Härliga dagar!

Trots att vädret suger och det bara vart strandväder max en vecka på hela sommarlovet så är jag glad ändå! Älskar ledigheten, älskar mina vänner, älskar livet! Bara en sak som fattas! Annars kan det inte bli mycket bättre!


Igår vakna jag vid 9 fast gick upp försen vid 10, käka frulle med familjen & några från släkten som sovit hos oss, och gav mig sedan iväg för att dra till stranden med Hanna, Alice, Kajsa&Emilia, blev istället en spontan tripp för mig och Hanna till göteborg istället! Tog en härlig promenad och avslutade promenaden på Lejontrappan för att delvis träffa Filip. Fortsatte att kolla i butiker som inte va så kul längre, så vi drog oss mot Willys & Ica Maxi för att köpa Pommes Fritez & Nuggets. Sedan bar vi oss hemåt, duscha, packa ihop lite gosaker för att fortsätta dagen.. eller kvällen då hos Alice! Börja med att käka 1kg pommes, 1 kg nuggets, massa go sås & lite halvt avslagen cocacola! (y)
Gick och köpte kolsyra, satte oss på gullregn och träffa Alex, Robert & Michelle! Senare kolla vi på masa filmer, va en del skräckfilmer..eller det va ju bara skräckfilmer, eftersom det är bara porr&skräckfilmer som går på natten!
Hade en rätt go kväll med Marabou, Digestive&Daim.. Popcorn, Godis, Ostbågar, Jordnötter, vad fanns det mer? typ allt vi kunde tänka oss!

Satt uppe halva natten eftersom vi kolla på Instängd 2, en film som är någon av den läskigaste jag sätt, trodde det va den första filmen, så vi har bestämt att vi ska se den första filmen i helgen!  Somna 6, vakna vid 10.. skynda oss för att möta upp Linnea & Josefine för att ta pendeln in till Göteborg.

Blev en rätt lyckad dag som vi inte trodde skulle bli eftersom vi va så trötta, men vi har faktist hunnit med att ha en tut-fight, räddat en alkolist liv, freezat, gått runt & undrat vem det e som har pipit hela tiden. Sjukt, men riktigt go dag!

Här kommer några härliga bilder från dessa 2 dagar!























räddar lite liv bara...


piper lite också! (y)


Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0