hör av er till Alice Wallentin ifall ni vill köpa biljetter :)
Sen åkte vi hem till Alice, käka, fixa oss & så städa ja lite också, hähä en ''favoritsyssla'' man har hemma hsoa lice när man inte har nått att göra ;P
Sen drog vi oss ner mot Jesper på krök/fest, vad kan nu ska säga med härligt folk osv :) Fast Alice gick efter nån timma och Michelle, Hanna & Nina kom & hälsa på alla en stund, sen kom Nina tillbaka och höll oss sällskap :D <3
Sen vid 2 tidens kulle jag ta bussen hem, men visade sig att 01.35 skulle ja ta bussen men den skulle komma 01.50 & min buss hem går bara 01.47, 02.47 osv.... så hahahhaha Alex fick cykla ner mig till Inlag på 5 minuter från Britta Lenas, duktig pojk, hann precis (y)
Så utan han vet ja inte vaja skulle göra, haha typ gå till stationen för att fördriva tiden eller nått.. :P
Låter som en go kväll? Det va det iaf, skönt folk& skönt snack ;'>

Hitta en bild som Alice hade tagit, så den får ni :)
img_0423 (MMS)

Niggah say whaat?

Vakna upp för en stund sedan och satte på datorn.... nae, den funka inte så nu håller jag på att bränna över alla bilder, & dokument till hårddisken... & gjort en system åsterställning... Hehe där låter jag väldigt smart tycker jag (a) men jag får faktist hjälp av pappsen :)
Så nu är jag inne på min mini laptop jag fått av skolan, funkar & nu har jag även satt i en mus eftersom pekskärmen laggar sönder den mesta tiden av när man använder den, känns lite ovant med en mus.. hhahah :)
Har även upptäckt att mini laptopen har en webbcam, men .... vet ju faktist inte vart bilderna sparas eller vart man kan hämta dom eftersom det står att dom ska sparas i bilder osv. jaja! :)
Hörde nyss att det va åska, och vakna i morse av att pappa kom på ingång av att ja va tvungen att dra ut alla kontakter, sen somna ja om och vakna av åskan igen... för den lät... sen nanna ja gött!
EHÖÖÖM.... vad ska ja ha för bild här då?
& GAAASH vad jag längtar tills ja får en kamera... får se på tisdag om jag får en eller inte, annars köper jag en själv!
Kan ju faktist ta denna bilden, som jag redan laggt ut en gång tidigare, men jag sitter i samma tröja, kanske inte på samma ställe, men i samma tröja! Det får bli bra sådär HEHE

Waiting for it....

lr?!?!??! Sitter just nu i skolan med Alice & Hanna och väntar på Adam, Gleb & Maja! Dom slutar om 15 minuter, hähä ;'
lä'gger ut en fin google bild eftersom jag inte kunde lägga ut nån annan ;s

TAGGAR SKOLAN!

Nu taggar man skolan, precis käkat frulle, fixat dig & ska borsta tänderna nu, sen springer jag iväg till bussen! Hoppas nu jag kommer på samma buss som Maja, Linnea & Hanna... Hahaha Föör mycket folk & dom bor ... föörlångt bort O.o






MMM bad!

Har nån slags träningsvärk eller vad man ska kalla det, trodde ja somnat konstigt och legat wierd men guess not.. hähä så har precis tagit ett gött bad, bett mamma massera min nacke förut, eftersom den krampa och lipa nästan för det gjorde så fruktansvärt ont, och brukar inte lipa i vanliga fall..  Så nu har jag dragit på mig mitt nyinköpta nattlinne & får torka håret, ska se om ja ska göra popcorn, chockladpudding, eller ah .. vad jag nu känner för.. kanske mat?

Nu ska jag hursom helst ner i kööket & hitta nått vacker som kan fylla min mage!




Lalala RANDOOOM

Okej, ett inlägg om alla dagar sammanlaggt.. okej kanske inte alla men det viktigaste då..eller? ;)

Det va ett jävla tjöt om jag skulle behålla min rocknblu jacka eller köra på kenza jackan som va tänkt från början.

Va så att häromdan åkte jag in till göteborg för att köpa kenza jackan, som jag sätt fanns inne tidigare i veckan, så fanns den inte inne, såg att rocknblue jackan fanns och den va skitsnygg så köpte den sålänge, dom skrev upp mitt namn för att se om ja ville köpa kenza jackan få eftersom jag hade 2 veckors bytesrätt & 1 veckas öppet köp på jackan. 1 timma senare när jag sitter & käkar thaimat med min bror ringer dom och säger att dom fått leverans.

Blev att jag behöll jackan eftersom den va snygg, hade fler detaljer & va så sjukt bekväm på!

Min bror ville bjuda mig på thaibuffé, men dom hade precis slutat med buffén, så beställte Phat thai med kyckling, (eller hur det nu stavas) jättegott..


Köpte jackan..





