Lösenordskyddat!

Min blogg har ju varit lösenord skyddat några dagar, vet inte varför, men känner för att tappa lite läsare, har haft 700, sen va det nere i 100, nu dom senaste dagarna har jag bara haft 10 läsare pga lösenordet... rätt lätt lösen men ah ;)

Tycker det känns rätt onödigt med lösen, men vill ju somsagt andvända min blogg som en dagbok nu och inte som en blogg typ.. liksom komma ihåg vad jag gör osv.

Sen funderar jag på att klippa lugg igen...

badabadabada!

Följde precis med Hanna & Josefine, eftersom dom va badsugna! Blev litet dopp i havet och sen upp på rummet!




















Charlies Avskedsfest

Här kommer bilderna från Charlies Avskedsfest, både Charlie & Zari blev dränkta i champagne, först för Charlie skulle flytta sen efter 12 slagen eftersom Zari fyllde år då!  Det va jätte kul hos Charlie, eller inte jätte kul men helt okej kul..

Hur som helst kommer bilderna! & Kvällen va väldigt händelserik, mycket drama osv.






















Spontan tripp till Majorna!

Skulle egentligen till först ett krök i kungsbacka sen på en fest i göteborg, blev ju inte direkt så.. som vanligt! Så Josefine & jag tog en spontantripp till Majorna där vi träffade Olle, Richard, Tim, Oscar, Linnea & Charmaine. Satt lite här och var och dega lite, rökte vattenpipa, kolla på ett spökhus eller jag Olle, josefine satt utanför ..

















Fixad & Klar!

Snart kommer våra gäster, familjen beijer och käkar, kommer bli jätte gott, och sen beger mig jag & josefine till antingen kungsbacka eller göteborg för partajjj! :P :P med kanske emilia & josefin (:


Sommaren är tillbaka!

Vakna upp med Josefine vid 12 tiden och drog på oss bikini och har då solat och badat hela dagen på min altan! Jätte härligt. Hon drog för ca en timma sedan och har precis legat och solat&badat lite med papi. ♥

Ni får veta mer om igårkvällen senare, ska ta en dusch, städa lite snabbt på rummet, fixa mig, eftersom vi får gäster snart, hjälpa mamma med det sista & sen se hur kvällen slutar. Antagligen på krök i kolla med några goingar!


Outfit

Det va längesedan jag kasta in en outfit bild, så här får ni outfiten!

Klänning från Damark! ;'>






Fixas!

Håller på att fixa mig inför Charlies avskedsfest. Ska dit med Josefine, osv. Så får se hur kvällen blir! Kommer iaf att träffa saknade Molly där, <3


Myskväll med Louise!

Har precis kollat på Frozen tillsammans med Lollo och har proppat i oss mass popcorn, ostbollar & godis! Go kväll!



Innan idag träffa jag Pontus bada lite, och snacka om allt och inget, senare gick vi och mötte Lollo lämna tillbaka hennes grismask, käka pizza & prata lite :) Mysig dag






Frulle!

Sitter just nu i sängen (på min vanliga plats) och käkar frulle, kyckling, tzatsiki, majskolv & mangosås typ.. hahaha lite såser från gårdagen, osv.. Gotti, ska snart ta bussen in mot kungsbacka och möta upp Pontus! Ska badaaa (a) kanske inte i det perfekta vädret men ... men..


Picknick osv!

Gårdagen spenderas mesta dels med Josefine & Anna i väntan på Alice, Louise & Hanna. Satt och picknicka lite på vickan, hoppa runt osv. Sen gick vi vidare till Hanna, satt där och snacka om allt och inget. Sen hämta mamma mig&Louise!

Kort beskrivning men mysig kväll!










Glömde kameran hemma så alla bilder är Josefines! :)


Utholmen!

Vakna vid 11 tiden, gick ut la mig på altanen sola och svettades lite som en gris! Senare tog jag bussen till Utholmen tillsammsns med Vendela & Josefine. Vid 4 tiden åkte jag & josefine och träffa Louise, Hanna & Alice! återförenade igen <3
Så gick vi och käka pizza, kebabtallrik. Tog bussen hem för att käka lite grillat med min älskade familj & nu ska jag snart bege mig iväg ännu än gång för att träffa saknade Louise och dom andra!

Bilder från dagen sålänge..

Jag&Vendela ska precis ta ett dopp i det stora blå!








Återförenade igen, thee gaang!


Beyonce - I miss you


I thought that things like this get better with time
But I still need you, why is that?
You're the only image in my mind
So I still see you... around

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
Said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

Words don't ever seem to come out right
But I still mean them, why is that?
It hurts my pride to tell you how I feel
But I still need to, why is that?
I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so simple, a feeling
But it's everything
No matter who you love
It is so simple, a feeling
But it's everything

I miss you, like everyday
Wanna be with you, but you're away
I said I miss you, missing you insane
But if I got with you, could it feel the same

It don't matter who you are
It's so simple, a feeling
But it's everything
No matter who you love
It is so simple, a feeling
But it's everything


MYS!

Med glass, cocacola, popcorn, chocklad, milkshake, äpplepaj har jag legat i sängen i sträck ända sedan vid 2-3 tiden idag! Halvsovit, tänkt en massa osv.
Inte viljat sova för att få drömma samma dröm som ja drömde inatt, den hemskaste drömen jag drömt tror jag. Att förlora den människan man älskar, bryr sig om mest som även känner en bäst, som finns där för en vad man än gör.. Hur som helst jag älskar dig mami ♥

Under dessa .. 9 timmar har jag förutom att ha käkat kollat på Hollywood and Wine, Cougars Inc, You Again & Last Day Of Summer.

Inte ett dugg trött, men tror ja ska vända på dyngnet nu igen eftersom jag missar så mycket, så ska hitta en bra film ja kan nanna kudde till! Trots att jag inte är ett dugg trött...




Bak-sugen...

Hahaha, igår vid 12 tiden när vi va ute med Victor & max blev jag &josefine baksugna och kunde inte veta vad jag va sugen på :( alltid sugen på nått med chocklad osv eller kakor.. not this time .. så denna gången baka vi äpplepaj, ballt va? :D gick efter känslan, & hade inte recept lr nått. och det gick faktist jätte bra ;'>

Nu e jag baksugen ännu en gång... fast ja har precis käkat äpplepaj, som nu e slut, det finns lite kladdkaka kvar sen förra gången ja baka & inte sugen på nått av det! Bara sugen på att baka nått gott, vet inte vad som e gott så.. får komma på nått :D

Annars ställer jag mig & lagar nåt´n mat, fast ja precis käkat! hahahha  känner mig hemma i köket osv osv ...

