Terroråd i Norge, Oslo WTF?!?

Fyfan, såg för någon minut sen på tv att det vart nått terror i Oslo, shit vad mit hjärta börja dunka snabbt! Mår så jävla dåligt när ja hör sånt & framförallt när ja såg vad vad som hänt eftersom det va nån stolle som filmat allt. Både terror, flera personer skadade, skottlossning osv. Rätt läskigt att det händer i lilla norge! Nästa kommer väll antagligen Stockholm? hehe, tur att ja inte bor där då,.. eller Göteborg?


Minst åtta personer blev rejält skadades i den explosionen i dag


En reporter säger att han sätt flera döda personer även ett flertal personer som gråter efter terror attacken.




Tror änna det är Al -Qaida som ligger bakom det och dom ska framförallt satsa på att förstöra för USA som dödade Usama Bin Ladin, men det första ja tänkte på när ja hörde det va JENNIE, tills jag kom på att hon redan åkt iväg till Thailand, eftersom hon är där med sin pappas släkt som bor i norge. Vi hade även snackat en hel del om att åka till Norge osv.

För att få veta mer du som inte såg klicka här så kommer du till några svenskar som jobbar för GP som bor i norge som berättar om vad som hände dom, vad dom såg osv, även fler länker på den sidan längre ner om mer information
Kommentarer

Skriv vad du vill här♥

Ditt namn
Stammis? ♥

mail/msn ? ♥(hihi)

Länka så tittar ja in på din blogg!

Vad vill du säga?♥

Trackback
RSS 2.0