& fick beslutsångest om vilken jacka jag skulle välja.. & la ut en vacker bild på  ''fejsan'' de flesta svaren blev att behålla den, körde även på det eftersom jag inte skulle hinna åka in dagen efter för att hämta den.


Efter thaimaten, sprang jag iväg till Jennie för att åka till hisingen och testa på ishockey, Jennie ville börja igen & jag e ju van vid konståkningsskridskor så ramla flera gånger och gav upp efter 15 minuter på isen, så bytte om & kolla resten av de 75 minuterna som va kvar.

& Idag påväg till skolan, inte särskillt fixad eftersom jag inte hitta mitt puder & satte upp en tofs bara eftersom jag skulle ha idrott första lektionen!
Aja suddig bild.. SORRY jag har fortfarande ingen kamera, HOPPAS HOPPAS på att få en om preecis en vecka, eftersom det är min ''andra födelsedag'' då..


& Detta nattlinne köpte jag idag, hade pengar i plånboken & va tvungen att köpa nått.. jag kan verkligen inte ha pengar, speciellt inte kontanter. Köper bara massa onödiga saker och om ja inte köper massa billiga klädesplagg så köper jag mat för det, åh suger!


Sen måste ja visa denna krabba ja käka häromdan! Samma dag jag fick mina primeboots! (a)
Hur som helst... kan jag nog säga att kräftor är så mycket goare, fleeeera år sedan vi käka krabba & nu va det nästan inte ens gott för det bara va skal ;/


HOOME!

Nu ska jag börja plugga lite engelska & svenska & få se om jag hinner med och orkar med engelskan, hehe! Kom hem från kungsmässan med Hanna & Maja, skulle egentligen träffa 2 andra killar, men ändrade planer får hoppas på det bästa imorgon också, fast ska ju börja min första träning också! Wiiie jätte glad & taggad förutom att jag har lite träningsvärk från.. idrotten idag, ishockeyn & träningen från förra veckan! Ska nog köpa hem en massör, haha eller så får ja väll ständigt börja andvända våra massage apparater, ;P

& Förresten nu är glasögonen på ;) Nu ´har jag kommit ihåg dom, hehe (:





I Skolan käka jag Big Mac + meny, med rasmus.. hehe.. får börja om på nytt igen eftersom haft olika åsikter & skit om saker... Sooo.. now, frieends agaain... & Sen käka ännu mer donken efters kolan med Maja & Hanna ;'>


muuusiic in my <3

Haha vet inte vad jag skulle göra utan musik vaknar upp till musik, somar till musik, tänker som bäst med musik i öronen & shit!
Idag har det verkligen behövts, inte vart på toppen humör & fått göra det bästa av det. Bloggar mer imorgon, kände att jag behövde slänga in ett ovärt blogginlägg, men nu ska ja nanna kudde! Puss på er



Wake, now back to school!

Vaken, fixad, packad skolväska & nu ska man iväg till skolan igen, för lite plugg, senare drar jag till göteborg köper kenza jackan... känns inte bra att gå runt med så mycket pengar i plånboken... men sen åker jag till jennie, drar på oss kläder osv, sen åker vi till Hisingen för lite ishockey!

Har även ångest på om jag ska ha mittbena eller sidbena, haft mittbena hela förra veckan & det e snyggt men nu ser mitt hår knäppt ut osv osv osv...



Bara inlägg om sängen...?

Haha vad är det med mig? I helgen har det bara varit inlägg om att jag har vaknat och hoppat ner i sängen känns det som, ska bättre mig, är ju inte direkt kul att läsa om vilken tid jag vaknar & när jag nannar kudde... Eftersom dette inlägget är precis ett sånt inlägg igen att jag myser ner mig i min mysiga hello kitty säng! Hur som helst ska ni få bättre uppdatering, om inte så blir det defenetift det när jag får min nya kamera om kanske 1½ vecka, vilket jag hoppas på!

vacker cambild.. again!


Förresten fick reda på idag att jag kom in i Hunters, (Senior nybörjar lag i cheerlading) Så nu ska jag bli vig osv! ;)
Dessutom har jag tjänat nästan 1200;- i helgen.
& imorgon åker jag in efter skolan för att köpa jofama by kenza skinjackan! 
Sedan åker jag med Jennie för att träna lite ishockey, nej jag ska inte börja, är med som fin vän som även kan åka lite skridskor, så det blir kul att testa på! :)

Trött som bara den!

Trött, nyvaken, ser förjävlig ut & ska dra mig mot jobbet!



När jag e klar vill jag ha 1150;- i plånboken, ska dirr köpa kenza jackan sen spara resten av pengarna!

Barappapaaa!

...im lovin' it!   Gott me donken skulle de va nu.. MMMM aat<3




Sv; Tjeeenare mannen! Blev ett snabbt inköp och ringarna föll mig i smaken dirrm0de, men dom hittar du på Gina Tricot och kosta totalt 228;- har jag för mig, så dom är ju riktigt billiga & skeetsnygga! Sen fanns det inte så måna storlekar kvar, menmen.. det gör det ju nästan aldrig, sen kan ja tipsa dig om Indiska också, eftersom den affären brukar ha snygga ringar med ;)

Go to bed...