Google bild, men våran va faktist snyggare :D

Live as you'll die tomorrow!

Något av det jag inte vill vara med om är att ligga på dödsbädden, nära döden och tänka tillbaka vad jag har gjort i mitt liv, ångra flera saker jag gjort & flera saker jag inte gjort! Därför försöker jag hinna göra så många saker som möjligt. Fast något jag inte vill är att se mina föräldrar dö dom närmsta åren...

Hade en dröm inatt blandad med de 2 döda papporna som dött nu på sommarlovet + det som hänt i norge.
 (Att min mamma hade dött i en bilolycka pga att någon hade jagat henne och typ kört över henne, sen va ja på ett läger, hade inte vart med henne eller nått, kom hem dagen efter på eftermiddagen och hon dött på morgonen, och jag hade flera saker jag ville prata med henne om.) 

 Somna 5 och vakna vid 9 tiden av att jag grät.. första gången det hänt... Nog den hemskaste drömen jag haft.

Sen somna ja om vakna vid 11 tiden efterom jag & josefine skulle in till Syv, hon skulle byta skola och jag skulle se när ja börja eftersom de flesta andra från Elof Lindälv har fått ett brev med information på när de skulle börja osv.

Nu ska ja ta en powernap, tagga lite inför kvällen & se om ja får snacka lite med mina föräldrar... säger det inte ofta men vet att ni läser min blogg ibland.. Mamma & Pappa jag älskar er mest!

Aja, mina föräldrar vill inte va med på bild, så den får bli censuerad!


Nu sätter jag på en film och tar en powernap!

Gårdagen!

Sov ut till typ 12-1 tiden tog bussen in med Hanna & Linnes mötte upp Alice, Adam, Ville & Mathias vid Marios, så vi gick till tunneln hängde där ett tag tills det sluta regna, sen drog vi till donken, käka lite kolla lite kläder på H&M, och påväg till stationen träffade jag bpde Molly & Evelina! Shit vad jag har saknat dom, eller jag gör det fortfarande.. Helt sinnes! <3
Sen tog jag, alice och hanna bussen till alice, käka lite packa grejer så åkte vi hem till mig, josefine hoppa på bussen, käka popcorn, kladdkaka  & lasagne, sen efer ett tag gick vi till enen snacka lite osv och mötte upp Max & Victor! :)
Tog en liten promenad runt området och sen sov vi hos mig, eller Hanna sov hos mig medan Jag & josefine prata om allt och inget´.. hade även grym natthumor, som att garva ihjäl sig för att fråga hanna hur mycket klockan va osv.














Fixar mig!

Precis duschat & håller på att sminka mig! Ska in till kungsbacka med Hanna, Linnea & så träffar vi Alice, Adam, Mathias & Ville där inne en stund!
Får hopppas på att kvällens planer håller, då vi isåfall ska först käka pirre sen träffa Max, Albin & Victor igen.. Hehe




Jag e nog bra!

Sitter just nu i sängen & smarrar på min goa kladdkaka, perfekt kladdig osv. Den va bra!

Sorry för dåliga bilder, men orka inte springa efter kameran, så det fick bli laptopens kamera (y)





10 i tolv, på min plats!

Klockan är 10 i tolv och har precis ställt mig tillrätta i köket! Känner mig hemma här... eller? ;)
Well well... Ska iaf baka, funderar på vad.. Brownies, kladdkaka eller chockladmuffins! ;)

Update: Jag har bestämt mig för att göra Lyxig Kladdkaka!

Så nu står jag i köket och gör kladdkaka ;)



Så ska den se ut

Changed plans!

Blev inte att träffa Alice, Max, Victor & Albin, så Jag&Josefine försökte komma på nått att göra, men eftersom vädret är kasst, kom vi inte på nått, försökte dra ihop ett gäng för att käka pizza, men det gick nog inte.. eftersom alla va trötta, förstår jag nog.. själv va man ganska trött, men känner ändå för att göra något!

Hur som helst hade jag som mål att baka, & hitta mitt löshår! Nu har jag hittat mitt löshår! en del ska väll antagligen säljas!  Hade iaf nu lust att dra på mig det & FUUCK vad ont det gör i hårbotten, att ja orka gå runt med löshår hela tiden :O Känns jätte wierd... antagligen en sak man vänjer sig vid, te.x. som att jag ska vänja mig vid att ha på mig glasögon...

Shit va mycket hår man fick med löshår på.. heh einte konstigt men ändå ;)  & lite egobilder på mig.. HEHE









JAG LEVER!

Ifall ni ville veta, försökta få till flera videos inatt men de misslyckades eftersom Linnea & Hanna inte ville sova med fria händer... Så jag & Josefine somna vid 5-6 tiden inatt och vakna vid 2 av att hennes mamma väckte oss, käka nuggets till frulle & har slappat hela dan! Har fortfarane på mig myskläder / pyamas .. så får börja fixa mig eftersom jag ska nog ska iväg om typ en timma med Josefine och träffa Alice, Max, Albin & Victor.


Harry P, Harry P, Harry P..

Precis kommit ''hem'' eller till Josefine från en go dag med b-rudarna från en bio & ''shoppingtur''. Åkte in vid 3 för att kolla lite kläder, men skippa det så shoppa lite godis & dricka från 4-gott! Diskuterade senare vidare om vi skulle käka thai, pizza eller donken! Blev en donken eftersom det va närmast + att det rengnat..

Tog senare spårvagnen till bergakungen kolla på Harry Potter, filmen va inte lika bra som jag tänkt mig, bra men lite långtråkig eftersom det mesta va i slowmotion kan man väll säga.. Mer att det handla om springa runt möta Voldemort osv.. Förra filmen va bättre faktist (:

Här kommer ett lite bilder.. :D

gruppbild.. (a)  härmar en bild frpn i vintras :P


Hanna & Linnea


Josefine & Jag


Åkte lite segway :P


Vackert väder sverige..


Promenad


Fika lite bah..


Gbg hjulet + jag med fina moln innan det börja ösregna

chillar lite





öppna flaska?

vandra i tunneln och kollar ut påandra människor som försöker undvika regnet


joseful..


tha glasögonorm dricker juice


joseful @ donken


väntar på sega kompisar som beställer mat


mmmmmat <3


waiting for the....


