Live as you'll die tomorrow!

Något av det jag inte vill vara med om är att ligga på dödsbädden, nära döden och tänka tillbaka vad jag har gjort i mitt liv, ångra flera saker jag gjort & flera saker jag inte gjort! Därför försöker jag hinna göra så många saker som möjligt. Fast något jag inte vill är att se mina föräldrar dö dom närmsta åren...

Hade en dröm inatt blandad med de 2 döda papporna som dött nu på sommarlovet + det som hänt i norge.
 (Att min mamma hade dött i en bilolycka pga att någon hade jagat henne och typ kört över henne, sen va ja på ett läger, hade inte vart med henne eller nått, kom hem dagen efter på eftermiddagen och hon dött på morgonen, och jag hade flera saker jag ville prata med henne om.) 

 Somna 5 och vakna vid 9 tiden av att jag grät.. första gången det hänt... Nog den hemskaste drömen jag haft.

Sen somna ja om vakna vid 11 tiden efterom jag & josefine skulle in till Syv, hon skulle byta skola och jag skulle se när ja börja eftersom de flesta andra från Elof Lindälv har fått ett brev med information på när de skulle börja osv.

Nu ska ja ta en powernap, tagga lite inför kvällen & se om ja får snacka lite med mina föräldrar... säger det inte ofta men vet att ni läser min blogg ibland.. Mamma & Pappa jag älskar er mest!

Aja, mina föräldrar vill inte va med på bild, så den får bli censuerad!


Nu sätter jag på en film och tar en powernap!
Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0