Sätter på min skööna spellista på Spotify, juste ska inte glömma att köpa spotify premium också.. Soma till listan efter en hård arbetsdag, istället för att chilla påre' drog även hem till Alice, städa hela hennes övervåning, gotta oss med mat & popcorn efteråt och hade det bara allmänt bra, fick pratat om allt som går och lyssnat på goa låtar som väcker massa gammla minnen! <3

Nu ligger jag halvdöd i sängen, ska hälsa mina vänner godnatt och väntar tills jag får nanna kudde!


Puss på er barnrumpor! <3

by the waaay, Jag fiiick mina priiimeboots igår, gladgladglad! Ska även få den svarta Kenza skinjackan i veckan när ja hinner köpa den! Åhhh kommer bli så gryyymt bra!
Ännu bättre när den nya Iphonen kommer ut också som ska bli minminmin!

Så glaaad nu för allt går på rätt spår... iallafall på den fronten, mer vet jag inte!

TRÖÖÖÖTT!

Har stått mellan utgång eller myskväll ikväll, tröttheten tog över och snart beger jag mig mot Jennie för att ha en fet jävla go kväll! Godis, dricka & tonvis med filmer.. osv! Både e ju lika trötta + att vi båda ska upp till jobbet imorgon så det blir gött, käka även krabba idag, så ah! Drar med mig min minilaptop till Jennie så kanske några bilder kommer upp! Faktist riktigt nöjd med dagen + ATT JAG HAR FÅTT MINA PRIME BOOTS! efterlängtade skor, e så jäävla glad. Inget kunde förstöra min glädje igår, riktigt glad, vaknar upp går i en seg dag i skolan, men funkar eftersom ja har så goa vänner & klassen med de sköönaste tjejerna, sen träffar jag Jennie en stund och sen Alice, 2 saknade tjejer! & Nu ska ja spendera natten @ Jennies place!

Att ja får mina skor & käka skaldjur, nog det bästa som finns! Ingen kan stoppa hur sjukt glad jag är just nu! Lalala!

& Nu ska ja dra mig tillbaka mot köket, göra lite mat inför morgondagen osv! GÖÖTT




´BAEAPPAPAPA!

Nu drar jag mig snart iväg mot skolan, vakna visst lite tidigare än tänkt och har städat rummet, eller ah.... plockat upp saker så våran städerska kan städa, så nu drar jag mig mot tvn, sen mot skolan!

Efter möter jag upp min saknade lilla Alice och är med henne nån timma <3





har ens vart tunika på mig, så tror jag drar på mig nån jacka, & mina hunter stövlar!  blev ju typ sjuk förra gången det regna och mina converse blev jätte blöta...  Även fast ja kommer vara inomhus hela dan men ah..

Nobody can stop my happiness!


lucky, happy who can ever change that?

Svar till Jennie!


på en komentar, hehehhe



SV;
Hejhej Jenny! :D jag färgar inte mitt hår utan bleker det eftersom ja har nästan svart hår, så går det inte att färga, så ja går till min frisör och bleker håret, med en sån där mössa på mig! Hehe. Hon är jätteduktig! :) Klipper & bleker båret på Sallong Cleo, som ligger vid Linneplatsen i göteborg! :)

Update: När jag både klipper topparna & bleker håret kostar det väll 900-100;- kan jag tro. Men om du är svensk, eller inte har naturligt mörkt mörkbrunt/svart hår så blir nog inte din blekning som min blekning eftersom det är olika sorters hår osv! :) 

I'm ready!

for school i guess ? ;) haha har börjat tycka att ja passar rätt bra med mittbena, så det håller i sig ännu en dag! Har på mig en sjal & en vit tunika från Lisa Sandahl & så köpte ja även 2 skitsnygga ringar igår, som ni inte fått se än, ni får en cambild på dom! hehe (:

Men slutar vid 3 tiden, sedan drar jag mig mot mölndal för att möta upp Alexander träffa han en stund, sen vid 7 tiden tränar ja lite cheerlading!





inte jätte bra bild, men kände att silvriga ringar va snyggare till silvriga armband än gildiga ringar, hehe! :) Men dom ringarna e ja jääätte kära i! (L)

Lisebergsfjortis!

Hahaha, hra inte så mycket att göra så hitta i en låda en massa kaninöron ja hade när ja va fjortis! Försökte posa lite och se ut som då.. :P

Va jag lik? ;)





Likt?!?!??!

euw, kan faktist inte fatta att jag gick runt så då, hehe! men ska fortsätta kolla igenom mina lådor nu :)

Outfits!

Gårdagens Outfit! Tunika från Tara,



& Dagens Outfit, även den tunika eller spets oversize linne från Tara & linne från HM

2 cool 4 school!