KOOOLLLA BIOOO, jag ser nya filmeer, på stor tv duuk


/run --> tåget... + /jump då och då


ÅÅÅÅKA PENDDELTÅÅÅÅÅG I'M A LOSER BABY JA HAR INGET KÖRKORT


ÅKÅÅÅÅKA BUUUUUUSSS I'M BRAT BABY JA HAR FRITIDSKOOOORT


Utholmen!

Kom hem vid 6 tiden kanske, då även min bror startat upp sitt lan, så har inte det snabbaste internet nu kan ja säga! Men hur somhelst så kände jag inte för att festa så Josefine, Adam & Gleb följde med mig till Utholmen, som jag inte badat på år, så kände att det va dax nu. Tog bussen dit istället för att bada på min brygga... menmen! Josefine kände inte för att bada, så hon stogd för att fota istället!

Tog oss senare en go promenad hem till mig, gjorde milkshake, käka popcorn & satte på en go Skräckfilm jag inte hunnit se klart än, blev mer snack under filmen, menmen :)










Gothia Veckan!

Den e nog slut nu & de flesta av lagen åker väll hem nu eller nån gång nästa vecka! Har iaf haft det rätt trevliget, men kännts lite meningslöst det senaste.. haha beror nog på mitt humör osv! Men veckan har hursom helst varit toppen med mina favorit tjejer och även träffat några killar man lärt känna bättre & snackat med lite randoms.. Gjort oss lite kända & även släppt ut all min energi! Så snart får jag väll ta och vila upp mig.. osv osv osv... eller?

Har inte fått jättemånga bilder, flera dåliga trots att kameran har legat med i väskan hela tiden!

@Donken... goa matvanor




Lekte lite gravid bara! & Shit va många blickar alice fick.. ung tjej gravid.. haha! Sinnes


& nu tänker jag sno några av Josefines bilder, hehe :)

I väntan på att Jag & Alice ska surfa


Lite skills att jag klarar hela surf vägen ändå ;)


& Alice skills ;) Står bara och skrattar åt henne, hahaha :)


Annan dag, wiie!




När Greta & jag surfar!


Träffa även kändisarna John & Per Jideus


Vi träffa även Andreas Wijk



Terroråd i Norge, Oslo WTF?!?

Fyfan, såg för någon minut sen på tv att det vart nått terror i Oslo, shit vad mit hjärta börja dunka snabbt! Mår så jävla dåligt när ja hör sånt & framförallt när ja såg vad vad som hänt eftersom det va nån stolle som filmat allt. Både terror, flera personer skadade, skottlossning osv. Rätt läskigt att det händer i lilla norge! Nästa kommer väll antagligen Stockholm? hehe, tur att ja inte bor där då,.. eller Göteborg?


Minst åtta personer blev rejält skadades i den explosionen i dag


En reporter säger att han sätt flera döda personer även ett flertal personer som gråter efter terror attacken.




Tror änna det är Al -Qaida som ligger bakom det och dom ska framförallt satsa på att förstöra för USA som dödade Usama Bin Ladin, men det första ja tänkte på när ja hörde det va JENNIE, tills jag kom på att hon redan åkt iväg till Thailand, eftersom hon är där med sin pappas släkt som bor i norge. Vi hade även snackat en hel del om att åka till Norge osv.

För att få veta mer du som inte såg klicka här så kommer du till några svenskar som jobbar för GP som bor i norge som berättar om vad som hände dom, vad dom såg osv, även fler länker på den sidan längre ner om mer information

MMMAT! <3

Kom hem för ett tag sen från Heden för att kolla lite fotboll bl.a. en match med Brasilien mot England! Ärligt talat är det ganska sjukt vad de va duktigt, vet inte hur många mål dom vann med men flera iaf :)
 Va inte inne jättelänge, kände mig inte jätte tagg på att kolla på fotboll, gå runt, snacka ''ragga'' på randoms man knappast kommer träffa igen. Så va väll inne i 3 timmar kanske, det räckte gott och väl, eftersom tiden går så fort + att ja blir så slö!

Kom hem käka risotto med skaldjur & lax! Jätte gott, och bangar nog att dra ut på fest ikväll och har nog en go kväll hemma tillsammans med Adam & Gleb, Ville&Mathias kanske också hittar his, så blir det väll film, snack & framförallt bada! Vart jätte tagg på att få bada & plaska i havet hela dagen så får nig hålla mig lite till!

Blir iaf att städa lite på rummet så det inte ser allt förjävligt ut när dom kommer hit, inte så fräsch med obäddad säng, kläder runt om i rummet, lite gamla glas ja inte orkat bära ner till köket & skärp osv. Ni hör nog att jag e rätt lat!

&Efter halva dagen när det va som varmast fick jag mig en inbakad fläta av Maja! <3  Har faktist börjat tycka det är mycket skönare med håret uppsatt helst inbakad fläta om ingen kompis kan blir det väll en tofs med fläta i, så slipper det bara ligga! :P :P



JENNIE!

Prata nyss med min saknade lilla Jennie som är i Thailand! Hon ska va där i 3 veckor till, fatta hur mycket ja saknar henne & kommer sakna henne om 3 veckor? :O

+ att hon kommer va as neger :O :O
Segt :(
Haha åhh vad jag vill till thailand! 8 år sen jag va där, och hon ska va där i 3½ vecka :O sinnes, + att hur avis blir ja inte när hon berättar om sin shopping & hur billigt allt e? avis avis avis ....


Mot Heden, ännu en gång!

Åkte hem för det kändes så meningslöst med att kolla lite fotboll & prata me random folk! Men nu åker jag, Greta & Hanna in, så kanske maja kommer sen träffa några goa killar från San Diego som åkte ut igår! Free day!








Dagbok?

I detta läget hatar jag att ja har så många läsare.... iaf över 100, som ja inte ens vet vilka det är!

För ett år sen ville ja bli känd, komma in på blogg.se's mest aktiva bloggare osv, nu vill jag bara ha typ 5 läsare som är mina kompisar om knappt det. Vill andvända bloggen som en dagbok för att se vad jag ahr gjort av med mitt liv, låter ja lyssnat på då, tankar, drömmar, känslor osv. Känns som ja inte kan skriva ut nått utan att ''blotta'' mig! Vill heller inte skapa ny blogg eftersom ja bloggat på denna bloggen såpass länge...

