Liseberg !

idrott på skolan så vi slute vi vid 2 , blev att vi fixa till oss till 3 skulle lägga undan en klänning åt emma som hon ska köpa på skolavslutningen & sen in till göteborg, blev att vi fick ta en sväng hem till emma.
Så vi kom in vid 6 tiden, träffa moa & sen stack dom... Vi åkte ballder & blablabla (:
Så blev inte att vi gick med, Moa, Ebba, Ellen & några andra saker ...

Vi träffa Jennie, Matilda & en anna människa som vi åkte spinrock med, inan det träffa vi 2spanjorer på en parkbänk vi åkte Spinrock & såg att 2 stogd i kön längst fram, vi skrek, busvissla, exakt ALLA reagera förutom dom. Riktigt pinsamt, sen såg vi Juan Antonio (:

Vi hitta inte dom så Jennie, Matilda&den andra människan gick vidare till kollorado medan vi försökte lete eftersom eftersom dom skulle till Gasten, men dom hade nog redan gått klart den eller inte kommit ut än, för vi orka inte vänta så länge. (:
Sen eftersom det rengna va det jättekorta köer så vi sprang runt mellan attraktionerna & vissa åkte flera gånger irad. :)

''gungeligunggungan'' som jag kallar den, den dära gungan på övervångingen precis vid rulltrapporna där Lisebergsbanan åker runt åkte vi 4 gånger irad. & Vi slapp vänta eftersom det va så liten kö.
Få upp ''bältet'' springer till insläppet och springer in bland platserna, & vi fick faktist dom bästa platsdrna eftersom vi var först i det ena ledet där den ena dörren öppnades innan den andra :)

Sen hittade vi Spanjorerna &var tvyngen att hälsa på ''spanskt'' sätt på både Alejandro & Juan Antonio :)
Dom fatta inte va ja mena när ja fråga om ja fick smaka på deras tobblerone choklad... För dom har vunnit en stjärnvinst.  Ja tror inte dom är så bra på engelska om ja ska vara ärlig (a)

Jaja, whatever, Kul dag :D
+ att dom missa pendel.. HA-HA ! ägda :D

Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0