Slutade vid 11 tiden, och eftersom ja skulle träffa Hanna, ELin & Jennie senare åkte ja hem eftersom dom slutar senare! :) Så nu har jag tid med att blogga lite, ska hitta min pappas kamera, kán ja ta lite outfit bilder osv eftersom ja inte laggt upp det på ett tag! :)

& imorgon börjar vi efter schemat... lite sovmorgon imorgon med, hhehe :)

mmmat! ..eller?

Käkade ju på opran och det va jäääättee goott :D

Gör lite fler inlägg så ser dert bättre ut, eller va säger ni? Ni som vill att ja ska blogga lite oftare eller? ;)











lägger upp fler bilder på maten imorgon, ska nanna kudde nu + att jag inte fick alla bilder nu från josefine (:

Modevisningen!

Här kommer bilder från Modevisningen idag, inte de finaste kläderna jag skulle kunna tänka mig att ha på mig, lite kläder som kändes ballt att ha på sig, bara för att, speciell stil & rätt dyra också! Kläder från Butik Kubik och Rifatto, 2 butiker som syr & designar sina egna kläder så det är rätt ballt faktist, :) Va inte så pinsamt som jag trodde att det skulle va, kände väll att jag faila lite sceen, men jag hade kul, och det var det viktigaste! :) Får väll även hoppas på att bilderna inte kommer på GP imiorgon eller nått sånt, eftersom det stogd en fotograf där! (: kom även på att jag gjorde lite miner emellanåt när jag inte log, hehe

Hursom helst så kommer backstage bilder här!























Första skoldan... osv?!

Härligt, började skolan halv 9 idag, vakna upp bredvid linnea g, käka pannkakor till frulle, fixa oss och drog sedan in till skolan, blev en helt okej klass faktist, kännde några och vet typ hälften vilka alla är i klassen så funkar väll, nackdelen är väll att vi va inte jättemånga tjejer, hehe :) Men funkar, ja hamnade ju med Linnea t! <3

Efter skolan, när vi slutade vid mellan 12 - 1 tiden mötte jag upp Hanna & Josefine, käka lite glass på glasscafeet  på kungsmässan tillsammans med Issa & Jessica! Träffa sedan maatilda en stund och sen kom maja, sen begav Jag, Josefine & Maja oss in mot göteborg tillsammans med Josefin, Tintin, Caroline & några andra!

Började vår första modevisning vid 16.00, fortsatte sedan vår andra modevisning 17.15 för Butik Kubik & Rifatto. Speciella kläder inte min stil, hehe men det va la hyfsat ballt ändå! :)

Sedan efter 2 stressiga modevisningar fick vi matkuponger och satte oss och käka på Göteborgs Oprans resturang ''Sommarverandan Bar & Kök'' käka Spagetti Bolognese med en cola, Josefine & maja tog en hamburgare.. hehe rätt go mat faktist :)

& Nu har ja vart hemma några timmar, snackat med mamma om allt och ingenting, kollat schemat och snackat om lite kläder jag behöver! Hehe :)

& precis nu sitter jag och myser framför datorn i sängen med en skål popcorn bredvid mig, i min nyköpta kofta! :)

Jobb, Modellgenrep, Linnea!

Hade fullt upp igår faktist, fick flera samtal under min jobbtid, funka faktist bra att prata i telefon och jobba samtidigt! :) Blev att jag fick gå tidigare från jobbet eftersom jag skulle på modell genrep med Josefine och 6 andra tjejer! Sen tog jag Linnea & bussen tillbaka till Onsala och Linnea sov hos mig, fick mitt rum städat, ska bara städa av hyllorna och sånna där saker, så är det klart, eftersom vi fått tillbaka vår stärderska nu, hehe orkade inte ha 2 jobb, om vi säger så. ;/

Så Jag & Linnea stekte pannkakor som vi skulle käka till frulle dagen efter & poppa popcorn med vår goa popcorn krydda, sen la vi oss i sängen och nanna till Defintly Maybe, råkade visst sno åt mig hela täcket under natten! ;/

Här får ni några bilder på oss från gårdagen!



Linnea som skrattar när jag stirrar ögonen ur mig för hon hon gillar inte när folk stirrar på henne när hon tar lite .. egobildeeer! :P


Gästblogg av linnea

Hejhej allihopa!
nu är det såhär att alice lagar pannkakor  medans jag gör ett litet inlägg i hennes blogg...
vet dock inte vad jag ska skriva, kan berätta lite om mig själv kanske?

Mitt namn är linnea gustavsson och är 16 år. Jag bor i kungsbacka-onsala. Jag ska nu börja på ett gymnasium som heter elof lindälv där jag ska tillbringa 3 år (!!!) med att läsa samhäll-samhäll. vet inte alls hur det ska gå eftersom jag HATAR att göra läxor, plugga och allt det där!
på min vardag är jag mycket med kompisar och spelar även fotboll.
ni som vill veta mer om mig kan gå in och läsa min blogg på
-----> liinneas.devote.se!



snygg brud! eller...`?