&nu när ja vart lite smådepp idag e det bara gött att skriva av sig...  så jävla hemska saker som hänt... 4 personer på ca 5 månader, man vet vilka det e också.. i en komun.. sinnes.


Shalalalla!

Fyfan va jag är seg idag, åkte in till heden... idag igen.. va inte jättekul.. har tröttnat på att kolla på fotboll, snacka me random folk osv. Ser ingen mening med det längre.. haha Så när det börja rengna drog jag&Linnea oss hemåt medan Kajsa, Josefine, Greta, Hanna & Maja stanna kvar!

& Nu drar jag på någon bra film!

Måste även påpeka att jag & Greta surfa ännu en gång.. ;) & Alice... känn dig inte för bra, greta va lite bättre än dig! ;)


Glasögon!

Igår fick jag somsagt mina glasögon....







Ball eller eller eller?

Gothia dagar....

Har somsagt kollat på fotbollsmatcher hela veckan och tvek på om ja följer med in imorgon, men tror ja gör det en stund iaf. En match jag inte vill missa se.
Har även lärt mig surfa lite smått & bjudit på oss själva en hel del, fått flera skrattanfall, och underhållit ett dussin folk. ärligt talat.... Jag & Alice borde seriöst bli komiker, så mycket folk skratta åt oss. Eller göra ett program så skulle vi bli helt famous & få flera tittare som inte skulle kunna sluta titta på oss! Av olika anledningar!

Igår åkte jag in med Alice, Maja & Hanna, missa pendenln med 2 min så vi körde på öresundståget osv. Senare mötte vi upp Josefine, Linnea & Greta. Träffa även Kajsa, Emilia, Josefin & Emma en stund. Drog oss senare vidare för att svalka ner oss lite med surfning, jag & alice va ju rätt grymma ändå ;) iaf alice       .....eller? ;)

Kolla iaf på en match senare med Jesper, Lejonet, Daniel + några fler, drog oss senare mot donken... eller några åkte ju longboard dit.. bl.a. JAG jag va nog inte grym eller så ;)

&Idag åkte vi in vid 1-2 tiden eller nått sånt, hämta ut mina glasögon också... så nu börjar mitt liv som glasögonorm men jaja.. får väll vänja mig i någon månad tills jag får linser... Sen kanske ja slipper glasögon.. får väll hoppas på det ;)

Senare åkte vi in till heden kolla lite fotboll tillsammans med Adam, Ville, Gleb & Mathias. Drog oss vidare för att träffa Amanda, Emy, Melina, Frida, Linnea & Olivia.
Fixa även lite nr till Linnea som villa ha lite nya killnummer på telefonen....lite pinigt för henne hihihi

Här får ni en bild på mig när ja surfar lite.. grym? ;)


Kom hem vid 9 tiden idag & fyfan va ja ska sova gott inatt! Jättetrött & blir att sätta på en film nu!


Nyvaken!

Vakna precis upp med Alice, såg en bit av instängd igår innan vi somna! Igår va det jättekul, kolla lite fotboll i göteborg & surfa osv. Idag ska vi ha hur mycket roligare puss på er ! :D


No words.

I haven't no words to tell how much i love you guys, more or less days,
but you make my day doesn't feel like just a normal day.
Nothing can replace you guys for you are too special,
just like how you are and being yourself. 
I won't lose you for everything!

True friendship! ♥

(påpeka inte min dåliga engelska.. speciellt inte 4 på morgonen utan sömn)






























With you can everything be worth it!

Lite personer som kom med på bilderna som jag inte umgås med längre, mindre osv. Men ni vet vilka är är!





AVOKADO! (L)

EYY... ännu ett matinlägg! HEHE

Inte vart hungrig på jättelänge, eller känns som ja inte ätit nått alls idag... först lite frulle, lite chockladd.. okej ganska mycket chocklad sen en cheeseburgare&cola och sen en french hotdog... inte stora mängder mat... & ändå inte nått hungrig.. för att få i mig nått ändå har ja tuggat i mig en nektarin & håller just nu på att käka ... bam vam vaam!

AVOKADO MED SKAGENRÖRA!

fysjutton va det är gott!

vacker google bild

My day in words!

Började me att ta en snabb dusch, dra på lösögonfransar & mascara, leggins & en tunika. Gå till bussen och byta till shorts! Möta upp Hanna & Maja in till göteborg kolla lite fotboll på heden, sen möta alice och dra till Liseberg, sen drog vi till donken och käka! Senare in mot heden igen för att träffa Linnea, Josefine & Greta! Kolla på några matcher tills sen fick vi lite sällskap av ett gäng Italienare påväg till pendeln. Hem till Alice senare hängde vi lite på hålabäck kolla på några gamlingar som spela basket och träffa Emma!

Hunnit med rätt mycket på en dag, träffat goa människor osv. Härligt vad jag älskar gothia veckan då massa länder samlas i göteborg och även flera från Sverige! Träffa även ett gäng skåningar & åhhh helt sjukt vad den skånska dialekten är charmig!

Samlade även på oss massa godis, gosedjur & 3 händer som vi fick av randoms!

Hitta ett par riktigt charmiga solglasögon!


& I väntan på pendeln. Jag&Alice har precis köpt oss varsin French hot dog! mmm vad ja gillar det!
öhh ''ja har hört att tjejer gillar att käka korv'' hahha



& imorgon blir det ut på ''nya äventyr''

Go Hemmakväll!

Har inte vart hemma en hel dag på.. jättelänge, eller ah.. sen ja vricka min fot! Känns rätt skönt faktist fast även så rastlös! Har även blivit erbjudet att åka till vickan & bada med robert och några och även på fest! Men kände latheten stiga fram trots att dom kunde hämta&lämna mig hemma....

Det största steget jag gjort sen ja satte mig i sängen idag vid 4-5 tiden är att göra milkshake, plocka upp från diskmaskinen, plocka ner smutsdisk i diskmaskinen, poppat popcorn, hämtat glas & ice tea & även vanliga behov... gått på toa! :P





glaazzzz

Milkshake Time!

Kom och tänka på milkshaken igår, jättego! Så nu ska ja bege mig tillbaks mot köket för att uppfylla min önskan!


Min förra milkshake ja gjorde för några veckor sen när ja ... va tvungen att lega hemma pga av en stukad fot!

Tjejmiddag!

