Gothia Veckan! ♥

Idag slutar den, då dom flesta lagen åker hem finalen spelas osv. Gothia veckan är verkligen den roligaste veckan på hela året. ♥

Känner även att jag ahr haft stört kul. Gothia veckan tillbringade jag den med, Josefine, Hanna, Greta & Matilda.
Så synd att Josefine skulle till Karlskrona så henne kunde man inte vara med så mycket.

Här kommer iaf bilder från veckan!


Måndag:
Tillbringades med Matilda på heden. då såg vi inte särskillt måpnga matcher utan mer folk som trixa med fotbollar osv. Vi träffa även Zilläh & Felicia där. Sen skulle vi dra hem, på pendeln fram och tillbaka träffade vi Erika & Caroline, då det blev väldigt underhållande :)


Tisdag: Skulle jag, Greta, matilda åka ner till Vita Sand och sola med Andreas, men matilda missa bussen så det blev jag, greta, andreas & love som sola osv. Vi åkte hem fixa oss snabbt och åkte in till Gothia Discot och träffa massor med folk, flera vi kände, när vi hittat Josse&Hanna som vi skulle tillbringa kvällen men blev det stört roligt :)


Slutet på kvällen träffa vi ett lag från Usa, som kom från Texas, dom tyckte vi allt va rätt onormala.
Det blev vårat favoritlag när vi träffade Dylan som va så grymt lik Taylor Lautner i Twilight.
(killen som står på knä, längst åt höger)
Fortis FC ♥


Onsdag:
Tillbringades dagen med Hanna&Greta. Josefine åkte till Karlskrona så det blev bara en kväll med henne. Greta hade sovit hos mig den natten och vi mötte upp Hanna på centralen vid 12 tiden. Då åkte vi till Åby och kolla på när vårat favorit lag spelade. Fortis FC vann såklart med 1 eller 2 mål :)



Medan vi kolla när dom spelade träffade vi även 2 killar från Frankrike som vi sedan träffaat varje dag framöver.
Synd att dom inte kunde någon engelska alls nästanoch vi intekunde någon franska efterson dom prata så fort och andvände slang kunde inte Hanna veta vad dom sa.




När dom franska killarna drog, börja vi snacka med Martin, en norsk kille som va as skön :)


Nu tror jag han&greta har en liten flirt ;) eller ? (a)


Sen åkte vi hem och fixa oss och drog sedan till Gothia Discot på kvällen.


Torsdag: Tillbringade jag dagen med Hanna, vi gick till heden, kolla några matcher, prata med folk sen gick vi till liseberg osv. Vi gick sedan tillbaka till heden och senare mot kvällen mötte vi upp greta vid svenska mässan då vi gick till gothia discot tillsammans :)


medan vi målade passa ja på att måla min hand också, det sluta med att jag gick runt och hälsa på atta &gjorde high five med flera, vissa va ju lite smårädda med det va roligt :)


Detta såg vi påväg in till discot, rolig eftersom vi tog kort och skicka till Josefine, eftersom hennes fobier är tuggumin, hon kan verkligen inte sitta på bussen om hon ser ett tuggumi utan är tvungen att bytaplats, så hon gillade ju bilde, .. eller vad tror ni ? ;)


jag ville ju hjälpa till fast ja inte hade nått tuggumi, så ja la en godisbit där :)


påväg hem stanna vi pga av att hus skulle transpoteras. fin bild.. eller ? (=


Fredag: Tillbringades med Matilda, Hanna & Greta :) vi träffa även flera vi kände på bussen och missa pendeln med 30 s eftersom bussen var flera minuter försenad.
Vi hörde att Töla IF F15 hade tagit sig till kvartsfinal, så vi kolla på dom, då dom förlorade sin match.

Vi gick runt och prata med massa folk då det va super roligt :)
Senare gick vi till Gothia Discot, då ja träffa ett gäng med killar från gävle, en av dom va riktigtr lik Krillebooi i ansiktet,




Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0