Nyvaken!

Klockan e halv 7, vakna för en halvtimma sen och har legat och hostat sönder i den halvtimman, vet inte vad jag gjort inatt, men förskyld/sjuk börjar jag iaf att bli eftersom det har satt sig mer i lungorna och inte i halsmandlarna denna gången, blääää för jag har svårt för att andas, hehe!

Menmen, back to the job!

Hard work work...

För att informera mig om mitt balla jobb, lite chill så tog jag 2 bilder på Jennie idag! :)





ärligt talat får ni vara nöjda med bloggningen idag, visst, flera inlägg vid samma tid, men orkar inte fixa det osv... Kan blogga lite om när jag & Jennie va på Ullared eller ah.. hehehe några bilder imorgon!
Dessutom ska Linnea sova hos mig + att jag förmodligen ska på Oskar Linros, shit kommer vara heltslutkörd inför skolan! Jag som hade tänkt slappa sönder osv. Får ta det efter skolan då, hehe ;) då ska ja bara ligga i sängen kollla på film & ha det redigt gött :)

Tröttter!

Kom hem vid 2 tiden inatt eftersom jag va på Berg211, lokalfest och gick upp vid 6 för att jobba. Va rätt pigg vid den tiden och då, men nu kan jag somna när som helst!

Sitter halvt ukrupen i min sköna Onepiece, var faktist ett bra tag sedan jag andvände den! & Nu har jag mittbena, passar jag i det eller inte? ;) Är jätte ovan att se mig själv i det, hehe






&slänger upp några bilder från igårkväll :)






Förlår för riktigt kassa bilder, men min kamera e ju somsagt sönder så för nöja mig med min mobil & hatar min mobilkamera & andvänder den aldrig, men får försöka andvände den så gott som det går & hur mycket jag orkar, hehe

@ Tio peppe

Samla ihop några stycken för att käka på Tio Peppe nu innan skolan börjar, jätte mysigt! 9 tjejer & go mat, lovely!









& nu tar jag några bilder från Josefine :)







Bild på tunikorna!

Tyvärr har ju somsagt min kamera gått sönder, kom precis hem och är dygnvåt! Så orkade inte hoppa ner 2 trappor för att hämta min pappas kamera och sedan hoppa ner 2 trappar, så ni för nöja er med min dåliga mobilkamera!

Kosta bara 684;- för alla 3 plagg från Tara! Jätte lyckat köp & helt såld på alla 3 tunikorna!







Sorry för lite sent, men orkar inte blogga när ja e  med mina vänner så mycket + att jag jobbar + träffas kompisar efter jobbet för att tycka att ja gör något av det sista på sommarlovet, så har inte så mycket tid (:

HEEMMMAA, lalalalla!

Har precis kommit hem tillsammans med Alice & Hanna och vi har precit gjort.... wair for it... CHOOCKLADPUDDING! Nu sitter vi och väntar på att den ska vara klar, men innan tog jag och Alice en sväng till Kiruna så ja gick köpt hela 3 tunikor från tara, så nu är jag jätte nöjd! :D :D min lön e uppköpt.. ;/ Känns ju lite... men jaja :) NICE! :D

Bild på tunikorna kommer upp senare, ska ut och grilla snart med några vänner snart :)




time to bed! ;'>

tvättat av sminket, dratt på nattcreme & ska sätta på en film ja ska sova till & om 6 timmar går jag upp för lite arbete & earn some caa$h



kommit på att det mestadels på bloggen just nu är cambilder, eftersom min mobilkamera suger rejält och är riktigt seg & laggar så orkar jag inte ta med mobilen + att min kamera nobbat mig, så den funkar inte... har ju ingen annnan heller så.. Ni för nöja er med det i 2½ vecka till antagligen :)

Ullareds Inköp!

För 704;- fick jag svampbob kepsen, 10par leggins, chockladpudding, Love-skylten, pennfack, flertal pennor + stift & stiftpennor, suddgummin, lösögonfransar, ögonbrynspenna, fondation svampar, ögonskugg borste, hårspray, hårsnoddar, hårnålar, make up remover, hårinpackning, borste, högtalare,  & massa goodis!

Haha, ser inte så mycket ut, men hade påsen bredvid mig så satt och la in alla saker i det burkar och sånt som gick :)
Tänkte göra chockladpudding när ja kom hem idag, men satsar nog på att göra det imorgon eftersom jag inte är så jättepigg eller sugen på det nu, kan ändå götta mig lite med godis :D

 


HEMMA!