Jag&Hanna åkte somsagt hem till igår Alice vid 2 tiden för att hjälpa henne lite med hennes tjejmiddag! Där vi  fixa det sista och även oss själva!s! :) Blev jättemysigt, sen skulle vi kolla på Instängd men dvdn funka inte så får köra på det en annan gång ;) Var somsagt supertrevligt och framåt kvällen kom några killkompisar & höll oss sällskap :)


















Hemkommen!

Kom precis hem från Alice, tagit en kort fast varm dusch, mysigt! Rätt schleeten va ju på tjejmiddag igår, och somna vid 4 tiden, så ska ja upp vid 11 för att ta bussen hem! :)

Snart kommer pappas chef & hans fru från Irland och käkar lite hos oss. Så får dra på mig ett par byxor ist för att sitta i mina goa mysbyxor som ja gärna skulle kunne gå runt i idag! Äh, byter senare & nu ska ja med gå ner och göra lite varm oboy till mig! Längtat efter det! <3

Sitter även och pratar med Jennie som tydligen kom hem från Norge i fredas och ska åka till Thailand nu och va borta i 3-4 veckor! Kommer sakna min tjej! :(


Never give up, it's such a wonderful life

(Tidsinställt inlägg, håller säkert just nu på med att orda det sista innan alla kommer)

SHE SAYS:
Don't let go
Never give up, it's such a wonderful life
Don't let go
Never give up, it's such a wonderful life




Drar mig bortåt!

Nu vandrar jag till bussen! Ett härligt snack med hanna på bussen kommer sitta fint påväg till Alice! Kommer fixa lite och sen dra på sig en färgglad klänning, höga klackar, lockar & ändra benan!

Enkel outfit sålänge tills kvällen kommer! Jätte taggad!

What are words...

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone






Precis avnjutit en go middag!

Ett STOORT GRATTIS till mina älskade föräldrar på sin 24 bröllopsdag... Nästa år är det silverbröllop ;) Kände att ja ville ge dom nått så mamma fick 3 böcker! Blev förrätt, huvudrätt... om en kvart blir det jordgubbstårta som väntar!

Ska se om ja sen kan ge mig ut på nya äventyr igen efter tårtan! Redan proppmätt men kommer bli hungrig så fort ja ger mig ut igen, så bäst att trycka i mig mat tills ja spyr!


Lite goa mat bilder!



torsrygg & Ostron.. mmm <3




Älskar er mamma & pappa! Även fast ja inte visar det så mycket, kanske är för jag känner att ni älskar mig tillbaka och jag vet vart ni har mig! Fast ni betyder verkligen allt för mig!

Sen måste ja även påpeka att min pappa köpt röda byxor som han hade på sig idag tillsammans me en randig skjorta! (y)
Såå.... Skjorta kavar åh rrrrröda byxor rrrröda byxor rrröda byxor! (y)

Härliga dagar!

Trots att vädret suger och det bara vart strandväder max en vecka på hela sommarlovet så är jag glad ändå! Älskar ledigheten, älskar mina vänner, älskar livet! Bara en sak som fattas! Annars kan det inte bli mycket bättre!


Igår vakna jag vid 9 fast gick upp försen vid 10, käka frulle med familjen & några från släkten som sovit hos oss, och gav mig sedan iväg för att dra till stranden med Hanna, Alice, Kajsa&Emilia, blev istället en spontan tripp för mig och Hanna till göteborg istället! Tog en härlig promenad och avslutade promenaden på Lejontrappan för att delvis träffa Filip. Fortsatte att kolla i butiker som inte va så kul längre, så vi drog oss mot Willys & Ica Maxi för att köpa Pommes Fritez & Nuggets. Sedan bar vi oss hemåt, duscha, packa ihop lite gosaker för att fortsätta dagen.. eller kvällen då hos Alice! Börja med att käka 1kg pommes, 1 kg nuggets, massa go sås & lite halvt avslagen cocacola! (y)
Gick och köpte kolsyra, satte oss på gullregn och träffa Alex, Robert & Michelle! Senare kolla vi på masa filmer, va en del skräckfilmer..eller det va ju bara skräckfilmer, eftersom det är bara porr&skräckfilmer som går på natten!
Hade en rätt go kväll med Marabou, Digestive&Daim.. Popcorn, Godis, Ostbågar, Jordnötter, vad fanns det mer? typ allt vi kunde tänka oss!

Satt uppe halva natten eftersom vi kolla på Instängd 2, en film som är någon av den läskigaste jag sätt, trodde det va den första filmen, så vi har bestämt att vi ska se den första filmen i helgen!  Somna 6, vakna vid 10.. skynda oss för att möta upp Linnea & Josefine för att ta pendeln in till Göteborg.

Blev en rätt lyckad dag som vi inte trodde skulle bli eftersom vi va så trötta, men vi har faktist hunnit med att ha en tut-fight, räddat en alkolist liv, freezat, gått runt & undrat vem det e som har pipit hela tiden. Sjukt, men riktigt go dag!

Här kommer några härliga bilder från dessa 2 dagar!























räddar lite liv bara...


piper lite också! (y)



Hemma!

Åkte för någon timma sedan och träffade Veronica och Louise! Lollo kom idag, så passa på att träffa henne en stund nu innan hon åker till Spanien med Veronica vid 3 tiden... haha ÅHH :( kommer inte få träffa henne på ännu2 veckor! :(


Bakat & Fixat!

Oj vad många som håller på att äta upp vår mat denna veckan kom jag just nu på att tänka på! Igår kom en kompis till papa, käka mat & fika! Tog mina goda fast missbildade brownies och maränger, lämna kvar en.. Som jag sedan delade med Linnea, Hanna,´& Josefine typ. Hehe tack för ni iaf fråga om ni fick ta marängerna!
Nu vet ni&jag att om ni vill behålla något får man låsa in det annars kommer någon och tar det, sånna gottegrisar min familj är, inte undra på att jag lär mig från dom!

Så idag har jag bakat nya brownies och istället för maränger gjorde jag en kladdkaka! (Jag gillar choklad om ni inte märkt det än, ballt va?)

Även idag kommer min faster, farbror & kusin hit och sover här tillls morgondagen... Brukar inte ha folk hemma så känns lite ballt att flera kommer på samma vecka! 

Hur som helst är allt fixat, har ju städat lite av huset idag, städat rummet, bytt lakan osv (kanske inte behövdes för dom skulle komma hit, men känns ju somsagt mycket fräschare när man ändå håller på)

Ska se när dom kommer om ja hinner ta en POWERNAP eftersom vi somna vid 4 tiden imorse och vakna 11, så har vi väll inte haft bästa, längsta sömnen!