Vaknade hos hanna vid 11 tiden, käka frulle vid 12 tiden osv. sen fixa jag mig lite och tog bussen till Jennie, laga lite tacos och käka sen begav vi oss mot Ullared. Börja med lite hårspray, smink, kosmetika & shit, sen gick vi till kläderna, men hitta inte särskillt fina, eller hade bara som mål att få köpt nån mysig stickad kofta vilket dom inte hade som föll mig i smaken.. Menmen, gick till elektronik & barnavdelningen där pennor, sudd, högtalare osv hoppa över mig, så jag har shoppat en hel del saker faktist! :)

& Nu e jag äntligen hemma, har vart en go dag faktist med flera skratt med Jennie! (:
Fick reda på att jag skulle jobba imorgon också, så nu gör jag mig lite mat, ...lite hungrig också så får väll hitta nått jag kan käka nu! Hehe, annars får det väll bli någon pan-pizza eftersom jag inte orkar åka upp och köpa pizza.. eller så ska ja se om min pappa kanske kan köra upp mig :)




Ulla red till ullared....

Rätt klara på ullared faktist :P mmm godis & speciellt chocklad e suverääänt gott


MOT ULLAED!

Nu beger vi oss mot ULLARED, för att shoppa lite godis och smaskens mmm <3


sovasovasooova?!?! ..eller?

Drar mig mot Hannie Pannie snart, ska bara packa ihop lite inför morgondagen & småsaker! Tar med mig popcorn & min goa popcornkrydda! Så ikväll blire mys me en av mina goaste vänner! Har redan dratt på mig min rosa mysdress så ja e klar ;)


Räkmacka!

Gotti! Har precis "firat av" sommarlovet med en go räkmacka tillsammans med familjen! Gotti! Älskar skaldjur, men det blev manju riktigt mätt på också!





Fick även en tidig Vietnamsdagspresent, men som jag tjatat på att få köpt en badring man kan ha efter båten. & Inte haft tid att kolla upp vart det finns eller va det kostar så fick jag den av min bror! Jätte snällt av han, hihi
Lite sent att få den i slutet på sommaren, men hoppas på bra väder så man kan åtminstonde andvända den! Sen ska ja köpa vattenskidor till nästa sommar (y)


490;- rikare ..

490;- rikare efter en dags arbete tillsammans med min goa vän Jennie, som har underhålllt mig hela arbetsdan! Har fyllt på inne i affären, vattnat blommor, filmat(plastat in) & pakiterat! Känner mig ändå hyfsad bra, att ha hållt på så från 8 - 4 och gått upp kl 6!

Fick reda på idag att det ska komma massa reportarar osv dit imorgon och det e inte så mycket jobb längre så får antagligen en dag ledigt!! (Y) yääy! Så jag och Jennie tar en tripp till Ullared och ska förmodligen sova hos hanna inatt! åhhhhh vad skoj det ska bli! Har inte sovit över med någon på typ en vecka.. eller ah iaf hur länge som helst eftersom jag har jobbat.. ;/ Segt . men wie :D


Dagens Inköp!

Från By Second Female bara 200;- på rea rea piset .. hehe



Från Twist & Tango 300;-


Från Polo Ralph Lauren, 300;-




Oj vad billigt allt är, heheh, visste jag redan men ah (: Goa kläder för riktigt fynd priser! (y)

Sen har jag också köpt massa godis + en cheeseburgare, men det lägger jag inte ut här.. isf kommer det ett matinlägg, vilket det nog inte kommer att göra.. haha :)

Jobbat + lönen e slut! :(

Har jobbat från 8 - 4 idag, skulle egentligen träffa en ja inte träffat på ett tag, men han va tydligen för trött.. så ja stack hem till Alice träffa henne & hanna, tog en tripp till Kungsmässan för att säga hejdå till ägaren som äger Kungsgodis eftersom han ska sälja stället + att ja köpte lite godis, fanns inte så gott kvar.. menmen fick ta det bästa, så nu har ja lite socker tills imorgon :) mmmm <3
 Fick även lönen idag från 3 arbetsdagar, 1690;- tog slut direkt, la undan 360;- till primebootsen, så nu har jag råd + att jag köpte 3 klänningar/tunikor & ett par jeans på Design Only, så det blev perfekt :D slut på lönen dock.. men snygga kläder i garderoben.. lite påfyllning.. kanske inte behövs men när det e nytt & fräscht e det härligt! :)

Inköpen får ni senare, här får ni en bild från gårdagen på Louise & Robin, så söta är dom <3


mysmys!

Ligger och myser lite i min säng.. råka sätta klockan för tididigt, och kan inte somna om... Har iallafalll jobat varje dag sen i torsdags, om man räknar bort löradan eftersom det regnade då... Rätt jobbigt, men funkar nu eftersom jag jobbar i butiken nu, första dan va jätte chill osv eftersom det va stor skillnad med att jobba där och på  åkern, men nu börjar jag bli lite trött på det osv... :/
Hur som helst har ja inte haft tid att blogga, kommer antagligen inte ha det när ja jobbar heller, eftersom ja går upp 6.30 fixar mig snabbt tar bussen 40 minuter senare,  jobbar för fullt, och är med några kompisar nån timma, trots min trötthet, har varit med Alice & Lollo dom 2 senaste dagarna, och dagen innan va jag en stund med Josefine, Hanna & Linnea, tog en cykeltur till hemköp för att köpa mjölk till chockladpuddingen osv. hitta lite roliga saker påvägen så det ttog ett tag, sen åkte jag hem till Lolloo, ville höra allt om ... sen fick hon hjälpa mig med lite ....  Stay away from it.. girltalk! :P :P

& Nu liggeer jag och myser lite.. får väll ta och börja fixa mig så har jag 10 x-tra minuter .. :P
 
& Vet ni? :D Jag har börjat känna mig riktigt brun :D :D

Jobbat!