Mina supergoda Brownies!


& Kladdkaka <3

Städa, Baka, ....

Igår va en jättemysig dag, ska få fler bilder och berättar vad vi gjort sen! Ska redigera lite bilder & nu ska ja framförallt gå en trappa ner, ställa mig i köket & baka lite kakor.... Det e bra att vi kvinnor vet vår rätta plats! Så ska det va (y)


Mysig Gårdag!

Åkte in till Vita Sand igår vid 12 tiden tillsammans med Hanna & Josefine där vi träffade Kajsa, Emilia & Josefin som vi låg och schteekte lite med! Käka pizza & smörjde in mig i olja (Såg ut som en barbie, men gjorde allt för att bli brunare än både Kajsa & Hanna) Lite gött häng, åkte till Kungsbacka vid 4 för att möta upp mamma, valde ut vilka glasögon jag skulle få och handla lite mat inför alla som ska komma och äta upp vår mmat,  och godis, chips osv!
Senare åkte ja hem, fixa till lite hemma & såklart mig själv...(eller blev bara en dusch) sen dök mina goa tjejer upp för att förbreda Harry Potter maraton!
Efter första halva filmen kom Alice och efter filmen gick vi till enen för att träffa Oliver & Vincent en stund, då även jag & Hanna passa på att bada!

Bildregn.. (a)

I väntan på bussen, satte oss i solen (Y)


















Pizza @ Åsa Beach (Vita Sand)


Taggar myskväll med att käka upp min sista maräng!


& Skära upp lite gurka!

mmm <3 nyttiga grejer detta




FILM


några e inne i filmen..


Hanna sitter naken i min soffa och tävlar mot mig & Linnea om vem som kan få in mest popcorn i munnen!






& Linnea som såklart blir asglad för vi ska ut & bada och träffa Oliver & Viktor












Nyvaken tjej! (y)

Mot Vita Sand!

Börjar dagen med att vandra till Vita Sand, den till synoptikern, beställa glasögon osv.... sen blir det filmmaraton med harry potter filmer hos mig! Kommer bli en jätte mysig dag pusspuss!
SKa vandra till bussen nu :)


Pippi tröja!

Sitter just nu och myser i min lilla pippi tröja som ja kallar det för... för det e ju det! Haha :P Hursom helst har jag verkligen väärldens träningsvärk från igår, i benen, sidorna & axlarna & en del av nacken! Härligt säger jag bara.... Kan knappt röra mig utan att det gör ont, så idag vaknade jag upp med Hanna & Josefine! Josefine åkte någon timma efter vi vaknat så fortsatte jag & Hanna att spela sims 3! Båda hade träningsvärk av andra anledningar så vi har väll slappat det mesta av dagen!

& Nu Har jag precis bakat både brownies & maränger för att försöka komma bort lite från datan, som ja suttit framför hela dagen! Brukar aldrig kolla på tv, så det är en rätt go tidsfördriv om man får dom goaste browniesen att käka! mmm <3

& Nu har jag bestämt mig vilka glasögon jag ska ha! Känns skitdåligt att jag ska behööva gå runt i glasögon!!! sen får jag börja vänja mig vid att andvända mig vid linser efter några månader! Har testat innan, och det är inte det lättaste att få in linser kan ja säga! Även fast ja peter mig ganska mycket i ögonen ..




LAN!

Bestämde oss för att Lana! Blev inte direkt nått spel, eller jo Sims 3 för mig! Annars lana vi facebook, chatroulette osv med godis, glass & egna poppade popcorn i min kastrull! Ballt va?
Tycker änna vårt lan va ganska mysigt i jämförelse med killars lan! Satt i sängen hela kvällen och .. gejma :P

Tog din bild nu Josefine... den e min nu!

Glasögon!

Precis dratt på mig min tunika ja köpte igår & ska låta håret lufttorka medans ja ska bestämma vilka 2 av 3 glasögon ja vill ha.....
Kom gärna med era åsikter!

FML vill inte ha glasögon.. och får vänta några månader tills ja får börja andvända linser.. vilket kommer ta ett tag! Synd att Specsavers inte hade de hetaste glasögonen!

1. Svarta med blått innuti


Aja, helsvarta bågar.. Solglasögon just nu, men om ja vill ha de blir det vanligt glas ist..


& Dessa bruna.. fanns i både .. genomsynligt & gult.. något ja inte tycker passar mig.. höhö


åhh.. ångest ångst ångst :( Ne .. Säg vilka som e snyggast medan ja går ner & tröstäter nu!! Puss på er godingar

Cheerleading!

Precis hoppat ur duschen efter min första cheerleading träning, eller det va väll en provträning för att veta hur det går till osv & hoppas de har tillräckligt med tränare så ja kommer kunna börja i höst!
Va rätt kul, men kommer få världens träningsvärk i låren osv!

Precis kommit hem och planerar en lan kväll med mina goa b-rudar som kommit hem från frankrike och även några fler! Orkade inte göra nått ikväll så det stogd mellan film/myskväll eller att tälta/grilla, men eftersom det antagligen ska regna ikväll blir det film, lan, mys hos mig! Får hoppas på en go lyckad kväll!


Nöjd tjej! ...eller?

Tvek faktist!
Dagen började bra, kolla på en film fixa mig smått för att åka till synoptikern för att sedan få reda på att JAG SKA FÅ GLASÖGON! & sånna jag ska andvända ... hela tiden?
tyckte väll det va ''no big deal'' eftersom ja kände på mig att ja skulle få glasögon, typ läsglasögon eller nått sånt lite roligt.... tills ja fick reda på att ja ska ha dom hela tiden? Shit vilken panik ja fick... ville tröstshoppa lite men hitta bara en tunika inne på Melrose &... linser kommer jag inte få andvända på några månader.. FML
tänker hursom helst köra på nördglasögon, eftersom jag inte passar i glasögon.. ;/

Senare skulle ja träffa Adam som sluta sitt jobb och skulle hem imellanåt, blev ingenting med det, så åkte Hanna in, träffa mig shoppa godis & satte oss på donken och käka Big Mac + meny & fick även ett cocacola glas (y)
Litet härligt välkommnande i kassan man fick!
''Hej, eh.. en big mac + meny''
- Asså, så det blir ingen happy meal idag då? ;)
- haha va? nej ?
- ah läser din blogg.. men vad ska du ha mer än cola?
- äh inget tror ja..
- aha så ingen sås då?
- jo, cheddar!