+ fått lite x-tra caasch! hehe (:
Ligger nu helt slut i sängen, vill så gärna hitta på nått och kan gärna somna om jaag vill... men .. kommer vakna mitt i natten då typ osv osv.. så det känns rätt ovärt så jag hittar på nått med Hanna, Linnea & Josefine en stund sen ska ja ta ett allvarligt snack med min fina vän Louise!

Med 180 extra än va ja fick igår, kan ja snart köpa mina primeboots! Känns rätt gött att tjäna ihop sina egna pengar + att betala saker osv själv! Gött att få saker osv, men känns rätt bra att ha gjort sig förtjänt av det :)

Fixa mig i håret.. kanske dra på mig nått annat & sen cykla upp till mina goa vänner! Känns som man knappt umgås med dom mer för ja jobbar.. & idag va det andra dagen ja jobbade... fast igår ´gjorde ja ju inte så mycket heller.. hehe ..... Har iaf missat en hel del :)

mmm gotti!

Känner mig nästan lite bakis.. haha! Trots att jag inte druckit nått.. kanske lite cocacola .. för ja blir ju trots allt full på min coca cola.... ;)  eller blir ju aldrig bakis så vad gör det! Vaknade iallafall vid 6 tiden imorse av att det spörengna ute och hade världens huvudvärk, så ja sket i jobbet... eller tror knappast det va nått jobb när det rengnade ute, ialllafall så somna ja om vakna nu vid 12 tiden och har legat i sängen i 3 timmar nu, läst Expert på att rodna - Katarina Von Bredow, käkat massa godis, fick även nu popcornkrydda av mami med Nacho Cheddar smak, såå gott, smakar ju verkligen som bio popcorn då! & Även smaskat i mig det sista av min Ben&Jerry glass, HALF BAKED min favorit!






Proppmätt!

& det värker i hela kroppen, ligger just nu halvdöd i sängen & tänker antingen sätta på en bra film eller läsa lite i min bok... blivit så trött på allt.. heehe.. 
Värker i hela kroppen & är helt utmattad eftersom jag jobbat idag, och det har ändrats till timlön istället för alla längderna! Fyfan vad jag hatar det!  ärligt talat, eftersom det finns vissa som är så 7kt sega och jag är en a´v dom som jobbar hyfsat snabbt så då får vi hålla på och rensa på de sega raderna... För alla ska ha rast samtidigt...
Det är dåligt, borde få för längderna osv...

Hur som helst, tyckte jag att ja va värd en Ben&Jerry glass som mammi bjöd mig på! Half Baked, käka lite och har precis ställt in den i frysen!

Dessutom har ja hittat mina glasögon

Lösenordskyddat!

Känner nog föra att låsa bloggen igen, mina trogna läsare kommer vet nog att lösenordet inte är så svart, hehe ;)
mitt förra va and. alice lösen. olsson.. easy aight? ;)

Lösenordet som kommer, kommer att vara...
Andvändarnamn. aliceolssonz
Lösenord: blogg

Enkelt va? ;) Låser bloggen efter jag duschat & lagat mat.. så .. ni som är inne vid rätt tillfälle få väll fortsätta följa bloggen ;)

Haha, åhh kände för att lägga in en fjortisbild för 1-2 år sedan, när det började bli populärt med nördglasögon & alla letade efter det för det va så ''inne'' då.. wellwell.. nu har jag riktiga med styrka i (y)

SOL, SOL & SOOOL! ♥

Drog in samma tid som igår, 10 i 10 bussen in till kungsbacka sen till Åsa, schteekte lite på stranden tillsammans med Louise, Hanna, Alice, Linnea & Anna! Blev mycket bad osv, härligt!

Åkte väll hem vid 4 tiden så drog Jag, Anna & Hanna hem till mig, käka lite mat & popcorn, drack även milkshake! mmmm

Håller på att packa till imorgondagen, för då blir det jobb. Gött att jag börjar en timma senare än i vanliga fall, så imorgon får jag gå upp kl 6! Härlig morgon ;) Efter jobbet drar jag nog vidare till Vita Sand, där antagligen mina vänner befinner sig! (:

Har jag blivit brun? Tycker faktist ja ser rätt brun ut, men går inte att jämföra med Lollo eller Hanna, båda är ju så sjuukt bruna! avisavis,


Nu ska jag gå ner ta en dusch.. eller ska ja göra mat först? Får se vilket, ska iaf göra maassa mat tills imorgon, eftersom ja ska både duscha & ligga på stranden.. Min mat e nog goare än korv osv... Orkar nog inte köpa pizza.. :P


Back to the kitchen!