Lite famous e ja allt lr?  eller kanske inte borde säga det eftersom alla bara kränker mig på facebook :(

Sen åkte vi hem till Hanna istället för nån fest så tjocka vi oss med godis & satt framför facebook, redigera lite bilder & ja packa upp åt hanna .. hahah bättre saker har jag för mig ;) Städat 2 garderober på 2 dagar! Både Alice & Hannas (y( jag e bra.. eller? ;)

Mitt saknade lilla mongo <3


Om ni vill skratta lite kan ni ju kika in på Hannas facebook för att se en rolig liten mongo film på oss!
Klicka här
btw så tror jag bara att ni som e vän med henne kan se den ;)

Har även bjudit på flera roliga filmer på mig själv i hannas mobil! då ja härmat några goa videosar på youtube!



Mot Synoptikern!

Precis sminkat mig lite & satt upp håret i en tofs.. gårdagens lockar ja gjorde hemma hos alice (y) och ska snart bege mig mot Synoptikern eftersom jag tydligen fått dålig dyn, iallafall på vänster öga.. Rätt dåligt, men jaja ;) inte jätte dålig syn ;P
Sen kanske jag & Adam åker in och kollar på partille cup eller så skipper vi det och tar en fika..eller käkar på donken!

Haha! hursomhelst åker ja in snart ;'>
&hoppas även på att få en mysig träff med Hanna som kommer hem från Frankrike idag med Josefine! Har saknat dom faktist <3

Mysig gårkväll!

Kom hem från Damark igår och hade bestämt att träffa Malin när jag kom hem! Seg som hon va träffade jag Linnea sålänge efterspm hon skulle vara med, så senare mötte vi upp Malin gick och käka på donken träffa Robert & hans vän och cykla, köpte godis på Ica och bestämmde oss för att sova hos mig under bar himmel! Va riktigt varmt så det va väldigt lyckat trots värmen under täcket utomhus!

På donken!


Fick en söt mask till min Happy meal + en leksak!


Påväg till Linnea för att hämta lite saker hon skulle ha när hon nanna kudde hos mig!


I väntan på bussen gick vi hem till Hanna för att se om hon hade kommit hem... vilket hon inte hade & va en stor besvikelse eftersom vi saknade henne så mycket! :(


Vänta lite på henne ifall hon nu skulle komma genom att studsa studsmatta .. fast ingen dök ju dock upp.. så fortsatte vår vandring från presse till kyrkan för att ta bussen som tydligen inte skulle gå.. (FUCK VÄSTTRAFIK) Så mami hämta oss !


Precis bäddat ner oss på min altan bland spindlarna! (L)


&Nyvakna tjejer! (y)

Äntligen hemma!

Kom hem för någon timma sedan och har käkat, duschat & fixat mig! Ska träffa Malin, Linnea & Alice senare ikväll så får vi se vad kvällen har att erbjuda!
Har haft 3 mysiga dagar med min familj!


Jennie Frittiofsson!

Måste tipsa er om min vän Jennie Frittiofssons blogg!

Klicka på länken eller denna fina bild under på Jennie & Mig så kommer du till hennes balla blogg!
http://jenniesstyle.blogg.se

Gårdagen!

Va ju somsagt hos några kompisar igår, som jag dessutom känt hela livet! Spela lite poker & prata om allt och inget!

Caroline & Jag.. i väntan på mat


Spelar lite poker! Typ min 3e gång jag spelar & vem vinner? U know it! -ME


Sedan ut på en promenad!


Ute & går med hunden lite bara... HAHAH <3

Dagens Inköp!






Goa inköp! Imorgon påvägen hem stannar vi på Lager 157 & om vi hinner på Ullared! Kommer bli toppen! Kommer antagligen sova hela bilresan, hänga på facebook eller spela sims 2 eftersom ja har datan med mig! Hehe! (y)

Precis Käkat!

Va ute i malmö stad och skulle käka lite mat! Gotti, nackdelen va väll att köttet va litee för blodigt, annars smaka det toppen! :D







&avslutar med en promenix runt malmö stad!

Ströget!

Gått runt och vandrat i ströget idag, kom hem med 3 påsar, 3 plagg & ett par skor! Bilder får ni senarare, för nu kommer bilder eftersom ja hade med mig kameran! ;)

I väntan på tåget på Malmö C




På tåget! snackar lite fotboll med Viktoria bara...


2 balla sightseeing dubbeldäckare :D


Början.. eller slutet på ströget


Breakdans! Trots att det va jazz festival som pågår ;)


När man sitter och käkar e det en jätte dålig gubbe som kommer och spelar gitarr med sämst ljudanläggning! Sen kommer dessa glada pensionärsjävlar och lättar upp stämmningen så man slipper skrämma iväg gubben med gitarren!


MAAT! ser inte så fint upplaggt nu eftersom ja va så hungrig så ja högg i direkt när ja fick maten!




Långeman!




(L)


Strawberry Cheesecake, Cookie Dough & Brownie ♥







Ajajaj!

Kom på att jag är mer i malmö än i damark hehhe!
Kom precis hem från Damark då vi tog tåget dit till Ströget eftersom vi glömde bilen hos våra kompisar igår! Så vi har gått precis hela dan, har varit få pauser då vi suttit ner, mer i väntat på varandra & när vi käka! Annars har dagen varit toppen! Blev riktigt varmt mot 3-4 tiden! Däremot fick jag nyss reda på att den ja satt bredvid på tåget va en kändis! Viktoria Svensson som spelar i sveriges landslag i fotboll...



Just nu njuter jag i hotellrummets fåtölj av att få sitta ner & ska ladda upp bilder på datan som ni kommer få se snart ;)

Inköp!

Det här följde med mig hem idag! ..eller kommer att göra

Klänning från Zara! My biggest love för bara 199;- på rean!


Denna mysiga stickade från Åhlens City 199;- också på rean (y)


Va tvungen att härma Vera med denna, skitball & passar perfekt till mina Lee shorts med nitar som jag inte andvänt än!
130;- från Vero Moda


& denna godingen! Blev rätt dålig bild, men orkade inte ta en ny.. Sorry ;) 199;- från VILA


Shopping i Malmö Stad!

Åkte vid 9-10 tiden imose ner till Malmö för lite Shopping, om någon timma drar jag till några kompisar för att sedan imorgon fortsätta till danskarna!

Har faktist läst tidningen för första gången på ...jättelänge? Och insätt att det verkligen e översvämmning i Damark. Haha! & fått reda på lite annat, så kan väll säga att det e rätt tur att jag inte bor i damark just nu? ;)

Så efter några timmar kommer man hem med 5 påsar ah.. 4 på bilden eftersom ja glömde bort att ja köpte lite smink..
 men 4 påsar med kläder & 4 klädesplagg! Sense good to me!




Bilder på inköpen får ni senare ;) Ska iväg nu! Puss

Ny design & header!

Vad tycks?
Tröttna på den beiga färgen och bytte till blå + lite sommriga bilder! Diggar denna rejält faktist! Vad säger ni hiss/diss? ;)

Go dag!

Åkte in till Freeport med min bror för han ville kolla lite kläder osv. Försökte verkligen hitta nått till mig men hitta tyvärr inte något! Åker som sagt till Ströget imorgon så ja ska gå runt och kolla i både Malmö & I Köpenhamn på kläder och påvägen hem åker vi till en nyöppnad Lager 157 och kanske drar en sväng till Ullared? :P Planerar hursom helst att få massa saker köpta!

Så idag åkte jag & min bror in vid 1 tiden, kom hem vid 5 och har fikat, shoppat eller inte jag men han då!



& sen kommer man hem och är riktigt taggad inför mat!


Varmt trots att det e så sjukt mycket moln! Blev att hoppa i och plaska lite i havet :P:P Nu får jag väll orka mig upp och packa :)

Grillfest/krök @ Kenanns

Vet inte direkt va ja ska kalla det, haha fest va det inte isf nått litet minikrök, gott häng med goa personer! Riktigt trevlig kväll, fast inte så händelserik! Hehe, vi va & blev rätt sega!

Här kommer lite bilder iaf! Fler ligger ute på facebook!


Större arm än ben..


Marcus & Kenann
Mördarblicken & Hundblicken

Outfit!

Gårdagens Outfit!
Alice Klänning som kommer från Nelly




Dagens Outit! Kör på mittbena & lockar (y)
Tunika från tara & Shorts från London




Taggad inför kvällen!

Har precis städat klart, käkat & tagit en dusch & ska precis börja fixa mig inför kvällen! Jätte taggad trots gårdagen! menmen! Det e ju helg nu och för köra stenhårt eftersom även västtrafik suger och bussarna går bara fram till 3 på fredagar & lördagar annars fram till 11!

Så ikväll blir det grillfest Kinann med ett flertal goingar!



& Ikväll ska kameran med, så taggad inför bildflöde när ja kommer hem eller imorgon? ;)

Facebook!

Som sagt wierdo things happend!

Kan visa min diskution på facebook!



Som sagt jag har...
1. Brännt mig i solen... I sverige? Vaddå ja e från Vietnam och ska vara van vid solens strålar osv och verkligen inte kunna bränna mig i Sverige?
2. Fått ett blåmärke.. Vissa har slått mig jättehårt osv så det gjort ont i flera dagar.. då får ja inget blåmärke, men nu ser jag ett jättestort blåmärke på låret också! Haha va e det för nått? Första blåmärket på 10 år typ.. (y)?
3.
Sen hitta ja helt random ett jätteblodigt köttigt sår på min fot! Så på vita sand snodde jag Alice strumpor och gick runt me dom där + på bussen & i kungsbacka eftersom ja ville inte ha strumpor i sandaler! Hehe! Såg rätt mobbat ut ja (y)
4.
Ser att jag fått röda ögon på vissa bilder! Brukar typ aldrig få det eftersom ja har bruna ögon och de som får röda ögon i kameran har antingen blåa, gröna, gråa ögon iaf inte bruna ..

Kan inte direkt skylle på nått, men ovanligt att wierd things happend to me ;)

I know my job!

Ska bara käka upp min kexchoklad! Sen blir det ner till köket & laga mat! ...eller? ;) Nae! Inte idag! Blir att städa huset (damsuga, damma, våttorka osv) & nu har ja dratt på mig ett linne! Vet faktist inte varför jag alltid får känslan av att städa i underkläder när det kommer till städning? Haha!



LMFAO - Put That A$$ To Work
en låt jag har hela tiden i huvudet nuför tiden! Redigt go ;)

'' Sexy girl all around the world just shake your hips and put that ass to work''

Göteborgs Största Spontanfest!

Vakna precis & shit va bra ja har sovit! + sovmorgon! Kommer inte orka gå upp halv 1 varje dag, men efter att ha gått upp 5 för att jobba i 3 dagar har det varit rätt gött! Wiie & lite halvt ledig i 2 veckor till sen förväntar ja mig jobb & caa$$floow!

Åkte in till spontanfesten med Alice, Vera, Robin, Gustav, Arvid, Alagie & Mathias! Skulle sedan dra vidare till en grillfest som blir av idag istället! Kvällen blev riktigt lyckad & bättre än förväntat!

Blir bara en bild nueftersom jag glömde kameran hemma sorgligt nog & då blev det inte mycket bilder! ;/ Fler bilder finns iaf på facebook som Vera lagt upp!

& En bild från igår på Nicky, mig & Vera ♥   & ännu en konstig sak som hänt... Jag har börjat få röda ögon då&då på bilder!



POWERNAP!

Kom hem från jobbet vid 1 tiden och duscha osv. Sen la ja mig i sängen och kolla facebook osv och tog en powernap! Rätt jobbigt att gå upp vid 5 tiden, jobba och sen ut för att träffa kompisar och få typ 5 timmars sömn n är man innan fått 3 timmars sömn nätterna innan! Vänt på dygnet så har ju inte kunnat somna förfäv vid 2 ..

Så i väntan på att höra lite från Alice så sov jag & funderar på att sova lite till.. rätt gött att sova! åh har inte sovit på länge <3

Här får ni en vaaacker nyvaken bild på mig :D



Haha & sover i bikini idag istället för att sola.. ;)

Time to work!

Vakna för 5 minuter sen dratt på mig kläder & satt upp håret! Ska dra på lite mascara & käka frulle! Then i'm ready! Har ju tjänat ca 800;- på dessa 2 dagar & bestämt mig för att det ska bli lika mycket idag! Tagga järnet! Lite träningsvärk här och där skadar väll ändå inte? ;)


RSS 2.0