Just nu står jag och lagar mat, käkar popcorn & dricker min favorit dricka, Grape Tonic!

Känns dock ganska tomt att käka popcorn utan min älskade, Nacho cheddar krydda till.. ;/

Äre lungt om ja kallar dig baby?

Äre lungt om ja kallar dig baby?
Äre lungt om ja kallar dig baby?
För alla dessa namn gör mig crazy,
Om du har nått emot det så säg det,

Precis fått en gammal go tjocktröja från mami, med lite reklam från deras företag. ALLSOP 
btw vilken bred tunga ja fick.. haha (y)


Ska fortsätta med min städning på rummet, ska även ta och poppa mig lite popcorn & dra på mig mina älskade glasögon som är så sjukt bekväma & som jag e sååå snygg i...

Pressat, pressat & ...pressat!

Tog bussen 10 i 10 imorse till Vita Sand, va inte direkt nått vidare väder att åka buss i.... Hela himmlen va full av moln & kände för att banga stranden, vilket va tur att jag inte gjorde trots att jag vakna 20 min innan bussen gick, så ja fick 10 m att ... dra på mig kläder osv på.
Härligt, som tur klarna allt precis upp när Jag, Alice & Hanna kom fram till stranden, pressa i solen bada osv. Härligt, senare vid 1 tiden kom Josefine, Linnea & Julia och gjorde oss sällskap.
Fick oss mycket skratt under dagen som tillexempel pingis killarna från ..halmstad elelr vad säger du strandraggarn Josefine? ;)

Senare hoppa jag & Linnea i havet och plaska tillsammans med Josefin & Emilia som kom med sin oranga luftmaddrass och åkte runt lite här & var, fick även en vän med en blå luftmaddras! ;)

Stannade på stranden fram till 6, sen drog jag mig hem till Alice & snacka lite med henne & hanna. Sedan fick jag & hanna bege mig hemåt (:

Snor Josefines härliga bilder, eftersom min kamera tydligen gått ur funktion.











mmmat!

Klockan e snart halv 1 & har taggat upp med grillat kött, potatis, lite go sallad & sås! mmm!


Kvällspromenad, Check!

Skippa badandet och tog en kvällspromenad istället, innan satt vi även framför datan och käka god chockladsmet! mmm.. eller? ;)











Glasses on...

... and waiting for my friends! Josefine, Hanna, Linnea & Anna blir det ikväll!

Kände faktsit att det va ett tag sen, och hört att om man andvänder dom som man ska... så kan man förbättra synen så man slipper dom sen, eftersom linser verkar rätt jobbigt det med.. :P




Home from the beach!

Blev lite färre än tänkt, men Jag, Louise, Linnea & Amanda va nera på Vita Sand, sola, bada lite os!v! Gött. Käka även pizza & tror jag fått mycket färg, denna veckan ska jag verkligen ta vara på! Vara ute hela tiden få färg osv! Vill gärna komma ikapp både Louise & Hanna! ((:

Dagens Outfit +  bikinin. (svart underdel & turkos överdel) looovley!







& en bild från stranden när jag & linnea precis köpt glass! mmmm


Nu ska ja ta mig en snabbis dusch, fräscha upp mig lite.. kanske lite onödigt eftersom vi ska bada i havet igen, menmen! Har ändå inget annat för mig efterso jag inte är särskillt hungrig!

På G till Vita Sand!

Vakna för någon timma sedan och förbreder mig för att åka ner till Vita sand tillsammans med Anna, Hanna, Alice, Linnea, Vendela & Louise! :) får hoppas på att josefine kommer senare!

Sen hörde jag att det ska bli massa regn?! hoppas inte på det eftersom här är det toppenväder!


Filmkväll @Alexandras

STORT TACK till Alexandra, Emelie & Hanna för att ha fixat en jätte rolig & trevlig filmkväll. Kändes rätt skönt att återsammla alla, eller dom flesta iallafall, eftersom man inte träffat flera på hela sommerlovet och vissa vart bortresta! Blev egentligen inte så jätte mycket film, kolla väll på film i en kvart, sen kändes det lite som en fest .. nykterist fest med endast cocacola, alkoholfri cider & fanta bjöds på. Även godis och Hanna, Emelie & Alexanadra som vart så duktiga på att baka både bullar & buffins!

Blev även lite hungriga så skulle dra och käka pizza, men det va stängt så det blev donken tillsammans med Linnea, Amanda, Molly& Zari.

Blev ju en hel del gosaker under kvällen! gotti!

Bilderna är från Josefine, eftersom min kamera hängde inte med ikväll.



















RSS 2.0